Ona 5 yılımı verdim

Birtankumsal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
12
1
1
28
Ben en yakın bulduğum arkadaşımdan artık rahatsızım. Çünkü bana karşı tavırları değişen bir insandan nasıl rahatsız olmamki. Sorular sprduğum da çözüm istediğimde bu konuyu çözelim dediğimde tek dediği kusmayamı geldin. Biriktirmişssin sen. Çok dolmuşsun. Zart zurt. Hayatımda ben bu kadar artık bir insanın hayatından çıkmak istiyorum. Çünkü kıılıyorum. Kız arkadaşım çok güzel bir kız. Ve hiç bir zaman ona karşı kötü düşüncelerim olmadı. Ama artık davranışları okadar iticiki. Anlamıyorum sorun ne?

Davranışlarına örnek vermek gerekirse
Benden kitap istemek yerine başkasında istiyor
Bana sormak yerine başkasına soruyor
Daha neler neler hepsi bu yılda gelişti. Onu gözlemlemeye başladım annemin önersiyle.
Annem çünkü hiç anlattığın gibi biri değil demişti ben hayıt asla demiştim ama şimdi anlıyorum.
Benim gözümde o melek gibiydi ama şimdi hergün bir pot korıyor.

Küfürlü konuşması
İnsanlar hakkında düşümceleri
Konuşması
Kendi sorunundan başkasını düşünmemesi
Hep beni dinle ama sen anlatma karakterinde
Napıcağı mı bilmiyprum ? Ona değer veriyordum ben.

Ve değiştiğini kendisi de söyledi çevresindeki herkeste yardımcı olamıyorum. Üzülüyorum kendimce.

sende ne değişti de gördün gerçek yüzünü? bu zamana kadar anlamadın

Sanırım yaşlar küçük.
Açıkçası anlattıklarınızda sorun gibi bir sorun göremedim.
Belki birbiriniz için uygun arkadaşlar değilsiniz, belki kendisini keşfettiği yeni bir süreç içinde, belki başka arkadaşlarından etkileniyor vb.

Eğer sizi yoruyorsa, tatmin etmiyorsa ve kullanıldığınızı hissettiriyorsa bu arkadaşlık mesafenizi koyun tabi.

Lise 1 den lise son sinifa kadar 4 yıl boyunca yediğim içtiğim ayri gitmedi bir arkadaşımla. Aramızda hic bir sorun olmamıştı. Lise sonda karne alacağımız gün bu arkadaş numarasını değiştirdiğini söyledi bende versene numarani dedim ya veremem sevgilim kimseye verme dedi ama ben seni mutlaka ararim annemin telefonundan dedi bende tamam dedim liseyi bitireli 3 yıl oldu daha aramadı. Bi yerde karşılaştık geçen sene. Çok soğuk davrandı.
Yani bazen oluyor böyle şeyler cok takilmamak gerekiyor. Seni düşünmeyeni sende düşünmeyeceksin.

Ben en yakın bulduğum arkadaşımdan artık rahatsızım. Çünkü bana karşı tavırları değişen bir insandan nasıl rahatsız olmamki. Sorular sprduğum da çözüm istediğimde bu konuyu çözelim dediğimde tek dediği kusmayamı geldin. Biriktirmişssin sen. Çok dolmuşsun. Zart zurt. Hayatımda ben bu kadar artık bir insanın hayatından çıkmak istiyorum. Çünkü kıılıyorum. Kız arkadaşım çok güzel bir kız. Ve hiç bir zaman ona karşı kötü düşüncelerim olmadı. Ama artık davranışları okadar iticiki. Anlamıyorum sorun ne?

Davranışlarına örnek vermek gerekirse
Benden kitap istemek yerine başkasında istiyor
Bana sormak yerine başkasına soruyor
Daha neler neler hepsi bu yılda gelişti. Onu gözlemlemeye başladım annemin önersiyle.
Annem çünkü hiç anlattığın gibi biri değil demişti ben hayıt asla demiştim ama şimdi anlıyorum.
Benim gözümde o melek gibiydi ama şimdi hergün bir pot korıyor.

Küfürlü konuşması
İnsanlar hakkında düşümceleri
Konuşması
Kendi sorunundan başkasını düşünmemesi
Hep beni dinle ama sen anlatma karakterinde
Napıcağı mı bilmiyprum ? Ona değer veriyordum ben.

Ve değiştiğini kendisi de söyledi çevresindeki herkeste yardımcı olamıyorum. Üzülüyorum kendimce.
Neye yardımcı olamıyorsunuz.
Kız kanser değil sadece büyüyor ve sizinle denk görmüyor kendisini.Muhtemelen de değilsiniz.
Güzelliğinden bile bahsediyorsunuz ki konuyla alakası ne?Kıskançlık koktu .
Siz de büyüyün ve denginiz biriyle arkadaş olmayı deneyin.
Hem erkek gibi yazmışsın,öyleysen erkek üye yasak.

Bitir arkadaşlığını. Bende 5 senelik arkadaşlığımı bitirdim. Bıktım senin bitmek bilmeyen dertlerinden diye. Ruhuna iyi gelmeyen kisileri tek tek hayatindan cikartacaksin.

Verdiğin örneklerden anladığım kadarıyla yaşlarınız 20 yoktur. Benden değil de ondan kitap istemiş, ona sormuş falan... Sen biraz bağımlı arkadaşlık filan istiyorsun sanırım. Birbirinize uymuyorsanız görüşmeyin, arkadaşlık yapmayın bence. 5 yılımı verdim lafı da biraz arabesk olmuş, çocuk büyütmedin, alt tarafı 5 yıldır arkadaşmışsınız, abartılacak bir şey yok. Hayat bu. Bugün kafana uyan, yarın uymaz. Kendine başka arkadaşlar da bul, bu kızın üstüne fazla fazla düşmüşsün.

Neye yardımcı olamıyorsunuz.
Kız kanser değil sadece büyüyor ve sizinle denk görmüyor kendisini.Muhtemelen de değilsiniz.
Güzelliğinden bile bahsediyorsunuz ki konuyla alakası ne?Kıskançlık koktu .
Siz de büyüyün ve denginiz biriyle arkadaş olmayı deneyin.

İşte olayda bur da başlıyor. Ben onu hiç kıskanmadım. Ama bana bir gün demediği laflar kalmadı. güzeliik adına şaştım kaldım. Nediyeceğimi şaşırdım. Hatta tamam çok bağırma boğazların acır yorma kendini dedim. Ben onunla güzelliği için arkadaş olmadım. Ama o bana neler söyledi. Hangisini diyeyim. Bunlat kötü laflar safece o günden sonra çok kıruldım. Bunlar nelerdi hep iyi olmakstiyorsun ama zaten yeterince iyisin yeter artık dedi. Hiçbirşeyi farkımda değilsin dedi. O kadarda bağırdı.

İşte olayda bur da başlıyor. Ben onu hiç kıskanmadım. Ama bana bir gün demediği laflar kalmadı. güzeliik adına şaştım kaldım. Nediyeceğimi şaşırdım. Hatta tamam çok bağırma boğazların acır yorma kendini dedim. Ben onunla güzelliği için arkadaş olmadım. Ama o bana neler söyledi. Hangisini diyeyim. Bunlat kötü laflar safece o günden sonra çok kıruldım. Bunlar nelerdi hep iyi olmakstiyorsun ama zaten yeterince iyisin yeter artık dedi. Hiçbirşeyi farkımda değilsin dedi. O kadarda bağırdı.
Ben iyice erkek olduğun fikrine kapıldım.
Kız kızla güzel diye niye arkadaş olmak istesin :D
Ayrıca boğazları değil boğazı.İstanbul mu bu kız çok boğazı olacak.

Verdiğin örneklerden anladığım kadarıyla yaşlarınız 20 yoktur. Benden değil de ondan kitap istemiş, ona sormuş falan... Sen biraz bağımlı arkadaşlık filan istiyorsun sanırım. Birbirinize uymuyorsanız görüşmeyin, arkadaşlık yapmayın bence. 5 yılımı verdim lafu da biraz arabesk olmuş, çocuk biyitmedin, alt tarafı 5 yıldır arkadaşmışsınız, abartılacak bir şey yok. Hayat bu. Bugün kafana uyan, yarın uymaz. Kendine başka arkadaşlar da bul, bu kızın üstüen fazla fazla düşmüşsün.

Haklısın. Zaten üstüne düşmediğin birisi arkadaşın veya ailen olabilir mi? Bunlar küçük şeyler ama daha sonra bu davranışlar daha çok biyüdü.

Ben iyice erkek olduğun fikrine kapıldım.
Kız kızla güzel diye niye arkadaş olmak istesin :KK70:
Ayrıca boğazları değil boğazı.İstanbul mu bu kız çok boğazı olacak.

Benim konuma yazma lütfen görüşürüz. Olay sevgili meselesi olsa bu normal olur ama arkadaş oluca değil.

o da bisey mi benim tek arkadaşım dedigim kişi
dün bir yere beraber gidelim mi dedigim için, telofonu kızına actirip annem çıktı az önce nereye gittiğini bilmiyorum dedirtti..:sus:
ohh be rahatladım kimseye söylememiştim.
ben bu yaşıma kadar henüz çözemedim bu isanlardaki değişimleri.
kimseye tam güvenmemek mi lazım.
yok her samimi olduğumuz insandan samimiyetsiz bir davranış görmeye hazırlıklı mi olmalıyız bilemiyorum.
fazla kafana takma bence.
bırak kırıldığını anlasin ona göre tavrı değişir belki.:)
kendime de tavsiye verdim sanki şu an:deli:

Bitir arkadaşlığını. Bende 5 senelik arkadaşlığımı bitirdim. Bıktım senin bitmek bilmeyen dertlerinden diye. Ruhuna iyi gelmeyen kisileri tek tek hayatindan cikartacaksin.
Ama ona değer veriyorum işte bunu ona anlattığımda folmuşssyn sen ya kus diyor. Ben çöxüm istiyorum yanlış füşünüyorsam söyle diyorum takmıyor bile. Ama onu kırarsammya ? Arkafaşlığımı bitirirken

o da bisey mi benim tek arkadaşım dedigim kişi
dün bir yere beraber gidelim mi dedigim için, telofonu kızına actirip annem çıktı az önce nereye gittiğini bilmiyorum dedirtti..:sus:
ohh be rahatladım kimseye söylememiştim.
ben bu yaşıma kadar henüz çözemedim bu isanlardaki değişimleri.
kimseye tam güvenmemek mi lazım.
yok her samimi olduğumuz insandan samimiyetsiz bir davranış görmeye hazırlıklı mi olmalıyız bilemiyorum.
fazla kafana takma bence.
bırak kırıldığını anlasin ona göre tavrı değişir belki.:)
kendime de tavsiye verdim sanki şu an:deli:

Feğişssin değişmesin hayatımdan çıkartsam yanlışmı yaparım diye düşünüyorum sadece :///

Ama ona değer veriyorum işte bunu ona anlattığımda folmuşssyn sen ya kus diyor. Ben çöxüm istiyorum yanlış füşünüyorsam söyle diyorum takmıyor bile. Ama onu kırarsammya ? Arkafaşlığımı bitirirken
Bi kac kere daha kazik yersen eger "acaba onu kirar miyim" dusuncesinden cikarsin zaten. Zamana bırak bir süre sonra iyice yorulup kendin bıçak gibi kesip atacaksin.

Haklısın. Zaten üstüne düşmediğin birisi arkadaşın veya ailen olabilir mi? Bunlar küçük şeyler ama daha sonra bu davranışlar daha çok biyüdü.
Üstüne düşmek derken kastettiğim sey, "onun tek arkadaşı ben olayım, benimki o olsun" havası sezdim sende. Bu da hiç sağlıklı değil. Genellikle ortaokul, lise çağlarında bazı kızlarda oluyor bu arkadaşa bağımlılık. Ama böyle bir dünya yok. O kızın senden başka arkadaşları da var. Canı ister senden kitap alır, ister öbüründen. Sorusunu ister sana sorar, ister başka arkadaşına. Arkadaşın senden daha normal davranıyor, sen de tek bir kişi yerine, diğer insanlarla da iletişimde ol. Zira onu bunaltıp kendinden soğutmuş olabilirsin.

Lise 1 den lise son sinifa kadar 4 yıl boyunca yediğim içtiğim ayri gitmedi bir arkadaşımla. Aramızda hic bir sorun olmamıştı. Lise sonda karne alacağımız gün bu arkadaş numarasını değiştirdiğini söyledi bende versene numarani dedim ya veremem sevgilim kimseye verme dedi ama ben seni mutlaka ararim annemin telefonundan dedi bende tamam dedim liseyi bitireli 3 yıl oldu daha aramadı. Bi yerde karşılaştık geçen sene. Çok soğuk davrandı.
Yani bazen oluyor böyle şeyler cok takilmamak gerekiyor. Seni düşünmeyeni sende düşünmeyeceksin.
İştr ben bunu anlamıyorum sadece :(

Back
X