On numara pislik

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Gecenki konumda aldatılmıştım hatırlarsanız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/defettim.950796/

Terkettim kızlar hatırlatayım beni aldatmıştı gece aileme gidiyorum diyip bi kızla gitmişti ,sabah gelmişti.

Şimdi sürekli nerdesin napıyorsun diye soruyor merak ediyormuş neyse engelledim.Sınra bu Adam öğrendimki o aldattığı kızla görüşüyor kadın 28 yaşında doktor .zavallının hiçbirşeyden haberi yok.Gecen eve geldi bağırdı çağırdı açtım kapıyı yalvarıyor yakarıyor...kıza da gidip evinde kalıyormuş buarada birinden öğrendim.kız tek yaşıyor tus calışıyor..evlilik planına bile başlamışlar.bizimkinin karaktersizliğinden pisliğinden yalanından bihaber..bana ise en cok seni sevdim kimseyi sevmediğim kadar diyor hala..Bu Nasıl bi karaktersizlik iki günde hiç tanımadığın kızın evinde kalıp evlilik düşünüp aldattığın insana gelip hala seviyorum demek.sapıkca ve tuhaf hareketler..görseniz 36 yaşında iş güç sahibi biri dersiniz .Duruşu giyinişi on numara dersiniz.Ama karakter sıfır yalan dolan aldatma herseferinde.Daha öncede evlenip boşanmış.Yattığı kızların hesabı yok.
Şimdi mutluymuş güya o kız cok seviyormuş.Aman Allah göstersin o yüzünü..Eşek yine eşektir değişmez bin yıl geçsede..
Telefonunda şifre var bilmiyor kız tabi ,bi görse durumu anlayacak da kıza diyormuş güven bana falan..düzenbazlık bak..bana yazdığı gibi kendinden 10 yaş büyük 46 yaşında bi kadınada yazıyormuş.demiştim gecen konuda seviyorum diyormuş.sapıkca şeyler yazıyormuş.

yani aranızda böyle iş güç sahibi giyimi kuşamı doğru ama ruhu beş para etmez bir Adam var adam denirse ..

Verdiğim kıymete değere gecen zamana acıyorum onla..biz kadınlar cok cabuk kanıyoruz.ama bundan sonra asla ..
Bi kere telefonda şifre olmayacak.Gizli saklı konuşmayacak bi Adam.Kızın evinde beni tuvaletten arıyor.Yazıyor.kız soruyormuş arkadaş falan diye geçiştiriyormuş.
Kız ders calışmaya gittiği anda evden çıkıp işe gitmeden önce yanıma geliyor konuşucaz diyor defol diyorum hakaret edip gönderiyorum..Bu yaptıklarını söyledim yüzüne hakaret küfür ettim..İnsanda azcık gurur olur.Zerresi yok.bu Ada'm evlenip Mutlu olacağını sanan bi andaval !!
Gercekten böyle ş..z insan görmedim..Herseye inanmıyorum artık güvenim yok kimseye ..
Beddua da etmiyorum duada bu Ada'ma ne diyim ..Buraya yazdıklarımın 100 misli fazlası var daha yazamadığım pislikleri var.
Neden yazdım buraya içini dökemiyorum kimseye aileme böyle bi Ada'mı sevdim aldatıldım Ada'm buymuş meğer desem demedikleri kalmaz.Rahatlamak azıcık da olsa içimi ferahlatmak ve dertleşmek istedim kızlar...
Ekleme:
Hayatımda bu kadar adi bir Adam görmedim.Hala seni seviyorum diyip o kızla beraber ..

Son düzenleme:
Kıza hiçbirsey anlatmıyorum benim anlattığımı bilir ve bu pislik yapar.Akıllı olsun ALSIN telefonu elinden bu kadar basit..ne hali varsa görsün .
kız demiş buarada ben eski sevgilinle görüşmek istiyorum demiş bu izin vermemiş kız konuşucam diye tutturmuş ..safmısın kızım verir mi eline beni.Kendin bulsana ..Napıyım

Böylesi anca kendine zarar yarin öbür gün köprü altında yada bir bankta bulur kendini

Merak ettim, kizla adamin arasindakileri nasil bu kadar detayli biliyorsunuz? Adamn ablatiyo deseem yaptigi pislikleri bu kadar aciklayamaz, detayli anlatamaz. Arada biri varsa olaylari anlatan o kiza da yazik, ona da anlatsin. Ne guzel siz kurtarmissiniz kendinizi. O da kurtarsin.

Diğer konuyu da okumuştum ve anlattığınız tipten midem bulanmıştı resmen.Bu kadar görgüsüz, kaba,pis,yalancı, cıvık bir adamın etrafında bu kadar kadın var.Albenisi neymiş bu adamın? Merak ettim inanın.

Merak ettim, kizla adamin arasindakileri nasil bu kadar detayli biliyorsunuz? Adamn ablatiyo deseem yaptigi pislikleri bu kadar aciklayamaz, detayli anlatamaz. Arada biri varsa olaylari anlatan o kiza da yazik, ona da anlatsin. Ne guzel siz kurtarmissiniz kendinizi. O da kurtarsin.
Pisliğin arkadaşı anlatıyor bana.bu pislik herseyi anlatır

Diğer konuyu da okumuştum ve anlattığınız tipten midem bulanmıştı resmen.Bu kadar görgüsüz, kaba,pis,yalancı, cıvık bir adamın etrafında bu kadar kadın var.Albenisi neymiş bu adamın? Merak ettim inanın.
Açıkcası neyi var bişeyi yok bekar hatunlara cilve yapıyor onlarda yiyor bu

Son durum;
Arkadaşlar pisliği aradım kızın yanındaydı .actı telefonu baya saydırıyor bana beni arama diye kızın yanında ilginç sen ne ayaksın diyorum ver kızı diyeceklerim var dedim kız da diyor konuşucam onla diye bizimki bana saydı sövdü teli kapattı .Yaptıklarını söyledim Böyle böyle yaptın hala böyle diyorsun dedim bana YALANCI muamelesi yaptı kızın yanında ya !Ben mi yaptım ben mi demişim diyor!!sen ne pisliksin SAPIK herif diye bir sürü laf SAYDIM.Zavallı kız da duydu ama cvp vermiyor .bizimki yalan söylüyor diyor..Velhasıl bağırdım çağırdım lakin o beni YALANCI konuma düşürdü.KıZ da da azcık akıl varsa dedim bak elimde yazıları var mesajları var.Alır telefonumu arar ulaşır bana.Ama kız da pısırık bi tip konuşcam DEDİ konuşmadı yada bizimki acmadı hoparlörü .bilmiyorum.
Yani kızı inandırdı.Bi daha beni arama DEDİ kapattı!!ben şok ben iptal!!!
Elimden gelen buydu.Napiyim inanıyorsalar ona inansın .Kendi çeker

Back
X