ömrümde ilk kez ailemle tatil yapacaktım eşim burnumdan getirdi. bi fikir verin

Valla amaaaan gelmek istemiyorsa gidin evde kalsın ne olacak koca Ada'm bakar başının çaresine.. Şahsen ben evli değilim ama bizimde maddi durumlar çok iyi değil öyle İstanbul içi biyere gitmişliğimiz var sadece ailemle Bi kere. Evlendikten sonra elime böyle Bi fırsat geçse giderim ailemle. Hemde seve seve. Eşimde istemez ise otursun paşa. Elalem ne der? Evde bulamazlar mı vs bulamasınlar Bi bayram ne olacak. Üç günlük ömrümüzü elaleme bağlarsak Ohoo. Gidin.

Önce eeşine niye sormuyon be bacım herşey olup bitmiş kararlar aalınmış hazırlanmış sonradan haberi olmuş ona ssinirlenmiştir biraz daha kkonuşun belki ikna olur insallah

Evlilik bu kadar zor bir sey mi yoksa biz mi zora sokuyoruz valla burda acilan konulari gordukce gozum korkuyo. Ama sizin konunuz neyseki digerlerinin yaninda hafif kalmis. Bence esiniz ondan habersiz plan yapildigi icin suan inada bindirmis diye dusunuyorum. Bahane olarakta bayramda bizi bulamiyorlar diyo. Guzel bir dille anlatip ondan habersiz plan yaptigin icin ozur dilesen bence ikna olabilir

Hadi, onun haberi olmadan bir karar almak biraz kötü olmus ama tekrar konusmayi dene bence. Evvelden hic böyle bir etkinlik yapmadigindan haberdar mi? Degilse acikla, tamam tepkisi biraz agir olmus ama ben kendimce bir karar verip anne ve babamin lafiyla bir ise koyulsam, benim ki de söylenir... hani ben neyim burda diyerekten.

Bayramda cidden birileri geliyor mu

Hani ailene gideceğim dese neyse da gelen kapıda kalır değişik geldi

Ben de 10 yıllık evliyim kimse gelmez şeker istemeye çocuk bile gelmiyor

Evlilik esaret değildir. Ayrıca arkadaslarınla tek gitsen anlarım da ailenle gideceğin tatile nasıl karışabilir ki? Gelmezse gelmesin ayrıca

Walla bence eşinizin yatakta baştan çıkarın o zaman itiraz etmesi biraz daha zor olur bence sevdiği yemekler flan naz cilve flan iste

Kırk yıl evine uğramayan insanların bayramı bahane edip gelmeleri de bana saçma geliyor
Bulamazlarsa bulamasınlar sizi evde
Yoğun çalışan insanların bir bayram tatili var ondada evde oturup insanların teşrif etmesini bekleyecekler.

Ama eşiniz habersiz plan yaptığınız için haklı biraz
İyi anınızda tekrar konuşun bence

Ne yap ne et esini ikna et şimdi onu bırakıp gidemezsin yazık adama evlenirken annen baban degildi de simdimi oldu derler ikna et tatli tatli askim uzun zamandır seninle karı koca gibi çıkamadık kocam gibi arkamda durup gelsen hadi de dayanamaz zaten...

Kusura bakmada kocanı adam yerine koyup fikrini bile almamışsın.karşıdaki de insan yani.ikna edebilirsen helal olsun.eşinin yerinde ben olsam kesinlikle gitmezdim.

sana bunun icin bagrana adamı hic takma git bi cacık yapamaz nasılsa

Guzellikle ikna edebilirsen et, yoksa bu is yatar bana kalirsa. Birakip gitmek olmaz. Zaten basta da sormamissin .erkekler boyle seyleri cok onemser. Evlenince siz artik kendi ailenizi kurmus oluyorsunuz. Bi karar alirken aileni degil esini on plana alman lazim. Tabi o da anlayisli olcak ama, benim esim izin verirdi diye dusunuyorum a,a aile konusunda esler ne hikmetse kiskanc oluyor, ailesini bana tercih ediyor gibi dusunuyorlar heralde.

Gelmek istemiyorsa kalsın siz gidin bence. Neden rahatsız oluyorsunuz ki oda sizin minicik bir isteğinize saygı duymamış.

Siz ailenizle karar aldınız madem
Neden gelip eşinize biz karar aldık diyorsunuz ki

Ben olsam ne derdim mesela:

Aşkııımmmmm, ya annemlerle kardeşim ve eşi tatil planı yapmışlar bayramda. Çok mutlular. Ya ben de gidebilsem keşke, hayatımda hiç ailemle tatil yapmadım biliyor musun? (Burada biraz yüzümü süzerim) Maddi olarak hiç müsait olamadık, arkadaşlarım giderken ben hep hüzünlenirdim. Çok üzülürdüm genç kızken. Aslında bana da sordular siz de gelir misiniz diye. Ben de eşimle bir konuşayım, onun planı yoksa size bildiririm dedim. Aşkııımmmmmm nolur gidelim mi lütfen, ailemle hayatımda hiç tatil yapmadım, içimde kalmasın noluuuuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…