Ömür törpüsüüüüü

Yok ki öyle fazlalılığım , olsa , kilo almışım , eşim de o sebepten bana böyle dedi derim .Ama inanın bana kilo fazlalığım yok .
hicbir zmn zayif bir kiz olmadim bekarkende, su an da 5 kilo kadar fazlam var farkindayim. benim esimde bazen takilir, oo gobeginde ozerkligini ilan etmis falan :) ama hic takmam, ickim yok kumarim yok bi yemegim var onuda nasil kesiyim kesemiyorum, seviyorum yemegi sucmu :halay::kk77:
cok fazla kilon varsa biraz diyet yapabilirsin, yada spor yap hergun en az 30 dk kadar. ben hergun ise gidip gelirken yeterince efor sarfettigimi dusunerek sporda yapmiyorum su ara oda ayri konu tabi :)

Gülemedim ki , boğazım düğüm düğüm oldu , konuşamadım bile
"hahaha espri anlayışına bayılıyorum ya çok komiksin" diye gülseydin, sonra da "sen kendine bak" deseydin.. neden ağladığını belli ediyorsun, "ben her halimle çok güzelim.. ne kadar şanslı bi erkek olduğunu bilmiyorsun sanki" filan diye dalga geçseydin.. bi afallasaydı dangoz.. erkeklere zayıf yönünüzü belli etmeyin kızlar..

Yok ki öyle fazlalılığım , olsa , kilo almışım , eşim de o sebepten bana böyle dedi derim .Ama inanın bana kilo fazlalığım yok .

cnm 158 e 58 kilo normalin biraz ustunde, bende 168 e 67 kiloyum ve evt 5 kilosu fazla gorebiliyorum.
her durumda esinin tabiri cok cirkin geregini soylemeliydin yinede soyle.

Nasil kusuru yok tamam şişman değildir yakışıklıdir ama mutlaka kusuru vardır ne biliyim corabini ortaya atıyordur sifon çekmiyodur ne biliyim ben ya:-)

Onun hiç mi bir kusuru yok. Kendisi çok mu zayıf. Sen de çok çirozsun diyebilirsiniz kılkuyruk bir tipin var diyebilirsiniz, şişmansa kendine bak göbeğinden pipin görünmüyor diyebilirsiniz. Eğer cidden kilolu olmadığınızı düşünüyorsanız ağlamaya falan gerek yok. Hani sizin de böyle kendinize güvenmediiniz bir alandır tamam ama öbür türlü yapıştırın siz de lafları.
HAHAHAHAHA ay çok güldüm Allah iyiliğini versin:halay::halay:

Hah bak işte o yönden kusuru çok , meselâ kül tabağı ağzına kadar da dolsa kalkıp da çöpe atmaz , şu bardağı şurdan şuraya koymaz .
Ama sifonu çeker .
Nasil kusuru yok tamam şişman değildir yakışıklıdir ama mutlaka kusuru vardır ne biliyim corabini ortaya atıyordur sifon çekmiyodur ne biliyim ben ya:-)

o kendindeki kusurları bence sana yüklüyo. Özgüvenini kaybet diye. erkeklerin tipik hareketleri. hamsi kafalıEn Büyük TÜRKİYE

Senin kocan kaba bir adam. Öncesinde de böyleymişs, zayıfken de laf, şişmanken de laf. Bence adamın huyu buysa şaşırılacak bir şey yok. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Babam da böyleydi. Bunun yaşlılığı var, hastalığı var. Bu laflar zamanla artıyor, haberiniz olsun.

Şimdi bu akşam işten geldiğinde ne yapacaksınız? Yani bir şekilde laf sokmak mı kırıldığını söylemek mi ya da takmamış gibi cool durup adamı söylediklerini isteklerini görmezden gelmek mi? Bence bir süre kocanızı yok sayın. İsteklerini yapmayın. Söylediklerini duymazdan gelin ama tripli gibi de değil bunu cool ve ağırbaşlı yapın. Yemek hazır diyecekseniz onunla keyifle yemeyin, biraz ceza verin yahu belki işe yarar:((

Back
X