Tabii ki katılabilirsinizMerhabaa, günlük yapmak istediğim rutinleri yazıp motive olacağım bir grup arıyorum aranıza katılabilir miyim?
Hoş geldiniz :) Bir topiğe temelden girdim ve gelene hoş geldin diyebiliyorum eheh.Bugünki hedeflerim:
-Karatay’a uygun beslenme
-Türk kahvesi
-Bir bardak yeşil çay
-En az 1,5 saat spor
-Odamı yapabildiğim kadar toplamak
Hoş bulduum :) Kpss’ye mi hazırlanıyorsunuz sizin rutine de bir göz attım daHoş geldiniz :) Bir topiğe temelden girdim ve gelene hoş geldin diyebiliyorum eheh.
Harika bir gün dilerim bize kendinizi tanıtmak ister misiniz? Hepimizi tanıtan minnak paragraflar önceki sayfalarda bulunmakta.Bugünki hedeflerim:
-Karatay’a uygun beslenme
-Türk kahvesi
-Bir bardak yeşil çay
-En az 1,5 saat spor
-Odamı yapabildiğim kadar toplamak
Ama ingilizce ve ALES'e de girmem gerekiyor, aslında onlar için de sıkı bir çalışma düzenine girmem lazım.Hoş bulduum :) Kpss’ye mi hazırlanıyorsunuz sizin rutine de bir göz attım da
Tabi ki görmemiştim onları, konsepti tam bilmiyorum pardon :)Harika bir gün dilerim bize kendinizi tanıtmak ister misiniz? Hepimizi tanıtan minnak paragraflar önceki sayfalarda bulunmakta.
Oo maşallahDoktora tez dönemi öğrencisiyim, tez önerisi kısmındayım henüz. 1-2 ay içinde jüriye gireceğim, ona hazırlanıyorum güya.
Ama ingilizce ve ALES'e de girmem gerekiyor, aslında onlar için de sıkı bir çalışma düzenine girmem lazım.
Aramıza hoş geldinTabi ki görmemiştim onları, konsepti tam bilmiyorum pardon :)
26 yaşındayım, bekarım ama sevgilim var (gerçi biraz sallantıda bir ilişki 5 gün sonra olmayadabilir)
Şu an çalışmıyorum ama birkaç aya çalışmaya başlayacağım. Mesleğimi merak eden olursa özelden yazabilirim, kk’de çok konum olduğu için ifşa olmaktan korkuyorum
Düzenli spor yapmak, kendimi alanımda geliştirmek için okumalar yapmak gibi hedeflerim var. Bir de benim meslekte bir sınava göre yükselebiliyorsun, ara ara da o sınav için çalışayım diyorum.
Bir de Almanca öğrenmek istiyorum. Hobi gibi mesela her gün bir video tarzı :)
Bunların hepsini yapmaya heveslendim bakalım, olduğu kadar buraya yazıcam :)
Unuttuğum ya da merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
İngilizce ve alese benimde girmem lazım ama nerden başlasam nasıl başlasam inanın hiç bilmiyorumDoktora tez dönemi öğrencisiyim, tez önerisi kısmındayım henüz. 1-2 ay içinde jüriye gireceğim, ona hazırlanıyorum güya.
Ama ingilizce ve ALES'e de girmem gerekiyor, aslında onlar için de sıkı bir çalışma düzenine girmem lazım.
Yaa umarım çok teşekkür ederimOo maşallahBurda beraber birbirimizden gaz alırız halledersin umarım :)
Hoş bulduumAramıza hoş geldinhedeflerini tamamladığını görmekten mutluluk duyacağım
Başlayınca devamı gelir aslında, ingilizcen kötüyse ve imkan/vakit varsa kurs iyi disipline ediyor bu tarz konulardaİngilizce ve alese benimde girmem lazım ama nerden başlasam nasıl başlasam inanın hiç bilmiyorum
Kursları pek sevmiyorum evde kendim internet üzerinden halledebilir miyim acaba?Başlayınca devamı gelir aslında, ingilizcen kötüyse ve imkan/vakit varsa kurs iyi disipline ediyor bu tarz konularda
Siz alese nasıl çalışıyorsunuz?Bir şeyi üstüme alınıp yanlış alıntı yapmışım dostlarım sori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?