Ömür törpüsüüüüü

Küstüğümü söyledim ama :(
Şimdi bu akşam işten geldiğinde ne yapacaksınız? Yani bir şekilde laf sokmak mı kırıldığını söylemek mi ya da takmamış gibi cool durup adamı söylediklerini isteklerini görmezden gelmek mi? Bence bir süre kocanızı yok sayın. İsteklerini yapmayın. Söylediklerini duymazdan gelin ama tripli gibi de değil bunu cool ve ağırbaşlı yapın. Yemek hazır diyecekseniz onunla keyifle yemeyin, biraz ceza verin yahu belki işe yarar:KK43:(

Benim esimde kiloma takık ama boyle bir saka yapmadi hadi yapsa kussem aglasam gelir ozur diler guldurmeye calisir. Sizinki bildigin kömüşşş....

"hahaha espri anlayışına bayılıyorum ya çok komiksin" diye gülseydin, sonra da "sen kendine bak" deseydin.. neden ağladığını belli ediyorsun, "ben her halimle çok güzelim.. ne kadar şanslı bi erkek olduğunu bilmiyorsun sanki" filan diye dalga geçseydin.. bi afallasaydı dangoz.. erkeklere zayıf yönünüzü belli etmeyin kızlar..
+1

Kilo fazlaniz oldugunu dusunmuyorsaniz neden alindiniz ki? Onun manda demesiyle manda mi olacaksiniz? Ha derseniz ki bu kadar saygisiz bir adamla evliliğik yurur mu, yurumez.

Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .

şişman da olabilirdin , bilmem kaç kilo da olabilirdin bana göre mesele bu degill,,

"ayı " kocayın ağzından çıkan sözün ,kimi nasıl kırdığı ,incittiğinin farkında olamama
üstüne "öküzlügünü" devam ettirmesii

bu lafı söyleyenle hadi bir de yatağa girr,
bu öküzlükle yatakta birde seni coşturacak ,

PEHHHH

Merhaba arkadaşlar
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Bence kendini beğenmediğinden senin özgüvenine oynuyor
Ona yakışmayan senmişsin gibi beynine işleyecek
Sende ona aynısını yap

Merhaba arkadaşlar
canim merhaba ben bu konuyu okudugumda guldum ama niye yuzsuzlugune .ozur dilemesi gerekirken sacmalamasina benim esimde arada der manda gibisin ki ayni dedigin gibi fazla kilomda yok ona giciklik pkatese basladim 2 gun once bana ne dedi. ya cok zayiflamissin yuzun kaşık kadar olmus saka yaptim ya ben seni her halinde seviyom dedi. dedim gec bunlari inat degilmi dedim .kiz bosver yaa o onun edepsizligi bir insan kendine iyi gozuksun yeter ben kendime guzel gorunuyorum esime deyil ilk ben begenicem kendimi sonra ooooo.

Af buyurun bir manda ile evlendiyse kendisi de öküz oluyor o halde.

Espri ile karşılık verip siz de onu bozsaydınız keşke. Ama alınmakta da haksız değilsiniz elbet..

Odun herif

boyunuza göre bu kiloda nasıl dana gibi olablırsınız mantığım almadı şu an .ben depresyona felan girim o zaman bu boy ve kiloda :D .lütfen bunun için uzulup ağlamayın gayet normalsınız :) .eşinize göre normal kilo rakamı kaçki ağlamak yerine direk bunu sorsaydınız keşke cidden merak ettim .50 felan derse gulerım yanı 8 kılo fazlalıgı var dıye bır ınsan dana veya ınek gıbı olmaz :D

Back
X