amin.yaşam aldığımız soluklarla değil,soluk kesen anlarla ölçülür derler.tüm ömrümüz böyle olur inşallah.ay bogazlarim dugumlendi bir aglarsam kimse susturamaz
cikiyorum flockcum o unutulmaz anlarin cogalmasi dilegiyle
ama o anlar HEP GUZEL VE UMUT ADINA OLSUN!
hırçın dalgaların kayalıklara vurduğu bir sahilde,genç aşıklar paçalarının ıslanmasına aldırmadan birbirlerin sarılmış ufağa doğru bakarlar...öfkeli gökyüzünün kocaman gri bulutlarından zaman zaman anlık şimşekler çakar ufukta...delikanlı genç kıza derince bakar.gözlerinden sevgi,acı ve umutsuzluk okunur.elini kızın yüzünde gezdirir ve yavaşça omzuna düşmüş saçını geriye doğru iter.bir şey söylemek istercesine ağızını açar,sonra vazgeçip susar.genç kızın başını kendi göğüsüne yaslar bir an durur.yeniden tüm cesaretini bir araya toplayıp ürkek ve titrek bir sesle gönlünü deşen konuyu nihayetinde açar:'gideceğim ben...bu aşikardı biliyorsun...' genç kız,delikanlının göğüsüne başı yaslı durmaya devam eder ve gözlerini sıkıca yumarak dinlemeye devam eder.delikanlı devam eder:'bunu ikimizde biliyorduk zaten öyle değil mi?' genç kız cevap vermez.delikanlı kızın omuzlarından sıkıca tutar ve gözleri yaşlı ona doğru bakar:'dönmeyebilirim bunu biliyordun zaten...' genç kız boş gözlerle delikanlıya bakarak:'dönebilirsin de ama'der.delikanlı başını hayır anlamında sallar:'dönüşüm sakat da olabilir ama,beni böyle kabul etmeni istemiyorum.'der.genç kız itiraz eder:'sen herhalinle kabulümsün...'der.delikanlı ağlamaya başlar:'dönemezsem eğer,ölüm haberim gelirse,hayatına devam etmeni istiyorum duyuyor musun?evlenmeni istiyorum,mutlu ol anlıyor musun?'genç kız dehşetle delikanlıya bakar ve ağlamaya başlar:'senden sonrası hiç olmayacak sen beni duyuyormusun?şehadet haberini alır almaz seni izleyeceğimi biliyor musun?' iki genç sevgili ağlamaya başlar,delikanlının tüm itirazlarına rağmen genç kız ayrılmayı red eder.çiselemeye başlayan yağmurun altında iki sevgili ümitsizliklerine boyun eğip birbirlerine sarılarak ağlarlar.o gün herşeyi kaderin gidişatına bırakarak devam etme kararı alırlar,birbirlerine verdikleri ölesiye sözü bugüne kadar sürdürmeyi başarmışlardır...
teşekkür ederim canım,senin de paylaşımlarını bekliyorum....flocke canım okadar güzel tasvir ediyorsun ki anlatım biçimine hayranım sanki orada onları görmüşüm gibi tüylerim diken diken oldu........canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?