- 9 Temmuz 2015
- 37
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi melekciik66
-
Bu aile yengeye yaptığı muameleyi sana da yapacak bak gör sinyaller verilmeye başlanmış bile.Meraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??
kadına sinsi ezik hizmetçi diyorsun da o duruma kim konulsa melek olmaz herhaldeMeraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??
O kendini bu konuma getirmiş.Biz küçük bi şehrde yaşıyoruz.Köy kızı diye almışlar güya özellikle oda baştan kabul etmiş durumu.Benim bu şekilde davranıp yaşamayacagımı çok iyi biliyorlar.kadına sinsi ezik hizmetçi diyorsun da o duruma kim konulsa melek olmaz herhalde
Meraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??
sen o şekilde davranıp yaşamayacaksında evlenip o eve gelin gidince sana da bu hayatı dayatmayacaklar mı bakalımO kendini bu konuma getirmiş.Biz küçük bi şehrde yaşıyoruz.Köy kızı diye almışlar güya özellikle oda baştan kabul etmiş durumu.Benim bu şekilde davranıp yaşamayacagımı çok iyi biliyorlar.
o kibiri bende gördüm kadını yerden yere vurup aşağılamasından ötürü bariz bir şekilde belliBen sizde fazla kibir gördüm..
Ayrıca o çıngıraklı dediğiniz kişiden çok sevgilinize sarın. Daha anlayıp dinelemeden , " susun lütfen " sözünüze bile çemkiriyorsun diyen, susturan , onlarla muhattap eden kişiye hesap sorun.
Bencede o ezik dedigi kadindan bence bu kizi daha ezik goruyolar ki hepsi bagirip cargirmisdemek ki zannettiğin kadar ezik değilmiş sevginin sana şimdiden çemkirme bile demiş yani sana da ondan çok farklı davranmayacaklar hem şimdiden niye bu kadar sık gidiyorsunuz ki. bu kadar ezik görüyorlar ama size değil ona inanıyorlar. kendinizi kandırmayın
Onlar karı koca gibi değil arada iletişim yokIyide ona oyle yaptilarsa sana kralice gibi mi davrancaklar saniyorun daha simdiden kaynanan bagirmis sana sevgilinde anasini desteklemis ah ah acin gozunuzu birazzz
Belki haklısınız ama benım ona destegımın ustune fesatlık fıtnelık yapması benı bıledıo kibiri bende gördüm kadını yerden yere vurup aşağılamasından ötürü bariz bir şekilde belli
Meraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??
Yorumunuz gercekten super ilaç gibi geldi supersınız:)Ayrıca kusura bakma da zırt pırt onların evinde işin ne kadın bıktı belli ki istemiyor seni
zaten onlara hizmetçilik yaptığı yetmiyormuş gibi birde sen çıkıyorsun başına
Iyide kardesim senin sevgilinle cok ku olucak iletisimin sen hakliyken anasini korumus ayrica yasin kac bak ayril bu cocuktan ondan bi cacik olmaz sana soyliyimOnlar karı koca gibi değil arada iletişim yok
Belki haklısınız ama benım ona destegımın ustune fesatlık fıtnelık yapması benı bıledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?