Omega 3/ Balık yağı

double-espresso

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
59
34
3
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları
İkinci çocuğuma hamileyim, içinizde besin takviyesi olarak omega 3 alan var mı? Bazı sitelerde mutlaka alınmalı bazılarında gerek yok diyor. Bu arada balık yiyemiyorum, çok kötü tiksindim.

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları
İkinci çocuğuma hamileyim, içinizde besin takviyesi olarak omega 3 alan var mı? Bazı sitelerde mutlaka alınmalı bazılarında gerek yok diyor. Bu arada balık yiyemiyorum, çok kötü tiksindim.

Canim doktorum bana ocean mummy verdi. Ilk 3 ay folik asit kullaniyordum folattro diye bir ilac. 3 ay bitince ocean mummy diye bir ilaca basladim icinde omega 3 te var decavit te kullaniyorum ayni zamanda tabi decavitte omega yok. Ki bildigim kadariyla takviye alinan omega3 balik yerine gecmiyo

Ben de ilk üç ay folbiol ve 9m10days kullandım. Son 1 aydır herhangi bir takviye kullanmıyorum dr vermedi ama demir eksikliğim var. Cevabın için teşekkürler🙏

Ben de ilk üç ay folbiol ve 9m10days kullandım. Son 1 aydır herhangi bir takviye kullanmıyorum dr vermedi ama demir eksikliğim var. Cevabın için teşekkürler🙏
Demir eksikligin varsa bir sey tavsiye etmedi mi doktor? Danisip ocean mummy kullanabilirsin omega kullanmak istiyosan. Ama bu omega asla balik yerine gecmiyor bununla ilgili yazilar var

Balık yağından kokusundan tiksindiysen kesinlikle easyfishoil yetişkinler için olan balık yağına bak derim ben hem balık sevmem hem tadını kokusu sevmem omega3 eksiğimi onla kapattım asla tiksindirmiyor ona bak☺

Back
X