On numara pislik

Adam seriye bağlamış meseleyi.
Her durumda aldatacak o belli.
Kıza anlat diyenlere katılmıyorum. Bu adam asla durmayacak bir kere. Birine anlatsa konu sahibi, ötekini kim uyandıracak? Hangi birini kurtarsın? Kurtarılmak isteyen var mı orasını da bilmiyoruz. Bir de çamura bulaşırsan sıçrar, o nedenle uzak durmak en iyisi.

Kızın yanında telde bana Nasıl saydırıyor görseniz evime gelip aşkım bitanem diyen o değil sanki ..nekadar Şeref yoksunu Ada'm var memlekette..

Bunlar böyle, aşkım demek böyle karaktersizlerin neyine. İnşallah kendi gibi birini bulurlar. Kendi pisliklerinde boğulurlar.

Bunlar böyle, aşkım demek böyle karaktersizlerin neyine. İnşallah kendi gibi birini bulurlar. Kendi pisliklerinde boğulurlar.
Aminnnn inşallah ...yalan dolanla ilşki yaşamayı hayat biçimi yapmışlar inşallah cıkar foyaları ortaya...

Ayh hayatım bu tip den bir tane de benden vardı 4 yıl boyunca yaşlar da tuttuyor heee :)
gerçi benim kisi 2-3 tane değil 100 lerce takıldığı kandırdığı vardı :) neyse.

Merak etme karşında ki ne kadar çok pislikse daha çabuk atlatıyor ve unutuyor insan :) 1-2 güne birşeyin kalmaz inan bana.

Bence o adamı cümle aleme rezil etmelisin Yaptıgı yanına kar mı kalacak?! Senın de bıraktıgın bır hasar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…