• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön yargılar

Buraya konu açarsanız herkes olumlu yada olumsuz fikirlerini söyler ,forumun amacı bu zaten herkes fikir almak için konu açıyor ,sonrada işlerine gelmeyen bir eleştiri duyunca sizinde yaptığınız gibi ikinci bir konu açıyor, anlaşılmayacak birşey yok ki bunda,sevgiler.

Ne ilginçtir ki, konu sahibi yorumlardan hoşuna gidene cevap yazmış, hoşuna gitmeyeni iplememiş,
Sonra da önyargıdan bahsediyor.. :24::24:

Diğer konuna bir ara şöyle baktım. İnsanların sana hakaret etmesinden ziyade boşver, gerçekçi ol, sevmiyor hocan seni diyenleri azarlaman dikkatimi çekmişti benim. Diğer konunu da okumuştum daha evvel. Kusura bakma ama anlattığın kadarıyla elle tutulur hiçbir şey yok ortada. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun bence.
Bir de seni savunmaya çalışırken burada alakasız bir üyeye saldıran, beddua eden nevi şahsına münhasır bir üye vardı. Onu hatırlıyorum.
Bence hırsını alamayıp yeniden konu açıyorsun ama muhtemelen yeniden tartışma çıkacak. Çünkü sen istediğini duyamayınca insanları tersliyorsun.
Yüksek ihtimal beni de tersleyeceksin hocan seni seviyor demediğim için.

Ne ilginçtir ki, konu sahibi yorumlardan hoşuna gidene cevap yazmış, hoşuna gitmeyeni iplememiş,
Sonra da önyargıdan bahsediyor.. :24::24:

aynı şey benim de dikkatimi çekti,neyse biz aradan çıkalım o arkadaşıyla sohbetine devam etsin bölmeyelim :6:

konunun adı önyargı idi eğil mi :53:

önceki konularını okumuştum.sana fikir veren arkadaşları

terslemiştin.iyi de bir konu açtıysan herkesin buraya fikrini

yazmasını göze alacaksın.ki bende terslediğin arkadaşlara

katılıyorum.bu konuyu da niye açtın anlamadım

Son düzenleme:
Olumsuz değil saygı sınırlarını aşmayan yorumlara cevap veriyorum. ve bu saatten sonrada kimsenin yorumları gram umurumda değil.

aynı şey benim de dikkatimi çekti,neyse biz aradan çıkalım o arkadaşıyla sohbetine devam etsin bölmeyelim :6:

konunun adı önyargı idi eğil mi :53:

bende bir konu açacağım, "eleştiriye açık olmayanların konu açması hakkında" diye.. çok rağbet görecek eminim, hiç olmadı gel oraya birbirimizi ne ka sevdiğimizi söyleriz.. :27:

konu sahibi, senin konularını biliyorum.. sen milleti ön yargılı olmakla suçlayacağına yorumlara daha objektif bakmaya çalış :34:

Bir kızılderili Atasözü vardır, çok severim. Tamda açılan konuyla alakalı.;

"Birini birşeyle suçlarken işaret parmağın karşındakini, diğer 3 parmağın seni gösterirmiş"

Olumsuz değil saygı sınırlarını aşmayan yorumlara cevap veriyorum. ve bu saatten sonrada kimsenin yorumları gram umurumda değil.
Eminim ki bu mesajımı da sınırları aşan bir mesaj olarak göreceksin, zaten çok da umrumda değil de, sınırı neye göre belirledin sen mi belirledin merak ettim sadece :ssz:

Biz kadınlar duygularımızın akışında yaşıyoruz, kim seçiyor ''aşık'' olduğu adamı ?
O gelip bulmuyor mu sizi kader bağıyla?
Sizin bu mevzuda yapmanız veya yapmamanız gerekenler konusunda eminimki içiniz rahattır.
Hiç kimse evli bir adama, evli bir kadına, yaşça küçük birine veya küçük birine (abartısız tabi), zengin- fakir uçurumu olan vb kişilere aşık olan kişiyi yadırgamamalı, kaldıki sapık gibi ithamlarda bulunmak hadsizlik.
Bizim memleketimizin bir lafı vardır ''Büyük konuşmamak lazım''
Aynen de öyle..
Sen yorumlara kafanı takıpta üzülme.İnan bunları yazanlar senden mükemmel, kusursuz insanlar değillerdir..

Biz kadınlar duygularımızın akışında yaşıyoruz, kim seçiyor ''aşık'' olduğu adamı ?
O gelip bulmuyor mu sizi kader bağıyla?
Sizin bu mevzuda yapmanız veya yapmamanız gerekenler konusunda eminimki içiniz rahattır.
Hiç kimse evli bir adama, evli bir kadına, yaşça küçük birine veya küçük birine (abartısız tabi), zengin- fakir uçurumu olan vb kişilere aşık olan kişiyi yadırgamamalı, kaldıki sapık gibi ithamlarda bulunmak hadsizlik.
Bizim memleketimizin bir lafı vardır ''Büyük konuşmamak lazım''
Aynen de öyle..
Sen yorumlara kafanı takıpta üzülme.İnan bunları yazanlar senden mükemmel, kusursuz insanlar değillerdir..

sağol canım evet ben istemedim ona aşık olmayı aşk bir anda buldu beni ne yapabilirim ki bu yüzden suçlanıyorum ama takmıyorum artık.

"Önyargı"mı??....sana önceki konularında bir"abla"olarak,sırf "umutlanma"diye bir sürü yorum yaptım Elifcim..ve yine diyorum hocanı rahat bırak,kendi kendine gelin güvey oluyorsun..ama bu "gerçekçi"yorumlarımın sonu ne oldu???
Senin arkadaşın tarafından"yuva yıkan,ahlaksız"bi kadın oldum çıktım değilmi??
Çocuğu olamayan ama çocuk için yanıp kavrulan bir kadın olarak"inşallah çocuğun olmaz"diye,acımasız laflar duydum!!
Hiç tanımadığım bir"insan"tarafından,en ağır laflara maruz kaldım..
Neden mi??? Sırf sana "gerçekleri"yazdığım için..
Ama ben kendimi biliyorum ve arkadaşınıda seni de affediyorum..
Şimdi konu açıyorsun"o kadar çok hakaretler duydum ki"diyorsun..
İnsanlar sana "hakaret"etmediler,sadece "gerçekleri"söylediler..ama senin gözlerin "aşktan"normal olarak kör olduğu için,tüm yorumları"hakaret"olarak algıladın..
Allah yolunu ve bahtını açık etsin ablacım.

canım sana geçenki konuda yazılanları okuyunca bu arkadaşa ve yancısına hiç cevap verilmemesi gerektiğini anladım bide hukukçuyum diyor ama daha türkçe den haberi yok neyse birbirlerini pohpohlayp dursunlar Allah en kısa zamanda sana bebek verir inş. :34:

sağol canım evet ben istemedim ona aşık olmayı aşk bir anda buldu beni ne yapabilirim ki bu yüzden suçlanıyorum ama takmıyorum artık.

Kimse sizi hocanıza aşık olmakla suçlamamış ki.
Boşuna ümitlendiğinizi , yanlış anladığınızı söylemişler.
Ama sizin gerçekleri duymaya tahammülünüz olmadığını bilememişler:

Son düzenleme:
Neden millet çok ön yargıli anlayamadim. Hocama aşığım diye illaki sapık ya da Tacizci miyim. O kadar çok hakaretler duydum ki bu sayfada. Ne Tacizciligim kaldı ne sapıkligim nede şizofrenligim. Dalavere çevirmişsin diyenler bile oldu. Eğer gerçekten dalavere çevirseydim sevdiğim adam yanımda olurdu. Oysa ki tek suçum sevmekti. Pişman değilim. Utanmıyorum da beni bu tarz şeylerle itham edenler utansın. Anladım ki sevdiğim adam evli olsaydı ve evli bir adamin pesinden koşuyor olsaydım bu kadar ağır ithamlar duymazdim. Sadece Dediğim tek şey rabbim büyük her şeyi ve ben de ki bu aşkıda görüyor.

Bence gayet dogal bir durum bircogumuzunda basina gelmistir fazla takma bence ön yargı durumunada yapacak bise yok agzi olan herkesin herseye burnunu sokup boş boş konustugu bir devirdeyiz:)))

konularınızı biliyorum ama yorum yazmamıştım hiç çünkü aynı şeyler defalarca söylenmişti.

kimsenin size hakaret ettiğini görmedim okuduklarımda. sizin tarafınızdan ağır yorum olarak kabul edilebilecek tek şey "rahat bırak adamı" şeklinde bir cümle olabilir ki form üyeleri zaten olayla ilgili fikirlerini yazmışlar her başlıkta. bunlar, "adamın ilgisi yok bence", "her bakıştan anlam çıkarma" vs vs şeklinde ki çoğu yorumlar bu iki tespit üzerine dönüyor.

sanırım bu platonik aşk hikayesi sizi biraz tahammülsüz yaptı.

Son düzenleme:
Neden millet çok ön yargıli anlayamadim. Hocama aşığım diye illaki sapık ya da Tacizci miyim. O kadar çok hakaretler duydum ki bu sayfada. Ne Tacizciligim kaldı ne sapıkligim nede şizofrenligim. Dalavere çevirmişsin diyenler bile oldu. Eğer gerçekten dalavere çevirseydim sevdiğim adam yanımda olurdu. Oysa ki tek suçum sevmekti. Pişman değilim. Utanmıyorum da beni bu tarz şeylerle itham edenler utansın. Anladım ki sevdiğim adam evli olsaydı ve evli bir adamin pesinden koşuyor olsaydım bu kadar ağır ithamlar duymazdim. Sadece Dediğim tek şey rabbim büyük her şeyi ve ben de ki bu aşkıda görüyor.

Mantıkla değil kalple aşık olunduğunu söylemek gerek bence bazı insanlara. Boşver o yüzden, anlatamazsın kendini ki bu tip insanlara anlatmamalısın da.

Back
X