Ömür törpüsüüüüü

Dürzüye bak sen...sen banyoya gidip agliyacagina sende esini asagla hic kusura bakmasin. Bende esinle sakalasirim böyle sacma sapan laflar ederiz belki esinde sakalamak istedi ve sozunu tutduramadi

Ben sadece neyse ....

Daha niceleri varsa onlarda söylemelisin
Sen sadece ... ?
Kadının kadından baska düşmanı olmadığı gibi dostuda yoktur bence.
Tüm herseyı açıklığıyla anlattığınızda burada elestıren arkadaşlarımız gıbı samımı ve içten size uygun tavsiyelerde alacağınıza inanıyorum. Lütfen üzülmeyin

Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Ben olaya farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum.
Bence siz eşinize göre gayet güzel bir kadınsınız ve her ne kadar kilolu olmasanız da mutlaka basenden göğüsten bir yerinizden fazlası ile çekicisiniz.Bu durumu fark eden eşiniz erken andropoza girmiş olabilir ve sizi kıskanmaya başlamış.Size Manda diyerek sizin direncinizi kırıp sizi komplekse sokmaya çalışmış ve başarmış gibi.
Başka bir açı da eşinizin iş yerinde yada iş çevresinde fiziksel olarak etkilendiği bir bayan var ve sizi onunla kıyaslamaya başlamış.O kadına ulaşamıyor ve sizi onun gibi olmanızı istiyor.
Çünkü söylemiş olduğu kelimenin başka bir öküzlüğü olamaz bence.

bana senınle ugrasmıs gıbı geldı :D
hanı manda degılsın ıneksın demıs :D
guldurmeye calısmıs aslında
takılmıs bence
yuz seklınden daha ıyı anlarsın tabı
gercek soyledıyse bı oklava gostermek gerek

Bence siz eşinize göre gayet güzel bir kadınsınız ve her ne kadar kilolu olmasanız da mutlaka basenden göğüsten bir yerinizden fazlası ile çekicisiniz.Bu durumu fark eden eşiniz erken andropoza girmiş olabilir ve sizi kıskanmaya başlamış.Size Manda diyerek sizin direncinizi kırıp sizi komplekse sokmaya çalışmış ve başarmış gibi.
Başka bir açı da eşinizin iş yerinde yada iş çevresinde fiziksel olarak etkilendiği bir bayan var ve sizi onunla kıyaslamaya başlamış.O kadına ulaşamıyor ve sizi onun gibi olmanızı istiyor.

Başka bir kadın ihtimali çok düşük minimumun da minimumu bence.
Konu sahibi arkadaşımıza da ilettim uzak tutup biraz kendi içimize dönüp hem ruhsal hem fiziksel yenilikler yapmak biz kadınlara iyi geliyor erkek arkadaşım kiloluların kokabileceğini söyler 1.69 a 52kg olduğum halde onun saçma sapan düşüncesi yüzünden haftada 1 parfüm bitirir oldum nerdeyse bence takıntı halıne getırmektense küçük çaplı farkedilir bir değişiklik yapılıp pişman edilmeli bu beyefendi kalın yada yağların yoğun olduğu bölgeye egzersiz gibi mesela 58 kg neresine egzersiz yapılır yağ desen yoktur ki ahhh bu erkekler sinirim bozuldu yine :kızgın:
Sanırsın Dünya yakışıklısı biscolata reklamlarından evlere düşmüşler:sinirli:

Daha nicelerini söyleyebilseydim keşke , keşke sesimi duyurabilseydim , fakat sadece bu konuyla sınırlı kalmasını istiyorum .
Daha niceleri varsa onlarda söylemelisin
Sen sadece ... ?
Kadının kadından baska düşmanı olmadığı gibi dostuda yoktur bence.
Tüm herseyı açıklığıyla anlattığınızda burada elestıren arkadaşlarımız gıbı samımı ve içten size uygun tavsiyelerde alacağınıza inanıyorum. Lütfen üzülmeyin

Komplekse sokmak değil aslında , bir nevi kendi hatasına bahane .

Başka bir kadın ihtimali çok düşük minimumun da minimumu bence.
Konu sahibi arkadaşımıza da ilettim uzak tutup biraz kendi içimize dönüp hem ruhsal hem fiziksel yenilikler yapmak biz kadınlara iyi geliyor erkek arkadaşım kiloluların kokabileceğini söyler 1.69 a 52kg olduğum halde onun saçma sapan düşüncesi yüzünden haftada 1 parfüm bitirir oldum nerdeyse bence takıntı halıne getırmektense küçük çaplı farkedilir bir değişiklik yapılıp pişman edilmeli bu beyefendi kalın yada yağların yoğun olduğu bölgeye egzersiz gibi mesela 58 kg neresine egzersiz yapılır yağ desen yoktur ki ahhh bu erkekler sinirim bozuldu yine :kızgın:
Sanırsın Dünya yakışıklısı biscolata reklamlarından evlere düşmüşler:sinirli:
Sizin de tahmininiz gayet olası tabi lakin konu sahibinin eşini tanımadan hiç bir olasılığı yok sayamayız yada minimuma indiremeyiz.
Ben ve siz olasılıkları yazdık konu sahibide hangisi kendisine ve eşine uyuyorsa o doğrultuda hareket ederek sorununu çözecektir elbet.
Ama konu sahibi 58 kilo olduğunu bildirmiş boyunu bilmediğimiz için kilosu ile boyu uyumlumu bilmiyoruz?
Benim boyum 1.70 ve kendimi bildim bileli 55 ve 58 kilo arası oldum (gebeliğimi saymıyorum)
Bu kilo boyumla birlikte gayet ideal oluyor ne zayıf ne şişman orta yani.
Ama boyu 1.60 olan birin de 58 kilo fazla kaçabilir.Yada bazılarında kilo gek biyerde toplandığın da hoş durmayabiliyor örneğin sadece göbekte göğüslerde veya kalça da biriken kilo vücudu tipsiz gösterebiliyor yani kilo orantısız olunca fiziksel görünüm de orantısız olabilir.
Ve biz konu sahibinin şu anki vücut yapısını yada evlendiği zaman ki vücut yapısını doğum yapıp yapmadığını kendine bakıp bakmadığını vs bilmiyor varsayımlar ve konu sahibinin anlattığı üzere yorum yapıyoruz. Şimdi çok uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gelip bana kocam bana böyle bir kelime söyledi dese ben hemen kocan kafayı yemiş yada adam haklı kendini çok saldın diyebilirim ama burda varsayımlar üzerinden kalkıp minimumun da altında minimum yada kocan terbiyesiz diyemem.

Boyum da 1.58 civarı
Sizin de tahmininiz gayet olası tabi lakin konu sahibinin eşini tanımadan hiç bir olasılığı yok sayamayız yada minimuma indiremeyiz.
Ben ve siz olasılıkları yazdık konu sahibide hangisi kendisine ve eşine uyuyorsa o doğrultuda hareket ederek sorununu çözecektir elbet.
Ama konu sahibi 58 kilo olduğunu bildirmiş boyunu bilmediğimiz için kilosu ile boyu uyumlumu bilmiyoruz?
Benim boyum 1.70 ve kendimi bildim bileli 55 ve 58 kilo arası oldum (gebeliğimi saymıyorum)
Ama boyu 1.60 olan birin de 58 kilo fazla kaçabilir.Yada bazılarında kilo gek biyerde toplandığın da hoş durmayabiliyor örneğin sadece göbekte göğüslerde veya kalça da biriken kilo vücudu tipsiz gösterebiliyor yani kilo orantısız olunca fiziksel görünüm de orantısız olabilir.
Ve biz konu sahibinin şu anki vücut yapısını yada evlendiği zaman ki vücut yapısını doğum yapıp yapmadığını kendine bakıp bakmadığını vs bilmiyor varsayımlar ve konu sahibinin anlattığı üzere yorum yapıyoruz. Şimdi çok uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gelip bana kocam bana böyle bir kelime söyledi dese ben hemen kocan kafayı yemiş yada adam haklı kendini çok saldın diyebilirim ama burda varsayımlar üzerinden kalkıp minimumun da altında minimum yada kocan terbiyesiz diyemem.

Haklısınız bilgiler çok yetersiz olduğu için yorumlarda faydasız kalabilir teşekkür ederim

Boyum da 1.58 civarı
Kilo ve boy endexinize göre hesaplarsak ideal kilonuzun normal de 48 maximum 52 olması gerek.Evlendiğiniz zaman da aynımıydınız yoksa kendinizi azda olsa bırakmış olabilirmisiniz?
Burada eşinizin kullandığı o çirkin itici kelimeyi haklı çıkarmak gibi bir niyetim tabiki de yok.Bir hemcinsimin üzülmesini aşağılanmasını istemediğim için soruyorum. Eşinizin yemeğine şap koymadan önce kendinizi biraz yenileyin daha da çekici bir hale gelin eşiniz size sırnaşsın ve siz o bahsettiğiniz mükemmel planınızı devreye sokun yani Şap'ı.
Ve eşiniz şeker hastasının frambuzalı pastaya baktığı gibi size baksın ağzının suları aksın ama o pastayı yiyemesin ;)
Bence intikam böyle dah yerinde olur.

Back
X