Ön sevişme sorunsalı

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.617
158
Evet kk nın bilgin hatunları, konuyu az çok anlamışsınızdır başlıktan

Yengeç burcuyum ve romantik dokunuşlar ziyadesiyle hoşuma gider. Eşim de tam aksine aceleci davranır. Bu durum hiç hoşuma gitmiyo daha yoğun duygularla vakit geçirmek istiyorum. Durumu kurtarmak adına tv izlerken sırnaşıyorum, bi nebze iyi oluyo ama oral hiç yapmaz mesela, bedenimle yoğun bi ilişkisi yoktur. Genelde öpüşme, göğüsler, derken sonuca varılır. Ben bedenimi eşime nasıl sevdirebilirim özellikle oral'e nasıl ikna edebilirim. Ben ona yapıyorum ama karşılıksız kalıyo. Nadir çok ateşli olduğunda istersem oluyo. Bana taktik verin hatunlar.

Bi soru daha, erkeği en çok ne tahrik eder? Sexy giyecekler dışında!! Bi dokunuş mesela? Nerelerine temas edersem tahrik olur sizce. Geçen bişey denk geldi mesela göbek deliğini giysinin üzerinden okşamak tahrik edermiş Bu günler de libidom tavan

Peki ön sevişmeniz yeterli geliyor mu? Yoksa yeterli gelmesine rağmen siz özel bir ilgilenme mi istiyorsunuz?

Erkekleri tahrik ettikten sonra daha şehvetli yaklaşıyorlar ön sevişmeye gibi geliyor. Mesela boynunu öpebilirsiniz, kulağına sessizce bir şeyler fısıldayabilirsiniz, öpüşürken gögsüne yavas dokunuslar atabilirsiniz.

Bunlardan sonra hala isimi halledeyim gideyim kafasındaysa libidosu yoktur :)

Sevişme sırasında değil de gün içinde mesajla falan adamı gaza getirirseniz akşam eve daha hevesle daha coşmuş olarak gelebilir

İkincisi aslında ben çok fazla sekste karşılık için bir şey yapılması taraftarı değilim ama siz sırf o istediği için oral yapıyorsanız siz de yapmayın. Madem kendisi siz istediğiniz halde yapmıyor, siz de yapmak zorunda değilsiniz eğer kendiniz istemiyorsanız.

Tatlım o bendim de ama fakat hatta ve lâkin leopar aslan çıta zebra kurtarmaz bunu

esin erken bosaliyomu

Bilmem gün içinde pek mesajlaşmayız. Ben kendi isteğimle yapıyorum eşim beklemiyo öyle bişey. Farklı şeyler istiyorum ama olmayooo

Yeterli geliyo sizin de dediğiniz gibi daha bi özel ilgi bekliyorum olsun bitsin istemiyorum sınırları olmayan bi ilişki istiyorum aslında

Bilmem gün içinde pek mesajlaşmayız. Ben kendi isteğimle yapıyorum eşim beklemiyo öyle bişey. Farklı şeyler istiyorum ama olmayooo
Normal mesajlaşmaktan bahsetmiyorum zaten.

Tahrik edici, uyarıcı, adamı gaza getirici içerikler Hatta belki adamı heyecanlandıracak fotoğraflar. Gün içinde tahrik olması gece eve gelince de heyecanlı olmasını sağlar, gaza getirir. Hatta akşam neler yapacağınızı bile yazabilirsiniz.

Kendi isteğinizle yapıyorsanız sorun yok, o zaman karşılığını size yapsın diyemem.

Ama anlıyorum sizi, sizin de farklı istekleriniz meraklarınız var. Yapacak bir şey yok eşinizle güzel güzel konuşup ikna etmek dışında. Sıkılır insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…