Ömür törpüsüüüüü

Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Ö..z adamlar bugün bende eczaneye gittim eczacı bu ilaçlar 23-39 yaş aralığındakiler kullanıyor sen 23 u çoktan geçmişde eeee dedi kimliğimde önünde hesapla a.ı
Kendide sapsarı tüyü boZuk keldi 40 küsür vardır zaten hastayım beni sinir etti kavga ederdim niye etmedim acaba

Yaşınızı sorgulamak ona mı kalmış , nüfus memurumuymuş
Ö..z adamlar bugün bende eczaneye gittim eczacı bu ilaçlar 23-39 yaş aralığındakiler kullanıyor sen 23 u çoktan geçmişde eeee dedi kimliğimde önünde hesapla a.ı
Kendide sapsarı tüyü boZuk keldi 40 küsür vardır zaten hastayım beni sinir etti kavga ederdim niye etmedim acaba

Germemiş olsa bunu söylemezdi , var öyle karaktersizler
İşte böylesi ö.. Z den koca olsa nolur ileri geri hadsiz hadsiz konuşur durur kel kafasıyla sinir bozar durur
Ya yakışıklı adamlar cool oluyor nerde tipi kayık var h..y.. N gibi içindeki pislik sıfatlarına yansımış

Bir fıkra vardı o geldi aklıma. Adam eşine kilolarını kastederek 'Çamaşır makinesi gibi olmuşsun' demiş. Gün gelip adam yatakta kadına yanaştığında da kadın 'Bir çorap için çamaşır makinesini çalıştıramam' demiş.

Hiç te fıkra anlatamıyorum ya. Velhasıl böyle üzülüp altta kalmayın zamanı gelince lafınızı çarpın. İntikam soğuk yenen yemektir:KK50:.

Ya akşam akşam güldüm gerçekten , Allah da sizi güldürsün inşallah :))
Bir fıkra vardı o geldi aklıma. Adam eşine kilolarını kastederek 'Çamaşır makinesi gibi olmuşsun' demiş. Gün gelip adam yatakta kadına yanaştığında da kadın 'Bir çorap için çamaşır makinesini çalıştıramam' demiş.

Hiç te fıkra anlatamıyorum ya. Velhasıl böyle üzülüp altta kalmayın zamanı gelince lafınızı çarpın. İntikam soğuk yenen yemektir:KK50:.

Ya arkadaşlar bi mesele daha var , tekrar konu açarsam ayıp olur , burdan görenler yazarsa sevinirim .
Eşim eve fi tarihinden kalma saat getirdi , almış yani , saat çok korkunç ve ürkütücü , bebek tabutu gibi .
Dannnnnn dannnnnn diye ses çıkarıyor çaldığı zaman , öyleki ölüm anım gelmiş gibi hissediyorum .
Asla geri götürüp vermez de , ben ne yapayım bu saati ?????

Ben bu saati ne yapmalıyım fikir verir misiniz lütfen .
Ya arkadaşlar bi mesele daha var , tekrar konu açarsam ayıp olur , burdan görenler yazarsa sevinirim .
Eşim eve fi tarihinden kalma saat getirdi , almış yani , saat çok korkunç ve ürkütücü , bebek tabutu gibi .
Dannnnnn dannnnnn diye ses çıkarıyor çaldığı zaman , öyleki ölüm anım gelmiş gibi hissediyorum .
Asla geri götürüp vermez de , ben ne yapayım bu saati ?????

Arkadaşlar bir mesele daha var , yetkililere ayıp olmasın diye yeni konu açmak istemedim .
Buradan görüp okuyup cevap verirseniz sevinirim .
Eşim eve fi tarihinden kalma bir saat getirdi , saat çok korkunç ve de ürkütücü , bebek tabutu gibi .
Sesi de çok ürkütücü , her çeldığında korkuyorum , bi acayip saat .
Ben bu saati ne yapayım .

Back
X