arkadaşlar bende kilo alamamaktan muzdariptim taki 10 gün öncesine dek....
internetten ve siteden gerekli araştırmayı yaptım.öncelik yüksek kalorili besinler tüketmek ve öğünleri çoğaltmak(besinlerin kalori değerlerini google'da "200 kalori neye denk geliyor" cümlesini aratıp ilk açılan siteye girerek öğrenebilirsiniz)
3 kilo aldım dedim ama 4 kiloya yakın bi kilo artışı oldu.10 günlük zaman zarfında bol bol çerez(çekirdek fıstık fındık v.b) yedim.bu arada 3-4 paket cips yediğimde yadsınamaz kaydirigubbakcemile3
bide bu bölümde başka başlıklarda gördüğüm bişey vardı: gece yatmadan yemek yemek(!) yani yazan arkaşlar neye istinaden yazmışlar anlamadım ama hiç sağlıklı değil. çünkü gece yediğimiz besinler sabaha dek sindirilmezler ve midemizde adeta çürürler! neticede 36-37 dereceyiz! kesinlikle gece yemek yemeyi tavsiye etmiyorum! kilo alıcaksakta bu sağlıklı bi şekilde olmalı....
özetleyecek olursak; öğünleri arttıyoruz. bol kalorili besinler tüketiyoruz...
NOT:bildiğiniz üzre meyvelerin kalorisi çok düşük ayrıca elma ve muz gibi bazı meyvelerde tokluk hissi verir...bunun için meyveleri bu şekilde yemek yerine katı meyve sıkacağında suyunu çıkartıp içmeyi tercih edelim...(vitanimimizide ihmal etmeyelim.su herzaman sağlıktır... bol bol da su içelim...tuzunda suyu tutacağını vücudumuzunda %65'inin su olduğunuda unutmayalım)
dilerim bi faydam olur kilo almak isteyen arkadaşlara.....(biraz karışık yazdım kus bakmayın:kedi:)