- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Demirgibiyim
Bende 1.60 a 57 kg..Kilo 58 , boy da 1.58 civarı
Hiçte ineğe benzer bi kilo değil yani..
Bölgesel olsa bile inek olacak bi kilo değil.
Eşin seni sinir etmek için demiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1.60 a 57 kg..Kilo 58 , boy da 1.58 civarı
Allah aşkına minyon bi kadınsın.. Neren yapılı olacak?Sanırım yapımı da gösteriyorum , genelde öyle söylerler
Kilo ve boy endexinize göre hesaplarsak ideal kilonuzun normal de 48 maximum 52 olması gerek.Evlendiğiniz zaman da aynımıydınız yoksa kendinizi azda olsa bırakmış olabilirmisiniz?
Burada eşinizin kullandığı o çirkin itici kelimeyi haklı çıkarmak gibi bir niyetim tabiki de yok.Bir hemcinsimin üzülmesini aşağılanmasını istemediğim için soruyorum. Eşinizin yemeğine şap koymadan önce kendinizi biraz yenileyin daha da çekici bir hale gelin eşiniz size sırnaşsın ve siz o bahsettiğiniz mükemmel planınızı devreye sokun yani Şap'ı.
Ve eşiniz şeker hastasının frambuzalı pastaya baktığı gibi size baksın ağzının suları aksın ama o pastayı yiyemesin
Bence intikam böyle dah yerinde olur.
evlenmeden önce ve şuan ki bakımların arasında yada kilo da fark var mı?
Allah aşkına minyon bi kadınsın.. Neren yapılı olacak?
Kendimle kıyaslıyorum. Yapılı olsam nolur olmasam nolur.. Kendine haksızlık etme..
Bişey değil senin için araştırdım canım.Bu yorum çok akıllıcaydı gerçekten , amacım bana göre çok masum da , bakalım ne yönde işler , ya bir de doktora giderse bu sorunu için ve kanında da çıkarsa , ooooo olacakları düşünmek dahi istemiyorum .
Ama az az verirsem yine de kan tahlilinde ya da idrar tahlilinde çıkar mı , bunu detaylı şekilde araştırayım ben .
Teşekkür ederim .
Bişey değil senin için araştırdım canım.
Şap; çift tuz grubu bileşenlerindendir. Suda çok çabuk çözünür ve tatlıdır.
Cinsel dürtüyü azalttığı konusunda, halk arasında genel bir kanı vardır. Şapın böyle bir etkisi yoktur.
Özellikle; askerlerin ve yatılı öğrencilerin cinsel isteklerini azaltmak için kullanılır. Şap; cinselliği azaltmaz, psikolojik olarak kişide çöküntü, isteksizlik, yorgunluk yapar. Bu halsizlik neticesinde dolaylı olarak kişi, cinsellikten uzaklaşır.
Bu maddenin tüketicisi olan askerler de, yeterince askeri performans gösteremezler.
İplik ve kumaş boyamada kullanılan bu kimyasal maddenin ciddi yan etkileri vardır. Kullanılması bırakıldığında birkaç günde vücuttan tamamen atılır.
Yani kan tahlilinde çıkacak kadar vücutta kalmıyormuş![]()
Peki o saat yürüyerek mi çöpe gitti![]()
Bu yorum çok akıllıcaydı gerçekten , amacım bana göre çok masum da , bakalım ne yönde işler , ya bir de doktora giderse bu sorunu için ve kanında da çıkarsa , ooooo olacakları düşünmek dahi istemiyorum .
Ama az az verirsem yine de kan tahlilinde ya da idrar tahlilinde çıkar mı , bunu detaylı şekilde araştırayım ben .
Teşekkür ederim .
Gerçi manda gibisin diyen adam şiddet de uygular. .
Saatle mutluluklar dileriz. .
Gerçi manda gibisin diyen adam şiddet de uygular. .
Saatle mutluluklar dileriz. .
O da onun kendi bileceği iş.Zaten psikolojisi sağlıklı değil , iyice fıttırmasın şapı yiyince .
Kişiler üzerindeki etkileri farklı olabilir ve çocuk sahibide olmak isteyebilirsiniz Bi inat uğruna vebal almayınız ilişkilerde Nasıl tartışmalar kavgalar oluyorsa evliliktede devam edecektir umarım en büyük derdiniz ve kavganız bu olur.
Aynı sey size yapılsa hoşunuza gitmezdi sanırım.
O da onun kendi bileceği iş.
Şapı birkaç gün yedir buna bu arada sen işveni cilveni yap eşine sonra kalkıp sana senin yüzünden olmuyor demesin![]()
Der ki , adım kadar eminim , " ne biçim kadınsın , olmuyor işte " der .
Der ki , adım kadar eminim , " ne biçim kadınsın , olmuyor işte " der .
Senin gibi öküz e benim gibi inek yakışır ancak deseydin !
Ayy çok güldüm ama kızmayın nolur babam beni aslan gibi bir ineğim diye severdi de..
Bende 170 e 60 kg yum![]()