Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
kocaman hayatımızda çok küçük bir an olarak yer kaplıyordur belki,ama o anın hayatınızın en kıymetli bölümü olduğunu bilirsiniz ve her ne kadar o anın bitmesini istemeseniz de ağır ağır elinizinden kayıp gider zaman.belleğinizde o anı bir hazine gibi saklarsınız ve yıllar o hazinenin üstünü tozla da kaplasa,hatırladığınız vakit gözlerinizin ışıldaması ile birlikte,tekrar canlanır o an...kaç yaşınızda olursanız olun o vakit,HAYATIMIN EN GÜZEL,EN ÖZEL VE EN KIYMETLİ ZAMANIYDI O,dediğiniz an hangisidir?gelin belleğinizdeki o kıymetli fakat tozlanmış anı gün ışığına çıkarıp,paylaşarak tekrar parlatalım....

aa flocke konuyu sen mi açtın yeni gördüm sadece yazıyı okumuştum burda da buluştuk ha bende seni diğer tarafta arıyordum neyse çok güzel bir konu açmışsın muhabbetle bozmayım bari zaman tünelinde yolculuğa devam edelim bari

ameliyat masasında yatarken oğlumun o ilk ağlamasını duyduğum an...
allahımm isteyen herkese yaşat...

2008 de yeğenimin dünyaya geldiği teyze olduğum gün çok kıymetliydi benim için
amaa yine aynı derecede en kıymetli anım düğünümüz ve balayına gittiğimiz andı

hiç unutamam çok güzel vakitler geçirmiştik.....

egenin incisi olarak kabul edilen bir şehirde,güneşin bir alev topuna dönüşüp batmakta olduğu vakit iki genç kayalıklarda oturmuş sessizce ufuğa bakar...genç delikanlı,çok uzaklarda olan bir balıkçı teknesine gözlerini kısarak bakar ve liseli kıza dönmeden:seni seviyorum,der.güneşin kızıllığı yüzüne yansımış liseli kız tebessüm eder, sakince delikanlıya eğilir ve ona öperek karşılık verir.uzaklarda bir yerde bir martı çığılık atar,neşeli bir çocuk kahkası duyulur,hızlıca geçen bir arabadan müzik sesi yükselir.hayat hızla dönmeye devam eder aslında,ama bu iki genç için o an zaman durur...
14 yıl önce yaşanan bu an BENİM EN GÜZEL ANIMDI....

ben koptum bile lavinya...

sahilde salaş bir kafede arkadaşlarla oturuyorduk.
ben aşık olduğumu belli etmeyeyim diye ondan tarafa bile bakamıyordum.
içim nasıl kıpır kıpır, yanımda oturuyor ve ben kalp atışlarımı duyacak diye korkuyorum.
sonra birdenbire elimi tuttu...kalakaldım öylece...
işte o an benim hayatımın en güzel anıydı...

doğum yaptığımda oğlumu kucağama verdikleri ilk o an onun kokusunu içime çektiğim parmaklarını saymıştım tek tek ağlayarak o günü hiç unutmuyorum

doğum yaptığımda oğlumu kucağama verdikleri ilk o an onun kokusunu içime çektiğim parmaklarını saymıştım tek tek ağlayarak o günü hiç unutmuyorum
o an çok mucizevi bir andır,bu kutsal anı anlatmaya kelimeler yetmez sanırım....

üniversiteye başladığım ilk gün evlilik teklifi aldığım gün nişanlandığım gün nişanlımın askerden geldiği gün evlendiğim gün evimin kapısını kocama açtığım ilk gün

kesinlikle doğum anımdı..birden bire çıkması sancıların bitmesi ve onu görmem...sanki hiç acı çekmemişim gibi.gözümden hiç gitmez o çıkış anı,elleriyle yüzünü siler gibiydi,burnuna su kaçmış gibi sümkürmeye çalışıyordu sanki

annemi çok fazla ağlarken görmedim ben çok sakin güleryüzlü bir kadındır üniversiteyi kazandığımda annem ve babam götürmüştü beni şehir dışındaydı okulum yurda yerleştirdiler annemin sözcükler boğazındaydı biliyorum artık veda vakti gelmişti yurdun kapısının önünde vedalaşıyoruz annemin gözlerinden yaşlar süzüldü bindiler arabaya gittiler arkalarından bakakaldım yerimden kımıldayamıyordum kımıldasam kaybolcaktım sanki merdivenlerde oturdum akşama kadar sanki ben güçsüz düşsem yine annem ağlıcaktı ben onu ağlatmamalıydım ve kendi kendime yetmeyi o gün öğrendim ben

1 sene uğraştıktan sonra gebe kaldım
hamile olduğumu öğrendiğim ve oğlumun kalp atışını ilk duyduğum an benim için çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…