Saç Rengi ve Saç Boyama ombre yaptırmalımıyım ??

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Kızlar ben saçımı bugüne kadar hix boyamadım doğal rengi açık kumral gören herkes bayılır ve ne kadar şanslı olduğumu söyler saçlarım yumuşacık ve oldum olası boyalı olupta böyle çatır çatır sağlıksız saçlardan azetmem ve insanların saçlarına nasıl kiydiklarini anlayamam
Screenshots_2014-12-08-22-29-32.webp
şimdi saçlarımın bu şekilde ama ben açıcı degil bitkisel boyanin en acik rengiyle yaptirmak istiyorum acaba olur mi acici kullanmadan? Birde orjinalligi bozulur mu saclarimin dipler degil sadece uclar boyanacak uzayan kendi sacim olucak sonucta vede bana yakisir mi degisiklik istiyorummm

Kızlar ben saçımı bugüne kadar hix boyamadım doğal rengi açık kumral gören herkes bayılır ve ne kadar şanslı olduğumu söyler saçlarım yumuşacık ve oldum olası boyalı olupta böyle çatır çatır sağlıksız saçlardan azetmem ve insanların saçlarına nasıl kiydiklarini anlayamamEki Görüntüle 1329033 şimdi saçlarımın bu şekilde ama ben açıcı degil bitkisel boyanin en acik rengiyle yaptirmak istiyorum acaba olur mi acici kullanmadan? Birde orjinalligi bozulur mu saclarimin dipler degil sadece uclar boyanacak uzayan kendi sacim olucak sonucta vede bana yakisir mi degisiklik istiyorummm

Merhaba, öncelikle evet cok sanslisinki boyle dogal ve saglikli saclarin var. Masallaj diyeyim. Soruna gelince tabiki orial olmadan uclarina ombre veya daha farklı seyler yaptırabilirsin. Çünkü sac işlem gormemis hic anladigim kadariyla. Mesela bende senin saçlarından istiyorum fakat defalarca kına yaptığım icin kuafor olmaz diyo. Moral 0 bende

Sacinin rengi cok guzel farkli boyalar denesen :) ombreyi hem her kuafor yapamiyor hem de saçin boyu kaldirmayabilir

Merhaba, öncelikle evet cok sanslisinki boyle dogal ve saglikli saclarin var. Masallaj diyeyim. Soruna gelince tabiki orial olmadan uclarina ombre veya daha farklı seyler yaptırabilirsin. Çünkü sac işlem gormemis hic anladigim kadariyla. Mesela bende senin saçlarından istiyorum fakat defalarca kına yaptığım icin kuafor olmaz diyo. Moral 0 bende
Evet hiç işlem yok düzleştirirken bile vicdan azabı duyuyorum ama moralini bozma her renk herkese yakisicak herkes tutturacak diye bir sey yok sende sana yakışanı en az hasarla bukursun inşallah
Sacinin rengi cok guzel farkli boyalar denesen :) ombreyi hem her kuafor yapamiyor hem de saçin boyu kaldirmayabilir
Saçımın rengini tamamen değiştirmek istemiyorum açıkçası dipten boyarsam bidaha saçlarım eskisi gibi olmayabilir ben orjinalligini bozmadan uclardan uclardan renklendirmek istiyorum aslinda
O kaslar,o gozlerr ne kadar da şuh bakmissin öyle :KK8::KK70:[/QUOTE2] normal bakislarim daha suhh kiskanmayin diye boyadimm :KK48:

Kızlar ben saçımı bugüne kadar hix boyamadım doğal rengi açık kumral gören herkes bayılır ve ne kadar şanslı olduğumu söyler saçlarım yumuşacık ve oldum olası boyalı olupta böyle çatır çatır sağlıksız saçlardan azetmem ve insanların saçlarına nasıl kiydiklarini anlayamamEki Görüntüle 1329033 şimdi saçlarımın bu şekilde ama ben açıcı degil bitkisel boyanin en acik rengiyle yaptirmak istiyorum acaba olur mi acici kullanmadan? Birde orjinalligi bozulur mu saclarimin dipler degil sadece uclar boyanacak uzayan kendi sacim olucak sonucta vede bana yakisir mi degisiklik istiyorummm

Herks ombre yaptırıyor bence yaptırma uçlarını da kırma hiç ... Uçları bozulacak çünkü sert olacak . Çok güzel saçların.

Herks ombre yaptırıyor bence yaptırma uçlarını da kırma hiç ... Uçları bozulacak çünkü sert olacak . Çok güzel saçların.
Evet farkindayim ama yillardir hep ayni sac gelecek hafta burun estetigi yaptiriyorum kismetsee koklu bi degisiklik yapmak istiyorum o yuzdenn

Ombre çok sırıtıyor bence. Kendi saçınızın üzerine krepe balyaj yaptırsanız daha hoş durur gibi. Hem değişiklik olur hem diplerine boya değmez hem uzadıkça ombreden daha doğal durur. Uzadıkça cılzlaşırsa kesitirip cılızlaşan yerlerden kurtulursunuz ama saçınız hiç işlem görmemiş şimdiye kadar, bence birşey olmaz :)

Ombre çok sırıtıyor bence. Kendi saçınızın üzerine krepe balyaj yaptırsanız daha hoş durur gibi. Hem değişiklik olur hem diplerine boya değmez hem uzadıkça ombreden daha doğal durur. Uzadıkça cılzlaşırsa kesitirip cılızlaşan yerlerden kurtulursunuz ama saçınız hiç işlem görmemiş şimdiye kadar, bence birşey olmaz :)
Saclarim uzunken aralara isilti tarzi bisey yaptirmistim aslinda hos olmustu ama kestirince bisey kalmadi istedigim sey su aslinda
Screenshot_2014-12-05-12-26-24.webp

Evet farkindayim ama yillardir hep ayni sac gelecek hafta burun estetigi yaptiriyorum kismetsee koklu bi degisiklik yapmak istiyorum o yuzdenn
John frieda go blonder serisinin sac acici spreyi var... Bunu uzun sure kullanip çok güzel sari elde eden arkadasim var... Bence bunu deneyin...

Saclarim uzunken aralara isilti tarzi bisey yaptirmistim aslinda hos olmustu ama kestirince bisey kalmadi istedigim sey su aslindaEki Görüntüle 1329627

Hoş duruyor ama çok fazla açılmış ve işlem görmüş saç var burada bence. Yani saçının büyük bir bölümü işleme girecek. Ama yakışana da çok yakışıyor. Bu kızın saçlarına bayılıyorum bende.

Eklentiler

• deniz yalçın.webp
    deniz yalçın.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 817
Ombre çok sırıtıyor bence. Kendi saçınızın üzerine krepe balyaj
Hoş duruyor ama çok fazla açılmış ve işlem görmüş saç var burada bence. Yani saçının büyük bir bölümü işleme girecek. Ama yakışana da çok yakışıyor. Bu kızın saçlarına bayılıyorum bende.
bu yasimi buyuk gosterir gibi geldi ama fazlada isleme girmesini istemiyorum acikcasi daha hafif birsey deneyebilirim

Back
X