Lekeler, Çiller omuz ve üst kollardaki sivilce izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nukte-i pira

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
208
101
23
Merhaba kızlar.
"Kendime yeni bir ben lazım" dönemindeyim bu ara. Doğum sonrası kilo verme çabasındayım. Bununla birlikte vucudumdaki deformeleri de gidermeye çalışıcam bu sürede. Özellikle selülitler gibi. Ama benim size soracağım omuzdan dirseklere doğru olan üst kol bölgesindeki sivilce lekeleri. Ne ettimse ben ettim, ordaki sivilcelerle oynaya oynaya lekeler oluşu ve çok çirkin bir görüntüsü var. Hangi ürünü kullanmak daha faydalı olur haftada 1-2 kabak lifiyle keselesem deri yenilenir mi ya da ne yapılabilir başka. Netten baktım ama pek birşey bulamadım açıkçası.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bende de aynı sıkıntı var cildiyeye gittim ilaç tedavisi önerdi hani şu dudakları kurutan ilaç :)
Aynı zamanda deriyi de çok hassaslaştırıyor, soyulma yapıyor diye tedaviye başlamadım (lazer tedavisi görüyorum çünkü tüylerim için).
Bi arkadaşım bu tedavi yöntemiyle omzundaki ve poposundaki sivilcelerin kuruduğunu söylemişti, bir cildiye uzmanına danış istersen.

o ilacın yan etkisi çok ama, bide benim alerjik bi yapım var en doğal ürünler bile tahriş ediyor cildimi. o yüzden çekiniyorum baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…