Ön sevişmesiz ilişki

İlişkiye girmek istediğinde reddet sen sadece kendini düşünüyorsun bu ne böyle de bu zamana kadar konuşmaman hata bazen net olmak gerekir ya da önce konuş sonra bak yine aynıysa seks yapma ne anladim ben zevk almayacaksam 18 değilsin 28 yetişkin bi yaş yani bilmiyommm ki olsyı yok artık

Dertlenip konu açan sensin ben niye gidiyorum hiç negatif değilim sana olması gerekeni soylüyoruz ama sen piremses kocan incinir diye bu güzel olaydan zevk almamayı normal karşıliyorsun devam et böyle
Anlasilan sizin benden daha büyük problemleriniz var.
Tek bir konu ile kendimi değersizleştiğimi söylüyorsunuz, ilişkimizin genel hatlarının çok iyi olduğunu, her konuda değerli hissettiğimi tek bir problem olduğunu söylüyorum aksini iddia ediyorsunuz ısrarla da sürdürüyorsunuz.
Yeni evliyim ve tecrübem yok böyle konularda, daha bilgili arkadaşlarımdan fikir almak istedim.
Karşımda beni kırmamaya imtina eden birisi varken ben neden kırmak isteyeyim? Siz alışmışsınız demek ki bu dinamiklere. Ben tercih etmiyorum. Hayat arkadaşı olarak seçtiğim insanı kırmak hoşuma gitmez. Siz bildiğiniz yoldan devam edin. Belli ki kabalığı adet edinmişsiniz.

İlişkiye girmek istediğinde reddet sen sadece kendini düşünüyorsun bu ne böyle de bu zamana kadar konuşmaman hata bazen net olmak gerekir ya da önce konuş sonra bak yine aynıysa seks yapma ne anladim ben zevk almayacaksam 18 değilsin 28 yetişkin bi yaş yani bilmiyommm ki olsyı yok artık
Anlasildi ben acik ve net olarak konusacagim demek 😁

Yani direkt hemen giriş kısmına mı geçiyor anlamadım? Biraz yönlendirseniz mesela eşinizin elini istediğiniz yerlerinize götürseniz yada şunu yapmanı istiyorum deseniz hayır mı der?
Hayır demez ben çekiniyorum nedense tövbe estağfurullah sevisirken çekinmiyorsun konuşurken mi çekiniyorsun diyeceksin ama evet djdjdjjdjd

Anlasilan sizin benden daha büyük problemleriniz var.
Tek bir konu ile kendimi değersizleştiğimi söylüyorsunuz, ilişkimizin genel hatlarının çok iyi olduğunu, her konuda değerli hissettiğimi tek bir problem olduğunu söylüyorum aksini iddia ediyorsunuz ısrarla da sürdürüyorsunuz.
Yeni evliyim ve tecrübem yok böyle konularda, daha bilgili arkadaşlarımdan fikir almak istedim.
Karşımda beni kırmamaya imtina eden birisi varken ben neden kırmak isteyeyim? Siz alışmışsınız demek ki bu dinamiklere. Ben tercih etmiyorum. Hayat arkadaşı olarak seçtiğim insanı kırmak hoşuma gitmez. Siz bildiğiniz yoldan devam edin. Belli ki kabalığı adet edinmişsiniz.
28 yaşında koskoca düşünceli adam bunun böyle olmadığını bilmiyor demek neyse sen kendini kandırmaya devam edebilirsin 🙋🏼‍♀️

Sadece konuşmak yetmez seks yapma böyle yaptığı sürece sebebi belli zevk almıyorum canım acıyor bu kadar
Önce konuşup sonra aksiyona geçmek daha iyi olmaz mi yahu
28 yaşında koskoca düşünceli adam bunun böyle olmadığını bilmiyor demek neyse sen kendini kandırmaya devam edebilirsin 🙋🏼‍♀️
benim yatak ilişkisi çözülür ama sizin çirkeflik çözülmez Djdjdjdj

Hayır demez ben çekiniyorum nedense tövbe estağfurullah sevisirken çekinmiyorsun konuşurken mi çekiniyorsun diyeceksin ama evet djdjdjjdjd
Demem çünkü bana da zor geliyor konuşmak :D ama o an oluşan ortamda daha rahatım belki o an deneyebilirsiniz çok tavsiye veresim var ama yazmaya dahi çekiniyorum :D

Kırmak istemiyorum diye bir şey yok, siz adama daha önce açıkça canınızın acıdığına kadar söylemişsiniz. Bu konuda he he diyip geçemez. Gerekirse kıracaksınız.
Kadın fizyolojisi, vücudu sekse hazır olmak ister. Orgazm bile beyinde gerçekleşiyor. Eşiniz böyle devam ederse seks bir eziyetten başka bir şey olmaz.
Alıp karşınıza dümdüz anlatın, kelimelerinizi seçmeden, kırar mıyım diye düşünmeden. Yatakta canımın acıdığını insan gibi söylediğim halde düzelme olmadıysa ben kırılmış olmuyor muyum? Biraz da adamlar kırılsın, atlatırlar bir şey olmaz

Kırmak istemiyorum diye bir şey yok, siz adama daha önce açıkça canınızın acıdığına kadar söylemişsiniz. Bu konuda he he diyip geçemez. Gerekirse kıracaksınız.
Kadın fizyolojisi, vücudu sekse hazır olmak ister. Orgazm bile beyinde gerçekleşiyor. Eşiniz böyle devam ederse seks bir eziyetten başka bir şey olmaz.
Alıp karşınıza dümdüz anlatın, kelimelerinizi seçmeden, kırar mıyım diye düşünmeden. Yatakta canımın acıdığını insan gibi söylediğim halde düzelme olmadıysa ben kırılmış olmuyor muyum? Biraz da adamlar kırılsın, atlatırlar bir şey olmaz
Tamamdir ben acikca konusacagim benim de pasifligim olayı buraya getirdi sanirim normalde hep sınırlarını koruyan acik ve net biriyim ama konu bu olunca bir çekiniyorum konuşmaya tövbe estağfurullah 😂

Tamamdir ben acikca konusacagim benim de pasifligim olayı buraya getirdi sanirim normalde hep sinirlerini koruyan acik ve net biriyim ama konu bu olunca bir çekiniyorum konuşmaya tövbe estağfurullah 😂
Hiç çekinmeyin, samimi söylüyorum. Bu konularda açık ve net olun

Sevişmeyi bilmeyen biri olması sana değer vermediği anlamına gelmez ya.
Belki çok deneyimi yoktu, belki kadın fizyolojisini bilmiyor.
Sevişmek öğrenilen bi şeydir ve öğrenmenin yaşı yoktur.
Dürtüler de önemlidir tamam ama karşı tarafı düşünmek zamanla, karşılıklı uyumla oluşan bi şey.
Diyeceksin ki ben nasıl öğreteceğim ? O esnada bedenini dinle, onu yönlendir. Öpüşüp koklaşma süresini uzat. Zaten kayganlaştırıcıya hiç gerek kalmadan hazır hale geleceksin.
Hiç utanma.

Hiç çekinmeyin, samimi söylüyorum. Bu konularda açık ve net olun
Ay zaten yetişkin bir insan olarak yapmam gereken buydu ama çekindiğim için ciddiye almadim konuyu ama artik
Sevişmeyi bilmeyen biri olması sana değer vermediği anlamına gelmez ya.
Belki çok deneyimi yoktu, belki kadın fizyolojisini bilmiyor.
Sevişmek öğrenilen bi şeydir ve öğrenmenin yaşı yoktur.
Dürtüler de önemlidir tamam ama karşı tarafı düşünmek zamanla, karşılıklı uyumla oluşan bi şey.
Diyeceksin ki ben nasıl öğreteceğim ? O esnada bedenini dinle, onu yönlendir. Öpüşüp koklaşma süresini uzat. Zaten kayganlaştırıcıya hiç gerek kalmadan hazır hale geleceksin.
Hiç utanma.
sormayın ne değersizliğim kaldı ne kocamin prensesligi 😂😂
bende böyle düşünüyorum nasil ben acemiysem o da öyle olabilir. benim güzelce yönlendirmem ve anlatmam gerekiyor sorun benim çekiniyor olmam.. ama gaza geldim sayenizde. konusacagim 😂

İnsan bu kadar mı yol yordam bilmez, haberi yok mu bu işlerin nasıl olması gerektiğinden? Boşverin biraz da kırılsın. Davarlığı törpülenir belki. 🤔

Ay zaten yetişkin bir insan olarak yapmam gereken buydu ama çekindiğim için ciddiye almadim konuyu ama artik

sormayın ne değersizliğim kaldı ne kocamin prensesligi 😂😂
bende böyle düşünüyorum nasil ben acemiysem o da öyle olabilir. benim güzelce yönlendirmem ve anlatmam gerekiyor sorun benim çekiniyor olmam.. ama gaza geldim sayenizde. konusacagim 😂

Ya bu konular hala bazıları için ciddi tabu. Bilinçaltımızda saçma sapan şeyler var işte.
O kadar bastırarak, baskılanarak yetiştirildik ki. Bi erkeğin yatakta çok iyi olması , birlikte olduğu kadına çok değer verdiği anlamına gelmez her zaman. Tecrübelidir, kendi erkeklik egosunu tatmin ediyordur falan filan. Ha, konuşur anlatırsın gene seni hiç düşünmez o çok ayrı. O zaman bu adam bencildir ve değer vermiyordur çıkarımı yapabiliriz. Ama adam belki de senin halinden memnun olduğunu, normalin bu olduğunu düşünüyor ?
O yüzden bi şeylerin ters gittiğini, bunun normal olmadığını hissettir.

Back
X