Kızlar biliyorsunuz ki bu derece derece açılan saç renkleri çok moda ki biz buna ombre diyoruz.Bir çoğumuz nette kendi saçlarını ombre yapan kızları izledik ama saçlarımızı mafederiz korkusuyla yapamadık ama Loreal işin çözümünü bulmuş ben çok sevindim görünce mutlaka deniycem bende :13: Ve bu ürünü watsonsda kolayca bulabilirsiniz başka hangi mağazalarda var bilmiyorum ama orada görmüştüm
Videolar;
How to: L'Oréal Paris Preference Wild Ombrés dip dye kit with Christophe Robin - YouTube
Bir tane daha ;
How to dip dye my hair by Préférence Wild Ombrés - YouTube
Umarım işinize yarar kızlar , ben görünce çok sevindim
çok mantıklı aslında
illa bunu alıp yapmaya bile gerek yok evde benzer tarak varsa ona sıkıp boyayı yapılabilir
tuttum bunu ben
teşekkürler bizlerle paylaştığın içinn
olayı tam anlamadım ben kızlar.boyanın farkı ne bide fırçadaki olay ne ? normal tarakla aşağı doru tarasam aynısı olmamı bunun?
açıcı mı boya mı bi fikri olan var mı?
ombrede saç rengi uçlara doğru açılıyor bildiğim kadarıyla, kendimiz bunu ayarlayabilirmiyiz bilemiyorum. bende fena taktım kafayı bu saça. esmerliğim olmasa hiç tereddütsüz gidicem kuaföre. yakışmaz diye korkuyorum. kızıl ve kahve tonlarını sevmiyorum. ben sarı tonlarını seviyorum ondan dolayı terddüt ediyorum.
Boya fakat içinde açıcılar da var (diğer sarı boyalar gibi) açıcı olmasa zaten direkt sarı renk saçı turuncu yapar rengini vermez başıma geldi ordan biliyorum
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Evet canım watsonsda görmüştüm
emin misin canım..yeni çıkan şeyler pek çabuk gelmiyorda
Evet canım ben Denizli'deyim var burda :)
canım peki fiyatı ne kadardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?