Ömrümü yedin be adam:(((

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar bazı sağlık problemleri yaşıyorum vallahi şaşırıp kaldım nasıl bir insanla evliyim.bir yandan hastalık bir yandan sözleri beni bıktırdı artık. Çok üzgünüm:KK43:

Son düzenleme:
Sen ne dedin o sözlerin üstüne?
Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.

dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.

Allah yardımcınız olsun fakat söz konusu sağlık bir şekilde halledin . ya bu nasıl bir yüzsüzlük bir de kadını suçlamış. Allah da onu öyle bir sınar ki görür zeytinyağlık nasıl oluyormuş. Allah ıslah etsin etmeyecekse de sizi kurtarsın ona muhtaç etmesin.

Valla ne diyeyim çok geçmiş olsun onuda kendi haline bırak mantıklı biri olsa zaten öyle demez hiç umursama bile sağlığına dikkat et

öl diye bi dua etmediği kalmış
Operasyondan iki gün sonra benimle tartıştı ve bana bu sözü de defalarca söyledi ve başımı yumrukladı.ama ben yine iyi davranmaya devam ettim ve o kadar merhametsiz ki birgün bile pişman olmadı bana yaptıklarından.

Son düzenleme:
Allaha havale et canım sen kendi sağlığına bak onun dediklerine kulak asma kendini ve evlatlarıni düşün Allah şifa versin bu arada

Yazıklar olsun eşine.
Para vermediği yetmiyormuş gibi bir de "ettiğini buldun " misillemesini yapmış.
Gerçekten yazıklar olsun.
Parası yoksa anlarım, ama varken böyle yapıyorsa ne biçim insansın derim.
Eğer kadınlarin böyle kocaları varsa gerçekten çalışmalıdır. Çalışmıyorsa her ay 3, 5 neyse kenara koymalıdır. Birikim yapmalıdır.
Allah yardımcın olsun kardeşim. Böyle koca ile yaşamak zor.

Valla ne diyeyim çok geçmiş olsun onuda kendi haline bırak mantıklı biri olsa zaten öyle demez hiç umursama bile sağlığına dikkat et
Doğru düşünüyorsunuz herkes bilir onun ne densiz olduğunu ama ben çok üzülüyorum umursamaz davranamıyorum, sinirlerim bozuldu artık.

Iste boyle musvedde insanlara tekmeyi basabilmek icin calismali
Yerinizde olsam bir is bulur sonra da kapinin onune koyarim bu gereksizi

Back
X