- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Neden millet çok ön yargıli anlayamadim. Hocama aşığım diye illaki sapık ya da Tacizci miyim. O kadar çok hakaretler duydum ki bu sayfada. Ne Tacizciligim kaldı ne sapıkligim nede şizofrenligim. Dalavere çevirmişsin diyenler bile oldu. Eğer gerçekten dalavere çevirseydim sevdiğim adam yanımda olurdu. Oysa ki tek suçum sevmekti. Pişman değilim. Utanmıyorum da beni bu tarz şeylerle itham edenler utansın. Anladım ki sevdiğim adam evli olsaydı ve evli bir adamin pesinden koşuyor olsaydım bu kadar ağır ithamlar duymazdim. Sadece Dediğim tek şey rabbim büyük her şeyi ve ben de ki bu aşkıda görüyor.
ay cidden anlayamıyorum. ister sapık ol ister tacizci kime nee ? bi insanın yaptığı şey seni etkilemiyosa karışmıcaksın ya. sanane ki ? kendileri çok doğru gibi başkalarını eleştirirler ya. onlara yapacağın tek şey; '''' bu olmalıı :)
takmamaya çalışıyorum ama kırıldım işte canım. sonuçta ben suçlu olacağım birşey yapmadı ki adam evli değil nişanlı değil sevdim sacece
Neden millet çok ön yargıli anlayamadim. Hocama aşığım diye illaki sapık ya da Tacizci miyim. O kadar çok hakaretler duydum ki bu sayfada. Ne Tacizciligim kaldı ne sapıkligim nede şizofrenligim. Dalavere çevirmişsin diyenler bile oldu. Eğer gerçekten dalavere çevirseydim sevdiğim adam yanımda olurdu. Oysa ki tek suçum sevmekti. Pişman değilim. Utanmıyorum da beni bu tarz şeylerle itham edenler utansın. Anladım ki sevdiğim adam evli olsaydı ve evli bir adamin pesinden koşuyor olsaydım bu kadar ağır ithamlar duymazdim. Sadece Dediğim tek şey rabbim büyük her şeyi ve ben de ki bu aşkıda görüyor.
yaşınıza göre değişir bu mevzunun derinliği ama kesinlikle hiçbir şey sizi tacizci ya da sapık yapmaz. bunun yargısı kimseye düşmez. insanlar kendi hayatlarındaki mutsuzluklarla baş edemeyince, insanlara ve onların hayatlarına saldırarak deşarj olma yoluna gidiyorlar ne yazık ki. hem de kendine kendi hayatına bakmadan. ama buraya bir konu açıyorsanız iyisine de kötüsüne de abartısına da sakinlikle yaklaşmanız gerekiyor.
teşekür ederim canım önemli değiller elbette. :)hayatında önemi olan insanlar söylese tak,kırıl ama bunu söyleyen birinin senin için önemli olduğunu düşünmüyorum canım. diyorum ya çok durma üzerinde gül geç umursamaz olacaksın :)
teşekür ederim canım önemli değiller elbette. :)
sakinim aslında sakin olmasaydım emin olun onların seviyesine düşerdim.
teşekür ederim canımcım da 3 yaştan ablam oldun ya :) iyiki tanıdım seni bu kk nin bir tek olumlu yönü sen oldun. kimseyi takmıyorum. madem ben sevdiğim için suçluyum ok kim ne derse desin. bu saatten sonra da başkaları rahatsız oluyor diye çıkmayacağımda bu siteden.Simdi buraya yorum yazarsam yine bana satasacak cok kisi ckacak, ama sadece sunu soyleyeyim; ben kmseye beddua falan etmedm, insanlar yazlms seyi daha dkkatli okurlarsa ortada bi mantk hatasinin oldugunu goreceklerdr(bir de okdgmu anlayamadgm iddia edlms), ayrica brini krdysam ozur dilemesini de bilirim demstm; demekki insanlar sadece olmsz yorumlarimi cmbzla cekip almslar.. Sana 'bi ablan olarak' tavsiyem, olumsuzluklari umursama. Hakknda hayrlisi olsun 'ablacm'
teşekür ederim canımcım da 3 yaştan ablam oldun ya :) iyiki tanıdım seni bu kk nin bir tek olumlu yönü sen oldun. kimseyi takmıyorum. madem ben sevdiğim için suçluyum ok kim ne derse desin. bu saatten sonra da başkaları rahatsız oluyor diye çıkmayacağımda bu siteden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?