Ömür Gedik'e tepkiler büyüyor: Annelerin memesinden sanane

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Ömür Gedik'e tepkiler büyüyor: Annelerin memesinden sanane
Ömür Gedik "Kadınların istedikleri yerde emzirmeleri, cinsellik ve libido düşmanı gereksiz bir şovenizm" açıklaması ile anneleri çok kızdırdı. Gedik'e tepkiler büyüyor...

CLyiI0eXAAEkZ0F.jpg

İşte Gedik'e gelen tepkilerden bazıları...

sizene.jpg

hmn.jpg

b.jpg

a.jpg

Screenshot_8.jpg

Screenshot_10.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Screenshot_11.jpg
Screenshot_7.jpg

Screenshot_6.jpg

ne kadar uzadı bu mevzu kadın ağzının payını yeterince almıştır zaten bir daha bu konuda ağzını açamaz:KK53:

Vurmayın artık yav öldü kadinceyiz :)

Valla emzirme güzel ilk 2 yıl anne sütü gerekli vs...tamam da bazı ablalar özellikle misafirlikte falan sırf kadın kadınayiz ne olacak deyip memlukleri lop diye çıkarıp bebeğini emzirmesinler, noluuur:KK53:

Valla emzirme güzel ilk 2 yıl anne sütü gerekli vs...tamam da bazı ablalar özellikle misafirlikte falan sırf kadın kadınayiz ne olacak deyip memlukleri lop diye çıkarıp bebeğini emzirmesinler, noluuur:KK53:

Lap diye çıkaran kadın yok Türkiye'de, lütfen :KK53:

Sazanlarda atlamış hemen
kadın bu şekilde gündemde kalmaya Çalışıyor işte
Bunların bildikleri tek şey bu memesini orasını burasını açmak zaten :KK11:
Boş insanlar Allah akıl fikir versin :KK51:

Ben arkadaşlardan alıştım Kadiş ama sokakta falan görüyorum bazen o tuhafıma gidiyor...

Yukarıda eklenen foto mesela ayy ne kadan doğal nefis diyemiyorum...

Emzirsinler emzirsinler de, öyle kendilerince çok kutsal olarak gördükleri bu eylemi uygularken üzerlerine ince de olsa bir örtü örtsünler yahu, herkes sizin kadar masumca mı bakıyor bakalım bu olaya, meme memedir sonuçta :-))

Ben hala alışamadım depim.ayrica ne anneliği ne de emzirmeyi kutsal olarak niteleyemiyorum ben.

Bence de değil, ama kimi çocuk düşkün oluyor mesela annesi habire bir başka odaya geçmesi zor olabilir. Yakın arkadaşım ise çekinmesine gerek yok. İlk başlarda tuhaf geliyordu bana da ama sonra alıştım.

Bence de değil, ama kimi çocuk düşkün oluyor mesela annesi habire bir başka odaya geçmesi zor olabilir. Yakın arkadaşım ise çekinmesine gerek yok. İlk başlarda tuhaf geliyordu bana da ama sonra alıştım.
Ama emzireyim diye hoop diye memeyi çıkarmak sohbet ederken o memenin orada açık durması çok garip ya :)))

X