- Konu Sahibi melekciik66
-
Haklısınz sanırım yorumları okudukça bende o yönde düşünmeye başladım.Iyide kardesim senin sevgilinle cok ku olucak iletisimin sen hakliyken anasini korumus ayrica yasin kac bak ayril bu cocuktan ondan bi cacik olmaz sana soyliyim
haklisin siniflandirmaya bende kardisimVay vay vay..
Egonu tatmin ettin ha.
O görücü usülü evlendi, köy kızı, ben şehirliyim çalışsın ezik.
Kadıncağıza da o kibrini yansıtmışsın kusura bakma. Durduk yere sana kıl kapmamıştır.
Nefret ederim burnu büyük insandan.
Üniversite mezunusunuz belki ama üslubunuz ilkokul terk. Ömrümde ben kimseye çıngıraklı demedim demem.Kalitesiz bir diliniz var hiç öyle çok şahane eğitimli demem.
Çok sinir oldum size ya.
Not! Bende üniversite mezunuyum ve evliyim. Eşimin ağabeyinin eşi de lise terk ve görücü usulü evlendiler. Saygı çerçevesinde gayet güzel geçiniyoruz. Bir gün olsun da ne ezmek aklıma geldi ne kendimi ondan ayrı yere konumlandırmak. Aile terbiyem de insanları böyle sınıflandırmama ve terbiyesizlik etmeme müsaade etmez...
aynısını yazacaktım bu aile bu sevgili daha sevgiliyken böylelerse elalemin kızı gelmiş biraz saygılı davranalım demiyorlarsa nişanlıyken evliyken düşünemedimEn son cümlede "size sorum ben erkek arkadaşıma bundan sonra nasıl davranayım" yazacaksınız zanettim, hatta cevabımı hazırlamıştım. Direkt ayrıl diyecektim.
Ama ters köşeye yatırdınız beni. Size saygı duymayan, sizin haklı olduğunuz konumda sizi haksız çıkaran, annesine karşı sizi savunmayan, ezik(!) bir kadına ezdiren erkek arkadaşınızdan ayrılmaya hiç niyetiniz olmadığı çok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?