Ön yargılar

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Neden millet çok ön yargıli anlayamadim. Hocama aşığım diye illaki sapık ya da Tacizci miyim. O kadar çok hakaretler duydum ki bu sayfada. Ne Tacizciligim kaldı ne sapıkligim nede şizofrenligim. Dalavere çevirmişsin diyenler bile oldu. Eğer gerçekten dalavere çevirseydim sevdiğim adam yanımda olurdu. Oysa ki tek suçum sevmekti. Pişman değilim. Utanmıyorum da beni bu tarz şeylerle itham edenler utansın. Anladım ki sevdiğim adam evli olsaydı ve evli bir adamin pesinden koşuyor olsaydım bu kadar ağır ithamlar duymazdim. Sadece Dediğim tek şey rabbim büyük her şeyi ve ben de ki bu aşkıda görüyor.

Son düzenleme:

ay cidden anlayamıyorum. ister sapık ol ister tacizci kime nee ? bi insanın yaptığı şey seni etkilemiyosa karışmıcaksın ya. sanane ki ? kendileri çok doğru gibi başkalarını eleştirirler ya. onlara yapacağın tek şey; '' '' bu olmalıı :)

takmamaya çalışıyorum ama kırıldım işte canım. sonuçta ben suçlu olacağım birşey yapmadı ki adam evli değil nişanlı değil sevdim sacece

yaşınıza göre değişir bu mevzunun derinliği ama kesinlikle hiçbir şey sizi tacizci ya da sapık yapmaz. bunun yargısı kimseye düşmez. insanlar kendi hayatlarındaki mutsuzluklarla baş edemeyince, insanlara ve onların hayatlarına saldırarak deşarj olma yoluna gidiyorlar ne yazık ki. hem de kendine kendi hayatına bakmadan. ama buraya bir konu açıyorsanız iyisine de kötüsüne de abartısına da sakinlikle yaklaşmanız gerekiyor.

takmamaya çalışıyorum ama kırıldım işte canım. sonuçta ben suçlu olacağım birşey yapmadı ki adam evli değil nişanlı değil sevdim sacece

hayatında önemi olan insanlar söylese tak,kırıl ama bunu söyleyen birinin senin için önemli olduğunu düşünmüyorum canım. diyorum ya çok durma üzerinde gül geç umursamaz olacaksın :)

madem cok hakaretler duydun bu forumda sende konu acma artik yine duyarsin ,ama su actigin konudaa ben bunu anladim sen seni elestirenleri elestirmemizi istiyorsun sanirim cok sundurursen kendini hasta edersin sef

"Önyargı"mı??....sana önceki konularında bir"abla"olarak,sırf "umutlanma"diye bir sürü yorum yaptım Elifcim..ve yine diyorum hocanı rahat bırak,kendi kendine gelin güvey oluyorsun..ama bu "gerçekçi"yorumlarımın sonu ne oldu???
Senin arkadaşın tarafından"yuva yıkan,ahlaksız"bi kadın oldum çıktım değilmi??
Çocuğu olamayan ama çocuk için yanıp kavrulan bir kadın olarak"inşallah çocuğun olmaz"diye,acımasız laflar duydum!!
Hiç tanımadığım bir"insan"tarafından,en ağır laflara maruz kaldım..
Neden mi??? Sırf sana "gerçekleri"yazdığım için..
Ama ben kendimi biliyorum ve arkadaşınıda seni de affediyorum..
Şimdi konu açıyorsun"o kadar çok hakaretler duydum ki"diyorsun..
İnsanlar sana "hakaret"etmediler,sadece "gerçekleri"söylediler..ama senin gözlerin "aşktan"normal olarak kör olduğu için,tüm yorumları"hakaret"olarak algıladın..
Allah yolunu ve bahtını açık etsin ablacım.

Kaldıramayacağın sözler işittiğin, haksızlığa uğradığını düşündüğün bir ortamda konuyu tekrar tekrar gündeme getirerek daha çok önyargı ile mi muhatap olmaya çalışıyorsun? Yoksa seni anlamadığını düşündüğün insanlar karşısında kendini aklama peşinde misin?

Hocana aşıksan, aşıksındır. Evli bir adama aşıksan, aşıksındır. Kendinden 50 yaş büyük birine aşıksan, aşıksındır. Kimse sana şu kişiye neden aşıksın diye hesap soramaz. Ama ben senin önceki konundan yanlış hatırlamıyorsam eğer, ilk mesajını -ki gayet uzundu- okuduğumda karşındaki insanın ilgisini çekmek için onun mevkisini ve ikinizin o hiyerarşideki konumlarınızı düşünmeden biraz aşırı hareket ettiğini düşünmüştüm. Bunu belirtmenin yolu kimseyi sapıklık veya tacizcilik ile itham etmek değildir elbette, ama kendimi senin hocanın yerine koyduğumda bunun zorlayıcı bir durum olduğunu da düşünmedim değil.

Konunuzu okumadım, ama sırf "hocama aşığım "diyen bir insana hakaret edileceğini sanmıyorum.
Başka birşeyler olmuştur mutlaka.

konularını okudum. tabii ki kimsenin sana hakaret etme hakkı yok.
ama bence insanları çığrından çıkaran nokta; onlarca kişi hocanın sana ilgisi olmadığını anlatmaya çalıştığı halde (bence de yok) senin inatla "yok şöyle baktı, yok şöyle güldü" diyerek gayet insani, hatta reflex olan şeyleri "o da benden hoşlanıyor, umut verdi" diye algılaman ve geçmiş olsun mesajı gelmediği için triplere girmen oldu. eminim ki sana geçmiş olsun mesajı atsaydı iyice umutlanacaktın. hiç gerek yok. yok yere hem kendini üzme hem de adamın kariyerini tehlikeye atma.

Son düzenleme:
Önceki konunda hocanın sana neden mesaj atmadığı ile ilgili fikir söyledim, sense bana kızdın.
Konuyu aşka bağlamayın dedin.
Kimse sana önyargılı davranmıyor bence.
Herkes konuna göre yorum yapıyor.
Ama true ablanın dediği gibi sen "olumsuz" yorumları "hakaret" olarak algılıyorsun.
Sana gerçekleri söyleyenlere kızıyorsun.
Hak verenlere iyi davranıyorsun.
Sonra yine suçlu biz oluyoruz.

merak ettim konularına baktım..hocandan hoşlanıyorsun diye kimse sana hakaret etmemiş aklıında ama hocanın sana hiç bir ilgisi olmadığını anlatmaya çalışmış insanlar..onlar sana ilgisi yok boşuna umutlanıp üzme kendini dedikçe sen ama şurda güldü şurda baktı şurda şunu yaptı diye devam etmişsin.insanların da tabii sabırları tükenmiş biraz ağır yazmışlar..belkide gerçekleri gör diye böyle yaptılar.son konunda da msj atmadı diye üzülmüşsün.belli ki adam senin tavrını anladı ve umutlandırmamak için ilgilenmedi.

kimse sana karşı ön yargılı değil benec sen hep yanlış anlamışsın..üstelik son konunda senin bir arkadaşın başka bir yorumcu arkadaşa çok çrikin bir iftira atmış.asıl o arkadaşın bu konuyu açması gerekiyormuş.

sakinim aslında sakin olmasaydım emin olun onların seviyesine düşerdim.

teşekür ederim canım önemli değiller elbette. :)

sakinim aslında sakin olmasaydım emin olun onların seviyesine düşerdim.

şu iki yorumuna bi bak..sen konularına yorum yapan insanlara hakaret etmek için mi açtın bu konuyu? sakin falan değilmişsin arkadaşım okudum konularını,tek yorum yapmamışım objektif bakabiliyorum o yüzden..

yani yok seviyelerine düşmek yok bilmem ne ne kadar çirkin ya millete hakaret etmek için konu açanı da ilk defa gördüm.

belli önemli değiller,o yüzden bu konuyu açtın.

Konu açarken sadece ne duymak istiyorsak o yazılsın cizilsin istiyoruz galiba.. Kaldı ki yukarıdaki arkadaşa türlü hakaretler eden de sizmissiniz.. Hem madem insanların önyargılı olduğunu düşünüyorsunuz, neden tekrar konu açıyorsunuz..

diğer konunu okumuştum yorum yapmadım yanılmıyorsam, geçmiş olsun ile ilgili konunu da okudum yine yorum yapmadım,bunu da okudum şimdi yapıyorum,bu sitede bizden büyükler ve aynı duyguları yaşayan milyonlarca bayan var,hemen hepimiz ilk okulda lisede ünide hocamıza ilgi duymuşuzdur, gelip geçmiştir genelde :) insanlar size sizin üzülmemeniz için uyarıda bulunmuş,eğer sizi aşşağlayan bir yorum okuduysanız onun kolayı kk yapmaktır( şikayet ibresi) ülkemizde ve dünyada üni hocası ile evlenen yok mu? var elbette ama onların hikayelerine baktığımızda hocalar karşısına alıp konuşmuş , sen benim öğrencimsin etik değil demiş sevgisini belirtmiş lakin etik olmadığını söylemiş, öğrenci mezun olup hayata atılınca unutamamış ve bir araya gelmişler, genelinin hikayesi böyle yani etik olmama durumu kalmamış ve insanlar olgun yaşlara hayat tecrübelerine sahip olup o yola çıkmışlar, sizin durumunuzda ise eğer yanlış hatırlamıyorsam hocanız gülse baksa 'da mesaj attığınızda size atma demiş , insanların sizin dışınızda da bir hayatı olduğunun bilincindesinizdir bence ,adam size mesaj atma diyorsa ima ediyorsa okulca bilinmiyor diye hayatında biri yok demek değildir yada birini sevmediği anlamına gelmez , illaki karşınıza çıkıp hakaret mi etmesi gerekiyor? belki de bu yaşlarda kırılan kalbin geleceğinde o insanın yapısını etkilediğini bilen bir beydir de kırmamaya çalışıyor sizin anlamanızı istiyordur?insanların size söylediği de bu zamana bırak ona endeksli yaşama ,mesaj atmadı ,bakmadı,güldü, yan baktı, benim kağıdımı aldı..vs bunlara yoğunlaşmayın geleceğe yoğunlaşın mezun olun eğer o kişi kaderinizde varsa zaten sizin olacak,, ayrıca ture( doğrumu yazdım bilmiyorum) hanımın yazdıkları gerçekten olduysa arkadaşınız çok ayıp etmiş konu sahibi siz olduğunuz için sizinde sorumluluğunuz var, olgun insanım diyorsunuz ama bir eleştiriden ötürü beddua edilmesine göz yumacak kadar çocuksunuz bence ..son bir söz yara kaşındıkça kanar arkadaşım,sürekli aynı konudan ötürü konu açarsanız ,ön yargılar gibi yine eleştiri alır yine üzülürsünüz

Simdi buraya yorum yazarsam yine bana satasacak cok kisi ckacak, ama sadece sunu soyleyeyim; ben kmseye beddua falan etmedm, insanlar yazlms seyi daha dkkatli okurlarsa ortada bi mantk hatasinin oldugunu goreceklerdr(bir de okdgmu anlayamadgm iddia edlms), ayrica brini krdysam ozur dilemesini de bilirim demstm; demekki insanlar sadece olmsz yorumlarimi cmbzla cekip almslar.. Sana 'bi ablan olarak' tavsiyem, olumsuzluklari umursama. Hakknda hayrlisi olsun 'ablacm'

teşekür ederim canımcım da 3 yaştan ablam oldun ya :) iyiki tanıdım seni bu kk nin bir tek olumlu yönü sen oldun. kimseyi takmıyorum. madem ben sevdiğim için suçluyum ok kim ne derse desin. bu saatten sonra da başkaları rahatsız oluyor diye çıkmayacağımda bu siteden.

4yas diyecektn tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…