- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
evet kimsenin benimle 7/24 konuşmasını beklemiyorum ama örnek veriyorum masamın yanında dolap var dolaptan dosya almaya geliyor bayan ya dibimde insan selam vermez mi ? yada nasılsın demez mi ? yok ben çok şey beklemişim ama artık asla beklentiye girmiyorum zerre umrumda değilSize karşı bir saygısızlıkları yoksa umursamayın. Malesef oluyor böyle şeyler.
kesinlikle bir gün önce merhaba dediğim kişiler ertesi günü suratıma bakmıyor anlamadım ben bunu adını koyamadım karaktersizlik mi?,çıkarcılık mı bilemedim asla ama asla iş dışında konuşmama kararı aldımSiz kendinizden eminseniz kimsenin dengsiz tavırlarının nedenini kendinizde aramayın.
yok babamın annemin lafıdır ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım anlamını sorduğumda ise ne yapsa insanlara asla yaranamayan hiçbir şey yapmadığı halde sevilmeyen insan tipine denirmiş çok eski bir sözmüşÇıkarcı olduğunu düşündüğünüz insanlar sizinle konuşmasa daha iyi değil mi?
Omzu soğuk deyince omzu tutulmuş anladım. Benim de omzum tutuldu diyecektim.
Aaaaa omzu soğuk siz mi oluyorsunuz bu durumda?yok babamın annemin lafıdır ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım anlamını sorduğumda ise ne yapsa insanlara asla yaranamayan hiçbir şey yapmadığı halde sevilmeyen insan tipine denirmiş çok eski bir sözmüş
Ben niye sorun ettiğinizi anlamadım, her gördüğüme gün 50 kere selam versem gün bitmez. Sabah karşılaştığıma günaydın derim gün içinde gülümser geçer gider işime bakarım.Birden fazla karşılaştığım biriyse dümdüz yürürüm iş güç var yaniMerhaba arkadaşlar ben resmi bir kurumda yaklaşık 8 aydır çalışıyorum. Son bir aydır nedense bir takım şeylerden hafif hafif rahatsız olmaya başladım sekreter pozisyonunda çalışıyorum ve bir takım arkadaşların es geçerek selam vermeden geçmesi ki bu insanlar zamanında selam veren insanlardı hiçbir şey de asla yapmadım ne saygısızlık, ne tartışma kurumun insan kaynakları da var bayan aramız iyi ama ne biliyim yine de başkaları ile daha güzel iletişim içerisinde tabiki herkes herkesle anlaşmak zorunda değil ama saygı göstermek zorunda bir takım rahatsız olduğum şeyleri sorumlu müdürüme iletmek istemedim ama bu gidişle de ileteceğim gibi bakalım ama burası ilk işim değil artık fazlası ile tecrübe sahibi oldum ama her girdiğimde yerde girişken cana yakın birisi olarak neden sevilemiyorum bilmiyorum o yüzüme gülen sahte sırtmaları artık çok iyi biliyorum sanırım bulunduğum pozisyonun önemsenememesinden yada insanların gününe göre çıkarcı olmuş olabileceğinden bu tip hareketler anlık demoralize ediyor etmiyor değil ama sonra kendi kendime diyorum ki ''KALK AYAĞA SENİN HERŞEYDEN ÖNCE KENDİNE SAYGIN OLSUN KARŞI TARAFIN SENİ UMURSADIĞI KADAR UMURSA VE AZ SAMİMİYET ÇOK HUZUR '' diyerek kendimi motive ediyorum sizlerle de paylaşmak istedim.
kendinizi yapmacıklığınızla değil, işinizle, çalışkanlığınızla gösteriyorsanız, kıskanıyorlardır onlar gibi olmadığınız için. Ben hep iş ortamının rekabet ve yarıştan ibaret olduğunu düşünüyorum. O yüzden iş yerinizde bir dostluk ve ya samimiyet aramayın. Sizin yüzünüze gülene gülün, konuşmayanla konuşmayın.Merhaba arkadaşlar ben resmi bir kurumda yaklaşık 8 aydır çalışıyorum. Son bir aydır nedense bir takım şeylerden hafif hafif rahatsız olmaya başladım sekreter pozisyonunda çalışıyorum ve bir takım arkadaşların es geçerek selam vermeden geçmesi ki bu insanlar zamanında selam veren insanlardı hiçbir şey de asla yapmadım ne saygısızlık, ne tartışma kurumun insan kaynakları da var bayan aramız iyi ama ne biliyim yine de başkaları ile daha güzel iletişim içerisinde tabiki herkes herkesle anlaşmak zorunda değil ama saygı göstermek zorunda bir takım rahatsız olduğum şeyleri sorumlu müdürüme iletmek istemedim ama bu gidişle de ileteceğim gibi bakalım ama burası ilk işim değil artık fazlası ile tecrübe sahibi oldum ama her girdiğimde yerde girişken cana yakın birisi olarak neden sevilemiyorum bilmiyorum o yüzüme gülen sahte sırtmaları artık çok iyi biliyorum sanırım bulunduğum pozisyonun önemsenememesinden yada insanların gününe göre çıkarcı olmuş olabileceğinden bu tip hareketler anlık demoralize ediyor etmiyor değil ama sonra kendi kendime diyorum ki ''KALK AYAĞA SENİN HERŞEYDEN ÖNCE KENDİNE SAYGIN OLSUN KARŞI TARAFIN SENİ UMURSADIĞI KADAR UMURSA VE AZ SAMİMİYET ÇOK HUZUR '' diyerek kendimi motive ediyorum sizlerle de paylaşmak istedim.
Katılıyorum.Selam vermemeleri müdüre şikayet edecek kadar önemli değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?