Ömür Boyunca Saklamak Zorunda Kaldıgınız Sırrınız Var mı ?

benim sırrım hala duruyor bazen aklımdan siliniyor ılk gün gibi degil ama aklıma gelınce de

var tabikii içime dert kaldı dertt söz verdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiminden sakladığım; kiminin de bilgisi dahilinde sırlarım(!) var.Mesela işyerinden sakladığım;akrabalarımdan sakladığım;ailemden sakladığım;bazı arkadaşlarımdan sakladığım;sevdiğim insandan sakladığım küçük sırlar..
İki kişinin bildiği sır değilmiş..
Sadece bana ait küçük sırlarım vardır belki..
Ağzı gevşek olmamk lazımn;insanlar suizan edebilir.Bazen ketum olduğum halde bazen yakınlık duyduğum kişiye deşifre olabiliyorum ;ama bukadarı da olmamalı aslında;insanlardan belli olmuyor..Açığından vurabiliyor..

Benim yok :) Olsa da hemen "yok" ederdim. Benim en boş özelliğim bu zaten. Herşeyimi güvendiğim insana söylemem.

bi arkadaşımın sırrı var sakladığım......çok kötü..düşünmek bile korkunç..
bide taaa küçüklüğümden beri sakladığım ve ölene kdarda kimselere anlatamayacağım bi sırrım var..
düşünmek bile istemediğim bi sır....

Benimde hiç ummadığım biriyle hatta iki kişiyle ilgili bir sırrım var. Benle ilgisi yok ama düşündükçe içimi yakıyor aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor nasıl yapabildiler diye...

Benimde var. Kendimin ve kendimle sakladığım. Çünkü en çok kendime güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…