Saç Rengi ve Saç Boyama Ombreli saç açik kullu kumral olurmu

Emma123

●○●○●
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
561
537
103
Mrb arkadaslar kendi sacim kumral uclara sari ombre attirayim derken beceriksiz kuafor cok yukardan atti cok kotu oldu hatasini farketti ombreyi asagi cekeyim diye kumral boya atti yukariya bu defada ense ayri telden caliyo onler ayri mahvetti sacimi neyse durum bu konuya doneyim sacimin tamamini açik kullü kumrala boyarsam rengarenk bi sonucmu cikar bilgisi olanlar yardim istiyorum. Dipler 10 15 cm kadar kendi sacim devami kullu kumral devami sari acik kullu kumral yaparsam nasil sonuc alirim

Kuaföre boyatabilirsiniz. Onlar olan boyayı da akıtabilirler hatta. Daha prof bi yere gidin ama. Yoksa saç yeşil olabilir üstüne boyarsanız

Kuaföre boyatabilirsiniz. Onlar olan boyayı da akıtabilirler hatta. Daha prof bi yere gidin ama. Yoksa saç yeşil olabilir üstüne boyarsanız
Kuafore gitmek istemiyorum çunku cok guzel ve saglikli bi sacla ombre icinde gitmistim o kadar cok uygulama yapildiki cok yiprandi ve sari kisimlar sac kremi kullanmama ragmen dügum dugum oluyo banyoda koyu renkte yapmak istemiyorum kendim boyiycam cesaret edebilirsem yeşillik neden oluyor kumralda alt tonuylami alakali

Saçını açmak için kullandıkları ürünün üstüne koyu kullandığınız an yeşile dönebilir. Çok iyi araştırmanız gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…