Omuzlarim cok fena tutulmus,var mi mucizevi bir yöntemi olan?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar,omuzlarim kac gündür tutlmus halde ve doktora gitme imkani bulamadim,önümüzde haftasonu malum.

var mi önerebileceginiz mucizevi bir cözü?

cok kötü bir durum ya :(

Kas tutulmasında ben yakı yapıştırıyorum.İlk yarım saat fazla yakıyor ama sonrasında
ağrı geçiyor kası açıyor.

Havluyu ısıtıp sarin boynunuza, omuzlariniza değecek şekilde.
Bu gece o havluyla uyumaya çalışın.
Isı kas agrinizi hafifletir.

canım önce kas gevşeltici kremle ovdur omuzlarını sonrada havluyu ısıtıp omuzlarına koy çok iyi gelcektir. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakıyı siz yapmıyorsunuz eczanelerde satılıyor.Yara bandının büyüğü gibi düşünün açıp ağrıyan yere yapıştırıyorsunuz.
Eski yöntemdir yaşlılar iyi bilir.:1::1::1:
Ağrayan bölgeyi ısıtıp gevşetiyor.

Benim annemde bardak çeker hemen çok iyi geliyor evde biri varsa patatesleri çay bardagının ağzının yarı seklinde kes kibriti batır yak sonra hemen bardağı kapat 30 saniye filan beklet farklı noktalara 10 kez yapabilirsin sonrada sıcak havluyla sar hiçbişeyin kalmaz

Kizlar cok sagolun esim aksam kas gevsetici krem sürdü,baya iyi geldi ama dediginiz yöntemleride deniyecegim :9:

bardak cekmeyi esime tarif ettim,diyor yok ben yapamam :1:

Baya yöntem varmış , benim de işime yarar teşekkür ederim :)

kizlar cok sagolun,sicak havluyu uygulayacagim cünkü yaki nasil yapilir ben bilmiyorum

canım ütüyü ısıt sonra fişten çek omuzlarına kalın bi havlu koy ve birisinden ütüyü ağrıyan yerlerine gezdimesini iste çok rahatlatıyo gecede olabildiğince sıcak tutarak yatmaya çalış bide kas gevşetici hap iç

masaj kremi sürdür canım.geçmiş olsun masajj kremi yoksa evinde viks varsa ondan da sürebilirsin.bölgenin sıcak kalması lazım.

Back
X