• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

__derin__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
14
0
86
39
İstanbul
Kızlar ben ne yapacağımı bilmiyorum.Sevgilimin kuzeni nişanlısını aldatıyor.Kızla çok samimi değiliz ama iyi anlaşıyoruz.En son görüştüğümüzde bana nişanlısını ne kadar çok sevdiğini,aralarında çok büyük bir güven olduğunu anlattı.Sanki suçlu benmişim gibi çok utandım karşısında.Sizce ona aldatıldığını söylemeli miyim?Sevgilim biz karışmayalım kimsenin sebebi olmayalım diyor ama benim içim rahat değil.Üstelik kuzeninin annesi yani sevgilimin teyzeside biliyor herşeyi ve hiçbir şey demiyor.Bunlar nasıl bir aile anlamıyorum.Ben onun yerinde olsaydım herşeyi bilmek isterdim.Zararın neresinden dönersen kardır demişler.Artık sevgilimede güvenemiyorum.Kafam o kadar karışıkki ne yapıcağımı şaşırdım.Bana bir akıl verin lütfen.Şu anda kızı arayıp herşeyi anlatmamak için zor tutuyorum kendimi.

cok haklisin ben de kendimi zor tutardim ama yine de karismazdim. daha dogrusu uygun zamani beklerdim. yani kizin daha fazla aptal yerine konmasina katlanamayacagim zamani. belki de senin icin bu zaman geldi bilmiorum. ancak yine de sevgilinden habersiz bir ise kalkisma... nolur nolmaz...

Şu an siz onLarın ilişkisinde "dış kapının mandaLısınız". Bu yüzden size söyLemek düşmez bence.........:delphin:

SÖyleme bencede ama onun analamsını sagla bıŞekıld e alttan alttan uyar onu nıŞanlısnın kızla yakalamasını saĞla

Bence kendi yerinize koyun..
Siz olsanız çok samimi olmasanız bile görüştüğünüz birinden bunları duymak ister miydiniz?:uhm:
Ben isterdim valla,ama şahitli,ispatlı:delphin:

bence kulağına kar suyu kaçırmalısın.
daha nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz ki
ölüp biten kocalar neler yapıyorda.......

bence de canm sen karışma . sevgilinin kuzeni sonuçta.çok yakın olsan da olmasan da karışma derim.için içini yer tahmin ediyorum ama karışma sen uzak dur.

Anlatirdim...cünkü nisanlilar...hadi evli coluk cocuklu bir bayana anlatmak cidden yürek ister...ama bu durumda gözümü kirpmadan anlatirdim...:delphin:

Evli cocuklu bir bayanin herseyi silip atmasi biraz zor fakat bu kizcagiz atar yüzügü olur biter:kahve:

Hem evlendikten sonrada aldatilirsa bende bunu görür ve duyarsam cok vicdan azabi cekerim:delphin:

annesi nasıl göz yumuyor bunu anlamadım...o kız bi şekilde öğrenmeli nişanlısının yaptığı bu adiliği...

Anlatirdim...cünkü nisanlilar...hadi evli coluk cocuklu bir bayana anlatmak cidden yürek ister...ama bu durumda gözümü kirpmadan anlatirdim...:delphin:

Evli cocuklu bir bayanin herseyi silip atmasi biraz zor fakat bu kizcagiz atar yüzügü olur biter:kahve:

Hem evlendikten sonrada aldatilirsa bende bunu görür ve duyarsam cok vicdan azabi cekerim:delphin:

Doğru diyorsun Gülsümcüm. Ama bence evli bir kadına bile anlatılmalı..
Bari biz kadınlar,hemcinslerimizin ayakta uyutulmasına,aptal yerine konulmasına izin vermiyelim..:mymeka:
Çok feminist gördüm kendimi canım:lepi:

Anlatırdım ama havaya değil,nerede gördüysem,şahit olduysam bunu ispat edebilecek şekilde,elimde somut kanıtlar varsa yapardım.

Çünkü iyi olur kendilerinden bilirler,kötü olur sizden bilirler.

Güçlü bir ispatınız varsa hiç durmayın söyleyin derim.Bari evlilikle bağlanmasın bu yanlış.

Bende öyle düşünüyorum daha şimdiden böyle yaparsa diye.Kıza yazık olacak.Daha öncede böyle bişeye karışmıştım sonra kabak benim başıma patlamıştı.Ama hala akıllanmadım içim rahat etmiyo çünkü ben böyle bişey yaşamak istemezdim o yüzden kimsenin yaşamasını istemem.Ufff keşke hiç öğrenmeseydim.Sıkıştım kaldım,söylemeyerek ona kötülük mü ediyorum diye.

Doğru diyorsun Gülsümcüm. Ama bence evli bir kadına bile anlatılmalı..
Bari biz kadınlar,hemcinslerimizin ayakta uyutulmasına,aptal yerine konulmasına izin vermiyelim..:mymeka:
Çok feminist gördüm kendimi canım:lepi:

Dogru diyon laalem ama yinede evli bir kadina anlatmakda biraz daha düsünürdüm ikilemde kalirdim yani ama bu durumda aninda yetistirirdim vallaha...:delphin:

Feminist yandasim benimkaydirigubbakcemile2

aman bırak sana ne ..ne karışcan ..Kaynaşsınlar işte..
:delphin:

bugün herkesten nefret ediyorum..
çok bunalımlı günümdeyim..
çok negaitifim..
bakma sen bana ..
şakkıdı

Bende öyle düşünüyorum daha şimdiden böyle yaparsa diye.Kıza yazık olacak.Daha öncede böyle bişeye karışmıştım sonra kabak benim başıma patlamıştı.Ama hala akıllanmadım içim rahat etmiyo çünkü ben böyle bişey yaşamak istemezdim o yüzden kimsenin yaşamasını istemem.Ufff keşke hiç öğrenmeseydim.Sıkıştım kaldım,söylemeyerek ona kötülük mü ediyorum diye.

Valla siz bilirsiniz..
Elinizde ispat yoksa evet kalkışmayın bence..
Şimdi gelip bana da biri "kocan seni aldatıyor ben: bir dost" dese,"hadi leyyn" derim..:mymeka:
Ama kanıtlarsa alırım şapkamı da yüzüğümü de elime:delphin:

Valla siz bilirsiniz..
Elinizde ispat yoksa evet kalkışmayın bence..
Şimdi gelip bana da biri "kocan seni aldatıyor ben: bir dost" dese,"hadi leyyn" derim..:mymeka:
Ama kanıtlarsa alırım şapkamı da yüzüğümü de elime:delphin:

Simcik laalisim söyle oluyor.öhm öhmm:kahve:...bu sana kimin gelip söylemeside cok önemli...:delphin:

Yani niye biri gelip sana yok yere kocan seni aldatiyor desinki?
Düsünki arada bir görüstügün bir kadin fazla bir samimiyetin yok arada hicbir problem olmadi vs. vs. kendi kendine kafasindan uydurmaz herhalde...benneyaptımki

valla bence hiiiç karışmaa sonra sen kötüü olursunn senin üstüne kalırr:(
o çocukk üste çıkarr senn çıkarmışsın gibi olurr lafıı boşverr

Simcik laalisim söyle oluyor.öhm öhmm:kahve:...bu sana kimin gelip söylemeside cok önemli...:delphin:

Yani niye biri gelip sana yok yere kocan seni aldatiyor desinki?
Düsünki arada bir görüstügün bir kadin fazla bir samimiyetin yok arada hicbir problem olmadi vs. vs. kendi kendine kafasindan uydurmaz herhalde...benneyaptımki

Olsun olsun..
Fark etmez..
Kardeşim de olsa,uzaktan tandık da olsa delilleri görmeden hareket etmem ben..:dilcikar:
Hukuk,kanun işlerine fazla mı sardım ben bekaydirigubbakcemile3

bence senden ilgisiz gibi yakalatmaya çalış tabi bu çok zor o yüzden

hiç ama karışma kabak gene başına patlamasın canm sonradan herkes iyi sen kötü olursun

teyzeleride biliomuş sen haklı olduğunu bilsende ara bozan olursun güzelim karışma

sevgilinde karışmayalım demiş zaten kız keşke başka bi şekilde öğrense ama senden öğrenmesin...

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru söylüyn laale sana katılıyorum sonuna kadar.nerde delil,ozaman tamam.delil yoksa boşamak da yok :))

Back
X