Ömür törpüsüüüüü

Sevgili Mune abla bana bu imkânı sunduğunuz için sana ve diğer yöneticilere çok teşekkür ederim .Ricâ etsem konumu kapatabilir misiniz . Mune Mune
Keşke bazı şartlar uygun olsaydı da sesimi duyurabilseydim , maalesef bu konuyla sınırlı kaldı .
Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için sizlere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum .

Merhaba arkadaşlar
Dün geceden beri sinir , üzüntü , depresyon vs, ne ararsanız var bende.
Sorun şu ki içimi döküp rahatlamak istedim .
Eşim bana dün gece "Şu hâline bak , manda gibi olmuşsun " dedi , hiç bir şey diyemedim öyle kalakaldım .
Neyse banyoda ağladım ağladım çıktım .Sonra bana " ağladın mı sen " dedi , tabi ben de Özür diliyecek falan sandım " ben seninle konuşmuyorum , kalbimi kırdın " dedim , eşim de " tamam tamam , manda gibi değilsin inek gibisin " dedi bana .
Benim öyle aşırı aşırı kilom da yok , hani şişman denecek derecede de değilim , çok gücüme gitti , kendimi çok kötü hissediyorum .
Her şakanın Altında bir gerçek yatar :işsiz:

Bu çok yorum da çok güzeldi , teşekkür ediyorum .
:KK70: :KK70: Sen şu şap fantazisinden en iyisi vazgeç.Direk kendini biraz yenile manda lafını yedir daha iyi.Hatta şaptan daha etkili bir şey yazayım.
Sana sırnaştığın da çok sexy bir şekilde "Geeeelll öküzümmm, ayı yogimmmm, kıl yumağımmmm, odunummm manda'na geeellll" falan de :KK70:
İyice psikolojisi çöksün :KK66:

Mune Mune abla Kazen Kazen abi çok teşekkür ediyorum , ricâ etsem size zahmet konumu kapatabilir misiniz ?
Sevgili Mune abla bana bu imkânı sunduğunuz için sana ve diğer yöneticilere çok teşekkür ederim .Ricâ etsem konumu kapatabilir misiniz . Mune Mune
Keşke bazı şartlar uygun olsaydı da sesimi duyurabilseydim , maalesef bu konuyla sınırlı kaldı .
Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için sizlere de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum .

Back
X