Ömür Boyunca Saklamak Zorunda Kaldıgınız Sırrınız Var mı ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
Nefes aldıgınızı sürece ;

sizin ,eşinizin ,akrabanızın ,arkdasınızın .. saklamak zorunda kaldıgınız sırrı oldu mu ..

..

benim artık oldu :gitme:

bızım de 4 kısı arasında ,ama asıl sayılacak kişi benım bıldıgımı bılmıyor

dıgerı ıle sürekli yüzyüzeyiz..

ve herkesı ılgılendırecek bır konu ..içim sızlıyor bazen ..

var ve kendimle ilgili bir sır bilen az kisi var cok kotu dusunmemeye calısıyorum ama olan oldu Allah affetsin:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde de Allah affetsin ,Aklıma geldıkce aglıyorum,zaman zaman gözlerim doluyor..

bir an önce unutmak ıstıyorum nasıl olucak blmıyorum :gitme:

unutursun ya arada gelir aklına ama unutursun saklamak zorunda oldugun birseyse zaten soylemenin herkese zarar getircegini bilirsin susmak en iyisi

evet var aslında çok saklamak zorunda oldugum bişi değil ama duyulsunda istemem çok sevdigim guvendigim biri biliyor benle olayın gectigi kişi dısında

Vardır ama ben hatırlamıyorum saklamak zorunda oldugum icin unutmusum bileeemm..vereliniortak

Kimseye zarar vermeyen ama benim icin cok onemli, cokta tatli bir sirrim iyi ki var..

Son düzenleme:
benim ve eski bi arkadaşımın ikimizin bildiği bi sır düşünmek bile rahatsız olmama yetiyor

İki kişinin bildiği sır olmaktan çıkarmış derler, olmayan yoktur herhalde. Küçük ya da büyük, iyi veya kötü herkesin içinde sakladığı bir sır mutlaka ama mutlaka vardır. Benim de var tabii, birileri öğrendiğinde karizmanın yerle bir olacağı ya da güven sarsacak türden.

sadece var ya da yok mu diyoruz burda? içeriğinden bahsetmiycek miyiz sırlarımızın? :))))

istersen anlatırsın tabı :)

ben olaya ıkı kişinin bıldıgı sır degıldır dıye bakmıyorum ya daömür boyu saklamalıyım dıye de..
bı kac kışi yazmıstı snaırım boyle..

derecesı ve önemı var sırların benım hayatımda..
mesela 17 yasımda kı sırrım su an bana sır gelmıyor bunu oturup esımle paylasabılıyorum.

ama bu sırrım yıllar gecsede kımseye anlatılmayacak tüürden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…