- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Neden bu konuda uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş bilemem.Tamam ama Türkiyede zaten kadınlarımız göstere göstere emzirmiyor ki en azından ben hiç görmedim illaki bir şey örtülüyor. Neyin uyarısı bu?
Neden bu konuda uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş bilemem.
Ama, öyle özellikle gösteren yoktur tamam, ama nasıl olsa kimse o gözle bakmaz diyerek biraz rahat davranan, öyle çok da şey değil havasında olan, etrafına çok bakınmadan flöps diye çıkartıp emziren çok kadın gördüm.
Herkesin olayı kutsal görmeyebileceğini akılda tutarak hareket etmek lazım.
Evet , 20 yaşında bir kızı var.
ınanamayıp arattım ve gordum. neden bu kadar şok oldum anlamadım ama , neyse...
Hadi ya? Nerede yaşıyorsunuz? Yanlış anlamayın cidden merak ettim hayatım boyunca gezmediğim yer kalmadı erkeklerinde bulundugu topluluk içinde şak diye çikarip göstere göstere emziren kimseyi görmedim?
Hayir herseyi gectim tecavüz+cinayet vakalari bu kadar yayginken böyle cesaretli hanimlar da var miymis?
Cok severim romanlari özellikle onlarin o dogal hallerine hayranim. Hic kasmazlar. Hayat bu iste :)Valla ben bir banka şubesinde gördüm, sıra bekliyordum, bir kadın açtı memelerini ve emzirdi örtü falan olmadan. Roman'dı sanırım
Yani ne güzel iste, teyzeler tecrübe sahibi ve Hayati bilen insanlar, ne olacak yani ? Niye bu kadar kasiyorsun canim ya.Ama şu evlerde toplaşan teyzeler yok mu utanma kızım biz de emzirdik zamanında nolcak diyenler onlara ifritim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?