Ömür törpüsüüüüü

Bu yorum çok akıllıcaydı gerçekten , amacım bana göre çok masum da , bakalım ne yönde işler , ya bir de doktora giderse bu sorunu için ve kanında da çıkarsa , ooooo olacakları düşünmek dahi istemiyorum .
Ama az az verirsem yine de kan tahlilinde ya da idrar tahlilinde çıkar mı , bunu detaylı şekilde araştırayım ben .
Teşekkür ederim .
Kilo ve boy endexinize göre hesaplarsak ideal kilonuzun normal de 48 maximum 52 olması gerek.Evlendiğiniz zaman da aynımıydınız yoksa kendinizi azda olsa bırakmış olabilirmisiniz?
Burada eşinizin kullandığı o çirkin itici kelimeyi haklı çıkarmak gibi bir niyetim tabiki de yok.Bir hemcinsimin üzülmesini aşağılanmasını istemediğim için soruyorum. Eşinizin yemeğine şap koymadan önce kendinizi biraz yenileyin daha da çekici bir hale gelin eşiniz size sırnaşsın ve siz o bahsettiğiniz mükemmel planınızı devreye sokun yani Şap'ı.
Ve eşiniz şeker hastasının frambuzalı pastaya baktığı gibi size baksın ağzının suları aksın ama o pastayı yiyemesin :KK66:
Bence intikam böyle dah yerinde olur.

Bu yorum çok akıllıcaydı gerçekten , amacım bana göre çok masum da , bakalım ne yönde işler , ya bir de doktora giderse bu sorunu için ve kanında da çıkarsa , ooooo olacakları düşünmek dahi istemiyorum .
Ama az az verirsem yine de kan tahlilinde ya da idrar tahlilinde çıkar mı , bunu detaylı şekilde araştırayım ben .
Teşekkür ederim .
Bişey değil senin için araştırdım canım.
Şap; çift tuz grubu bileşenlerindendir. Suda çok çabuk çözünür ve tatlıdır.
Cinsel dürtüyü azalttığı konusunda, halk arasında genel bir kanı vardır. Şapın böyle bir etkisi yoktur.
Özellikle; askerlerin ve yatılı öğrencilerin cinsel isteklerini azaltmak için kullanılır. Şap; cinselliği azaltmaz, psikolojik olarak kişide çöküntü, isteksizlik, yorgunluk yapar. Bu halsizlik neticesinde dolaylı olarak kişi, cinsellikten uzaklaşır.
Bu maddenin tüketicisi olan askerler de, yeterince askeri performans gösteremezler.
İplik ve kumaş boyamada kullanılan bu kimyasal maddenin ciddi yan etkileri vardır. Kullanılması bırakıldığında birkaç günde vücuttan tamamen atılır.
Yani kan tahlilinde çıkacak kadar vücutta kalmıyormuş ;)

Zaten psikolojisi sağlıklı değil , iyice fıttırmasın şapı yiyince .
Bişey değil senin için araştırdım canım.
Şap; çift tuz grubu bileşenlerindendir. Suda çok çabuk çözünür ve tatlıdır.
Cinsel dürtüyü azalttığı konusunda, halk arasında genel bir kanı vardır. Şapın böyle bir etkisi yoktur.
Özellikle; askerlerin ve yatılı öğrencilerin cinsel isteklerini azaltmak için kullanılır. Şap; cinselliği azaltmaz, psikolojik olarak kişide çöküntü, isteksizlik, yorgunluk yapar. Bu halsizlik neticesinde dolaylı olarak kişi, cinsellikten uzaklaşır.
Bu maddenin tüketicisi olan askerler de, yeterince askeri performans gösteremezler.
İplik ve kumaş boyamada kullanılan bu kimyasal maddenin ciddi yan etkileri vardır. Kullanılması bırakıldığında birkaç günde vücuttan tamamen atılır.
Yani kan tahlilinde çıkacak kadar vücutta kalmıyormuş :KK66:

Teşekkür ederim .

Kişiler üzerindeki etkileri farklı olabilir ve çocuk sahibide olmak isteyebilirsiniz Bi inat uğruna vebal almayınız ilişkilerde Nasıl tartışmalar kavgalar oluyorsa evliliktede devam edecektir umarım en büyük derdiniz ve kavganız bu olur.
Aynı sey size yapılsa hoşunuza gitmezdi sanırım.

Çocuk sahibi olma konusu yok ,
Kişiler üzerindeki etkileri farklı olabilir ve çocuk sahibide olmak isteyebilirsiniz Bi inat uğruna vebal almayınız ilişkilerde Nasıl tartışmalar kavgalar oluyorsa evliliktede devam edecektir umarım en büyük derdiniz ve kavganız bu olur.
Aynı sey size yapılsa hoşunuza gitmezdi sanırım.

Der ki , adım kadar eminim , " ne biçim kadınsın , olmuyor işte " der .
:D :D Sen şu şap fantazisinden en iyisi vazgeç.Direk kendini biraz yenile manda lafını yedir daha iyi.Hatta şaptan daha etkili bir şey yazayım.
Sana sırnaştığın da çok sexy bir şekilde "Geeeelll öküzümmm, ayı yogimmmm, kıl yumağımmmm, odunummm manda'na geeellll" falan de :D
İyice psikolojisi çöksün ;)

Benim koca da kiloya takıntılı :) Hamileyim ona bile şimdiden çok kilo aldın diyor :D doğumdan sonra ikimiz spora diyor kilom yeni 54 oldu bi de :P

Savunmak icin demiyorum kesinlikle ama erkekler bazen böyle mallik yaptiklarinda ne kadar kaba davrandiklarini idrak edemiyorlar.
Ki tamam manda degil ineksin demesi de ondan kaynaklaniyor. Sizi öyle sisko gördüğü icin falan degil.

Sevgili Mune abla bana bu imkânı sunduğunuz için sana ve diğer yöneticilere çok teşekkür ederim .Ricâ etsem konumu kapatabilir misiniz . Mune Mune
Keşke bazı şartlar uygun olsaydı da sesimi duyurabilseydim , maalesef bu konuyla sınırlı kaldı .
Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için sizlere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum .

Back
X