ömür biter dert bitmez

melekciik66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
37
9
1
30
Meraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??

Bu aile yengeye yaptığı muameleyi sana da yapacak bak gör sinyaller verilmeye başlanmış bile.

kadına sinsi ezik hizmetçi diyorsun da o duruma kim konulsa melek olmaz herhalde

kadına sinsi ezik hizmetçi diyorsun da o duruma kim konulsa melek olmaz herhalde
O kendini bu konuma getirmiş.Biz küçük bi şehrde yaşıyoruz.Köy kızı diye almışlar güya özellikle oda baştan kabul etmiş durumu.Benim bu şekilde davranıp yaşamayacagımı çok iyi biliyorlar.

Demek ki sandığın kadar değersiz değilmiş gözlerinde süper şahane olan senle aynı kefede görüyorlarmış

onlar senin kuruntularınmış

sen o şekilde davranıp yaşamayacaksında evlenip o eve gelin gidince sana da bu hayatı dayatmayacaklar mı bakalım

kadın açık bir şekilde belli etmiş yani verdiği tepkiden

o kibiri bende gördüm kadını yerden yere vurup aşağılamasından ötürü bariz bir şekilde belli

Bencede o ezik dedigi kadindan bence bu kizi daha ezik goruyolar ki hepsi bagirip cargirmis

Valla ben okurken korktum bu yasam gercek ve sen de dahil olacaksin!
Simdiden hakliyken haksiz durumdasin...

Aşk yok, sırf hizmetçilik falan sizin çözebileceğiniz şeyler değil ki. Onların hayatı, onların yaşadığı. Demek ki mutlu ve birbirlerine sahip çıkıyorlar ailecek.

Ayrıca o kadın evli ve o ailenin üyesi siz ise sadece arkadaşsınız. Ortada bir şey yokken şimdiden bu kadar içli dışlı olursanız hayat zor olur ileride.
Mesafenizi koyun bence.

Iyide ona oyle yaptilarsa sana kralice gibi mi davrancaklar saniyorun daha simdiden kaynanan bagirmis sana sevgilinde anasini desteklemis ah ah acin gozunuzu birazzz
Onlar karı koca gibi değil arada iletişim yok
o kibiri bende gördüm kadını yerden yere vurup aşağılamasından ötürü bariz bir şekilde belli
Belki haklısınız ama benım ona destegımın ustune fesatlık fıtnelık yapması benı bıledı

En son cümlede "size sorum ben erkek arkadaşıma bundan sonra nasıl davranayım" yazacaksınız zanettim, hatta cevabımı hazırlamıştım. Direkt ayrıl diyecektim.

Ama ters köşeye yatırdınız beni. Size saygı duymayan, sizin haklı olduğunuz konumda sizi haksız çıkaran, annesine karşı sizi savunmayan, ezik(!) bir kadına ezdiren erkek arkadaşınızdan ayrılmaya hiç niyetiniz olmadığı çok belli.

Onlar karı koca gibi değil arada iletişim yok

Belki haklısınız ama benım ona destegımın ustune fesatlık fıtnelık yapması benı bıledı
Iyide kardesim senin sevgilinle cok ku olucak iletisimin sen hakliyken anasini korumus ayrica yasin kac bak ayril bu cocuktan ondan bi cacik olmaz sana soyliyim

Kendine kastın mı var arkadaşım?? Bir de o sinsiye nasıl davranayım diye sormuşsun. Bundan sonra mümkünse o aileyle erkek arkadaşınla iletişimi tamamen kes bitir.

O ezik dediğin kadının karşısında seni daha da ezik duruma sokmuşlar. Kendine bu kötülüğü yapma. Evlensen seni el üstünde mi tutacaklar sanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…