Ön sevişme sorunsalı

Olabilir aslında denemekte fayda var

Bizimkine kalsa her gece istediği için tahrik sorunumuz olmuyor Oral konusunda pek anlaşamıyoruz. Ben ona severek yapıyorum ama çok nadir de olsa eşim bana yaptığında istemeyerek yaptığını farkettim o yüzden artık istemiyorum. Ama sanırım erkeklerin geneli kadınlara oral yapmaktan pek hoşlanmıyor

Eşim işi gereği çok sık telefonla konuşuyor bazen biri aradığında sırlaşıp kucagına oturuyorum, ufak tefek dokunuşlar, boynunu falan emiyorum bu onu çok tahrik ediyor telefonu kapatınca anında üstümde böyle bir şey deneyebilirsiniz

Bence bu bizim şanssızlığımız yapan yapiyo inan. Telefonla konuşurken sirnasmak güzel bence de. Tuttum bu fikri 🖒

Ay keşke benim eşim de oral yapmasa o kadar sevmiyorum ki bir an önce bitsin istiyorum yaparken

Benim esim de ilk defa bugün yaptı reddettim yanlis mi yaptim ki bende hic sevmiyorumm
Sevmediğiniz bir şeyi yapmak, yaptırmak zorunda değilsiniz. Ama bu tip konularda iki taraf da biraz birbirinin gönlünü yapmalı diye düşünüyorum ben.
Eğer hiç tahammül edemiyorsanız tabii ki razı olmayın. Ama üç beş dakika idare edebileceğiniz bir şeyse eşinizin de gönlünü yapmak için kabul edebilirsiniz. Eğer o da size karşı aynı davranışta bulunuyorsa.

Benim eşim de canı isterse yapıyor çok güzel org oluyorum. reddetmeyin bence ilişkiden önce yıkayın temiz tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…