Ömür törpüsüüüüü

Dedim zaten " sen de az öküz değilsin " dedim de içimden dedim tabi .

Senin gibi öküz e benim gibi inek yakışır ancak deseydin !
Ayy çok güldüm ama kızmayın nolur babam beni aslan gibi bir ineğim diye severdi de..
Bende 170 e 60 kg yum :olamaz:
Senin gibi öküz e benim gibi inek yakışır ancak deseydin !
Ayy çok güldüm ama kızmayın nolur babam beni aslan gibi bir ineğim diye severdi de..
Bende 170 e 60 kg yum :olamaz:

Siz guzelsiniz, ondan daha basarilisiniz, ondan daha fazla para kazaniyorsunuz ya da yakin zamanda biri ona '' o kiz zamaninda sana nasil bakti sasiriyorum'' tarzi bir sey dedi. Adim gibi eminim kendi ezikligini kapatmak icin boyle bir sey yaptigina.

Höst diyorum!
Hadi başta espiri yapti sonra ağladiğini görmesine rağmen çok afedersin öküzlüğüne devam etmis.
Ciddi anlamda bu duruma kirildiğini hissettirmezsen bu tarz söylemlerini yineleyebilir, şahsen kocanda o rahatliği gördüm.

Çalışmıyorum , çocuklarımızla aram ondan daha iyi ama bunun hiç alakası yok , olamaz
Siz guzelsiniz, ondan daha basarilisiniz, ondan daha fazla para kazaniyorsunuz ya da yakin zamanda biri ona '' o kiz zamaninda sana nasil bakti sasiriyorum'' tarzi bir sey dedi. Adim gibi eminim kendi ezikligini kapatmak icin boyle bir sey yaptigina.

Ya işte öyle , ben o kadar ağlamışım , gözlerim kıpkırmızı olmuş , insan bi Özür diler , şaka yaptım der , üstüne üstlük kalktı bir de inek dedi bana
Höst diyorum!
Hadi başta espiri yapti sonra ağladiğini görmesine rağmen çok afedersin öküzlüğüne devam etmis.
Ciddi anlamda bu duruma kirildiğini hissettirmezsen bu tarz söylemlerini yineleyebilir, şahsen kocanda o rahatliği gördüm.

Ya işte öyle , ben o kadar ağlamışım , gözlerim kıpkırmızı olmuş , insan bi Özür diler , şaka yaptım der , üstüne üstlük kalktı bir de inek dedi bana

vay ayı vay:)
esprii anlayışı çok gelişmiş..kendınce senı keyıflendırmeyemı calıstı acaba öküzü inege döndürerek:)

Konu sahibesinden özür dileyerek konuya açıklık getireyim biraz, mevzu yalnızca manda vb demesi değil, bu adam bu kızcağıza psikolojik şiddet uygulamak için böyle sözler sarf ediyor, kadını eziyor, laflarıyla hareketleriyle sindirip kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor.
Konu aslında çok derin ama benim anlatmam hoş olmaz, yani anlayacağınız bu eş denilen zat şaka için demiyor bunları, kendisi üstün varlık bu kızcağız 5. sınıf biri onun gözünde.

Bana eşim böyle dese hayatımın en uzun tribini ve küsünü atardım.

Öküze bak. Yontulmamış odun. Sinirlendim ya. Şuna bak. Bu erkekler de kendini bi mokum sanıyor. İstersen 100 kilo ol. Bunu sana söyleyemez.

Ben uzun bi bayanım. Doğuma 97 ile gittim. Çok çok kilo almıştım. İki sene etli butlu gezdim. Hep ben isyan ederdim izmandut gibi oldum diye. Saçmalama. Sen anne oldun derdi. Gider takma derdi. Ki maaşallahım vardı o zamanlar dobiştim. Bir kere dahi demedi.

Evet konu aslında çok derin , öncesi de var ,bu konu devede kulak bile kalmaz , lâkin ben çok fazla irdelemek istemiyorum , inşallah bir gün imkânlar el verdiği zaman , onları da yazarım .
Teşekkür ederim Mune Mune abla .

Ben 39 kiloya düştüğüm hallerimi de bilirim , o zamanlarda bana " sen hiç aynaya bakıyor musun , insan sıfatından çıkmışsın " demişliği de vardır .
Sayın kızlar sayın valla .

Ben 39 kiloya düştüğüm hallerimi de bilirim , o zamanlarda bana " sen hiç aynaya bakıyor musun , insan sıfatından çıkmışsın " demişliği de vardır .
Sayın kızlar sayın valla .
Seninki çok feci kaşınıyor. Derdi kilo değil seni ezmek rencide etmek. Beğenmiyorsan miktir git kapı orda. Senin gibi bi kalası çekemem de. Şuna bak ya. İfrit oldum.

Kızlar şimdi beni topa tutabilirler ama , maalesef ki kusuru yok , yani bana göre yok .
Onun hiç mi bir kusuru yok. Kendisi çok mu zayıf. Sen de çok çirozsun diyebilirsiniz kılkuyruk bir tipin var diyebilirsiniz, şişmansa kendine bak göbeğinden pipin görünmüyor diyebilirsiniz. Eğer cidden kilolu olmadığınızı düşünüyorsanız ağlamaya falan gerek yok. Hani sizin de böyle kendinize güvenmediiniz bir alandır tamam ama öbür türlü yapıştırın siz de lafları.

Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .

hicbir zmn zayif bir kiz olmadim bekarkende, su an da 5 kilo kadar fazlam var farkindayim. benim esimde bazen takilir, oo gobeginde ozerkligini ilan etmis falan :) ama hic takmam, ickim yok kumarim yok bi yemegim var onuda nasil kesiyim kesemiyorum, seviyorum yemegi sucmu :halay::kk77:
cok fazla kilon varsa biraz diyet yapabilirsin, yada spor yap hergun en az 30 dk kadar. ben hergun ise gidip gelirken yeterince efor sarfettigimi dusunerek sporda yapmiyorum su ara oda ayri konu tabi :)
okuz tabiri kabul edilemez zaten, agzinin payini vermeliydin orda, zmn kaybetme hemende ver bence.

Son düzenleme:
Back
X