Valla ben bir banka şubesinde gördüm, sıra bekliyordum, bir kadın açtı memelerini ve emzirdi örtü falan olmadan. Roman'dı sanırım.
Cok severim romanlari özellikle onlarin o dogal hallerine hayranim. Hic kasmazlar. Hayat bu iste :)
Yani ne güzel iste, teyzeler tecrübe sahibi ve Hayati bilen insanlar, ne olacak yani ? Niye bu kadar kasiyorsun canim ya.
Eger saglikli bir cocuk dogurmussan bu zamanda, bundan daha mutlu edici ne olabilirki ? Kusura bakmasin kimse vallahi ben cocugum olsaydi her yerde ama her yerde emzirirdim. Bu benim özgürlügüm, nerede yaziyor yasak diye ?
ben emzirmek istiyorum zaten sadece örtü serer öyle emziririm..Emzircem diye evdeki ablalar,teyzeler mememi görmemeli bana göre. Bu yapı meselesi. Kendi annemin kız kardeşimin yanında soyunamam mesela onun gibi.Yani ne güzel iste, teyzeler tecrübe sahibi ve Hayati bilen insanlar, ne olacak yani ? Niye bu kadar kasiyorsun canim ya.
Eger saglikli bir cocuk dogurmussan bu zamanda, bundan daha mutlu edici ne olabilirki ? Kusura bakmasin kimse vallahi ben cocugum olsaydi her yerde ama her yerde emzirirdim. Bu benim özgürlügüm, nerede yaziyor yasak diye ?
Cesarete bak cidden tiksinç görünüyor olmali. Tek tük olabilir de böyle ulusa sesleniş kivaminda uyarmayi gerektirecek kadar vaka olduğunu sanmiyorum.
Seni anliyorum ama biz kadinlar böyle diye diyeeeee. Tecavüzler artti, kadin cinayetleri artti, cünkü Güclü duramadik ic erkeklerin karsisinda.kadın haklı, Türkiye'de bir kadının eteğinin açılması bile taciz sebebi sayılırken emzirmek "baştan çıkarmaya teşebbüs" olarak görülür.. delirdiniz mi yahu, Tr'de ulu orta göğüs açılır mı?
meme kutsal diye sadece kadınların olduğu ortamda da lömbürt diye açılıp emzirilmez. Bence Ayıptır. Ama aman nolcak diyerek açan kadınlar gördüm. Görmez olaydım. Sevmem öyle şeyleri.
Dışarıda da çok dikkat çekmeden örtüyle emzirilebilir gibi geliyor ama bilemedim. Belli etmek dikkat çekmek de hoş değil. Çünkü hiç sevmediğim Ömür beyin de dediği gibi sadece çocuğun anası için kutsal olan bir eylem.
E ama benim yorumuma kelime ekliyorsunuz. 'Özellikle göstermeye çalışan yoktur tabii ki' dedim. Onun adı teşhir olur zaten.Hadi ya? Nerede yaşıyorsunuz? Yanlış anlamayın cidden merak ettim hayatım boyunca gezmediğim yer kalmadı erkeklerinde bulundugu topluluk içinde şak diye çikarip göstere göstere emziren kimseyi görmedim?
Hayir herseyi gectim tecavüz+cinayet vakalari bu kadar yayginken böyle cesaretli hanimlar da var miymis?
Seni anliyorum ama biz kadinlar böyle diye diyeeeee. Tecavüzler artti, kadin cinayetleri artti, cünkü Güclü duramadik ic erkeklerin karsisinda.
Biz hep ayip, günah dedikce, erkeklere daha cok hak tanimis olduk.
bebeğini emziren bi arkadaşım bu konuyla ilgili face de aynen şu yorumu yazmış sonuna kadar destekelediğim için paylaşayım istiyorum
''Sen memelerini Ferhat'ın eline oyuncak yap,biz evladımızı emzirelim sakın karışma Ömür Gedik !!!''
Kesinlikle benim de demek istediğim buydu..Daha geçen hafta sonu bir kadının ulu orta memesini çıkarıp bebeği emzirdiğini gördüm.
Hemde bebek odası olan bir avm'nin ortasında. Başı da örtülüydü dicem ama olay çıkacak diye korkuyorum.
İki arkadaşım var, kardeşler. Dışarda yaptılar mı bilmiyorum ama evde babalarının, abilerinin önünde emzirirlerdi bebeklerini. Bu da acayip rahatsız ediyor beni. Hatta bir çok kadın toplantılarda, günlerde, beş çaylarında, sabah kahvelerinde falan memeyi çıkartıp veriyor çocuğa. Halbuki izin isteyip başka odaya geçmek bu kadar zor değil. Ben ablam yeğenimi emzirirken bile girmezdim odaya rahat olsun diye. Ne geniş insanlar var.
Emzirme önlüğü, yazma falan kullananlara lafım yok. Memeyi çıkartıp gözümüze sokanlardan rahatsız oluyorum.
bunu isteyen ömür gedik memenin cinsel obje olduğunu yazan o başkası değil. normalde bu tarz konuşmaları hiç sevmesemde bu yoruma hak vermeden edemedim.iğrenc bir yorum
bel altı vurmakla amacı ne kadının cinsel hayatından size ne yaa
O baba yanında abi yanında emzirmekte neyin nesiymişDaha geçen hafta sonu bir kadının ulu orta memesini çıkarıp bebeği emzirdiğini gördüm.
Hemde bebek odası olan bir avm'nin ortasında. Başı da örtülüydü dicem ama olay çıkacak diye korkuyorum.
İki arkadaşım var, kardeşler. Dışarda yaptılar mı bilmiyorum ama evde babalarının, abilerinin önünde emzirirlerdi bebeklerini. Bu da acayip rahatsız ediyor beni. Hatta bir çok kadın toplantılarda, günlerde, beş çaylarında, sabah kahvelerinde falan memeyi çıkartıp veriyor çocuğa. Halbuki izin isteyip başka odaya geçmek bu kadar zor değil. Ben ablam yeğenimi emzirirken bile girmezdim odaya rahat olsun diye. Ne geniş insanlar var.
Emzirme önlüğü, yazma falan kullananlara lafım yok. Memeyi çıkartıp gözümüze sokanlardan rahatsız oluyorum.
terbiyesiz ve bel altı basit bir yorum !
Kadin olmak cok güzel, hele hele anne olmak dünyanin en güzel seyi, sonrada kasacagim öylemi ?
Yahu bir kere gelmisim bu dünyaya, baskalari icin kasacagim ? Mantiga bakin hele.
Benim kalbim Temiz baskasinin degilse bu benim sorunum degil. Eger dünyanin en en güze seyi emzirmeyi yapamayacaksam, hamileyken mutlu mesut sokaklarda dolasamayacaksam, istedigim yerde kahkahmi atamayacaksam, kirmizi rujumu süremeyeceksem, baskasi gelipde bana " suussss be kadin " diyecekse kusura bakmasin kimse ama ben kadinsam kölede degilim.
Bizi yaradan böyle yaratmis, kadinlarin emizrmesi kadar dogal birse yok.
hah mesela bu da ayrı bir olay.. o zaman göğüs estetiği yaptıranlar birilerinin elinde oyuncak olsun diye mi yaptırıyor? süt için yapılmadığı bir gerçek çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?