- 25 Aralık 2016
- 12
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Birtankumsal
Ben en yakın bulduğum arkadaşımdan artık rahatsızım. Çünkü bana karşı tavırları değişen bir insandan nasıl rahatsız olmamki. Sorular sprduğum da çözüm istediğimde bu konuyu çözelim dediğimde tek dediği kusmayamı geldin. Biriktirmişssin sen. Çok dolmuşsun. Zart zurt. Hayatımda ben bu kadar artık bir insanın hayatından çıkmak istiyorum. Çünkü kıılıyorum. Kız arkadaşım çok güzel bir kız. Ve hiç bir zaman ona karşı kötü düşüncelerim olmadı. Ama artık davranışları okadar iticiki. Anlamıyorum sorun ne?
Davranışlarına örnek vermek gerekirse
Benden kitap istemek yerine başkasında istiyor
Bana sormak yerine başkasına soruyor
Daha neler neler hepsi bu yılda gelişti. Onu gözlemlemeye başladım annemin önersiyle.
Annem çünkü hiç anlattığın gibi biri değil demişti ben hayıt asla demiştim ama şimdi anlıyorum.
Benim gözümde o melek gibiydi ama şimdi hergün bir pot korıyor.
Küfürlü konuşması
İnsanlar hakkında düşümceleri
Konuşması
Kendi sorunundan başkasını düşünmemesi
Hep beni dinle ama sen anlatma karakterinde
Napıcağı mı bilmiyprum ? Ona değer veriyordum ben.
Ve değiştiğini kendisi de söyledi çevresindeki herkeste yardımcı olamıyorum. Üzülüyorum kendimce.
Davranışlarına örnek vermek gerekirse
Benden kitap istemek yerine başkasında istiyor
Bana sormak yerine başkasına soruyor
Daha neler neler hepsi bu yılda gelişti. Onu gözlemlemeye başladım annemin önersiyle.
Annem çünkü hiç anlattığın gibi biri değil demişti ben hayıt asla demiştim ama şimdi anlıyorum.
Benim gözümde o melek gibiydi ama şimdi hergün bir pot korıyor.
Küfürlü konuşması
İnsanlar hakkında düşümceleri
Konuşması
Kendi sorunundan başkasını düşünmemesi
Hep beni dinle ama sen anlatma karakterinde
Napıcağı mı bilmiyprum ? Ona değer veriyordum ben.
Ve değiştiğini kendisi de söyledi çevresindeki herkeste yardımcı olamıyorum. Üzülüyorum kendimce.