Düzeltilebilir mi acaba. Yanar mı saçım bilgin var mıÇok kötü olmamış bence düzelttir uygun bi dille begenmedim o kadar para verdim olmamış diyebilirsin bence
Düzeltilebilir mi acabaÇok kötü olmamış bence düzelttir uygun bi dille begenmedim o kadar para verdim olmamış diyebilirsin bence
Düzeltilebilir mi acaba, saçım yanmaz mı
Ben olsam tekrar gider begenmedigimi söylerdim bende yaptırdım sonra açıldı tekrar gidip tekrar yaptılar bisey olmadı bide hiç boyatmamistim tabi her sac farklıdır bi konuş derim benDüzeltilebilir mi acaba. Yanar mı saçım bilgin var mı
370 tlya ne kadar aldılar bence tam ombre olmamış turunculuk kalmis hep
Doğal saç rengimin üzerine yapıldıDoğal saç renginin üzerine mi yapıldı ? Sanki dipleri orijinal rengin gibi
Yıllar evvel ombre yaptırmıştım önce açık kahveye boyardı kuaförüm saç rengini yumuşatırdı yani öyle çok daha güzel bir sonuç çıkıyor dip boya ile sorun çözülecek gibi ama kötüde değil canın sıkılmasın
O yüzden keskin bir geçiş var bence hiç çekinmeden git kuaförüneDoğal saç rengimin üzerine yapıldı
Ben 500 tl yi gözden çıkarmıştım aslında. Adam gibi yapsaydı da verseydim o parayıGeçişleri yumuşak ve doğal yapamamış fırça izleri belirgin saçının alt tonu sıcak galiba o yüzden kızıllığı kıramamış az ürün kullanıp ucuza getirmiş yani, tekrar para verip düzelttirmen gerekiyosa bi 3-4 ay kullan sen bişe olmaz o kdar kötü değil. Ama 370lik bi saç yapmış bence; çünkü hakkını vererek yapan kuaförler bu uzunluktaki saça 650-700den fiyat veriyolar (tanıdık değilse)
Açıcıyı bilerek kullanmadı. Saçlarımın uçları kırık olduğu için açıcıyla çok kesmek gerekir dedi, saçın yanar dedi. Ben de kesilmesini istemiyordum bu renk yaptı. Ama yumuşak geçemediSombre olmuş bu açıcı kullanmadan ombre olmaz çünkü en az ana rengin 4 ton acigi demektir duzelttirin ins telafi ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?