- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Surekli ayni konuyu mu aciyorsunuz bana mi oyle geliyor?
Huyunu bilmeden açılma.
Dediğin gibi dalga geçebilir.
Ayırca reddedilmeye hazır değilsen hiç girişme bu işlere.
Tanismadigin birinin neyinden hoslaniyorsun da acilmak istiyorsun anlamis degilim.
Bir bahane ile tanis ama senden hoslaniyorum felan deme.
Tanimiyorsun bile belki dalga gececek belki bununla.ovunecek bilemezssin.
Birde ben sanirim eski kafaliyim bu tip durumlarda ilk adimi erkegin atmasi gerektigini dusunuyorum
Ya ayni okuldaymissin ortak arkadas felan yokmu onlarin sinifindan tanidigin kimse yokmu.nasıl tanışıcam?
Ya ayni okuldaymissin ortak arkadas felan yokmu onlarin sinifindan tanidigin kimse yokmu.
Bir bahane ile tanis
karşı sınıftan bi çocuğu seviyorum. arkadaşından öğrendiğime göre sevgilisi yok. bana bakıyor arada... onunla tanışmak istiyorum. bugün konuşacaktım ama fırsat olmadı. ona "seninle özel bir şey konuşmak istiyorum. ama kimseye söylemeyeceksin, aramızda sır kalacak. ben seninle tanışmak istiyorum. sana karşı bir şeyler hissediyorum. eğer istersen tanışabiliriz. istemiyorsan da dürüstçe söyleyebilirsin" diyeceğim.
ama dalga geçmesinden, reddedilmekten korkuyorumaçılıp olumlu sonuç alan var mı?
sakın böyle bişey söyleme. çok komik.
peki ne yapmalıyım?
bence bi şekilde tanışıp yavaş yavaş muhabbet kurmalısın. mesjala sosyal medyayla filan. biraz sinyal ver, o sana gelsin.
birine direkt gidip senden hoşlanıyorum denmez ki.
Yaş kaçtı? Eğer tahmin ettiğim yaşlardaysan yaşına daha uygun bir site var da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?