Kizlar oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Gec yazdim musait anca olabildim. Buradan genel bir yorum yapacagim
Burcuya bir sifatla hitap etmedigim icin anlasilmiyor pek ama Burcu benden cok buyuk. Ona akil vermem pek hos olmasada yine de cok sey soyledim, cok empati yaptirdim. Tek yapabilecegim sey durumu ablasina iletmek ama burda da benim gibi ikiye ayrildik. Soyle diyen var hersey daha kotu olur soyleme diyende... Keske hic ama hic bilmeseydim. Ne yapacagimi hic bilmiyorum.
Burcu bana hayatimin her doneminde adeta annelik yapmis biri bu arada. Maddi manevi hersekilde yanimda oldu. Cok guleryuzlu insancil biridir. Benim icin karsisina alamayacagi kisi yok. Aramizda akrabaliktan daha guclu bir duygu bagi var...
Bilezik hususunda oncelikle durumu bana "hayir yapacagim.Ailesi parcalanmak uzere olan birine yardim yapacagim. Sana da su su tarihte verecegim" Dedi utana sikila. Al burcu dedim bu kadar utanmana sikilman beni cok uzdu aramizda hic allasencey olmaz dedim. Ardindan durumu destikce "Kendin icin iste hemen vereyim ama o adama vermene razi degilim burcu. Beni yanlis anlama lutfen o kadinin kart borcu olsun derdi. Ben bu iliskinin baska koprulerini olusturacak hicbirsey yapmak bu iliskinin hicbir kosesine dahil olmak istemiyorum" dedim. Bilezikleri vermedim kisacasi. Esasen bilezikler bilezikler diyorum ama 2 tane ince bilezik. Elbette universitede bana merhem olur ama burcunun bir aylik maasi o. Su aralar sikisik sadece.
Biraz daha dusunup oyle karar verecegim ama icimde dayanilmasi zor bir sikinti var. Bu meseleyi aileye acmak isteyen yanim cok agir basiyor. Ama yine de biraz dusunmeliyim..