- 14 Kasım 2025
- 23
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi perikiziyimm
-
Onun ilişkisi olmasına rağmen ilişkisi yokmuş gibi davranması sizi değil sevgilisini ilgilendirir, bunu bahane etmeyin öncelikle bu sizin sorununuz değil çünkü.Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Tam olarak ne yapıyorsunuz ? Adamın çalışanı vb konumunda mısınız ? Adamla flört mü ediyorsunuz; öpüşme vb paylaşımlarda mı bulunuyorsunuz ?Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Ben de kendime bunu hatırlatıyorum ama gönül bu gerçekten elimde olan bir şey değilsevgilisi varken ilişki içinde değilmiş gibi davranan sizin sevgiliniz olsada öyle davranacak nesine aşık oldunuz tam olarak? mavi boncuk dağıtmasına mı?
Deniyorum ancak ortak çevremiz çok fazla mecburen denk geliyoruzOnun ilişkisi olmasına rağmen ilişkisi yokmuş gibi davranması sizi değil sevgilisini ilgilendirir, bunu bahane etmeyin öncelikle bu sizin sorununuz değil çünkü.
Size gelirsek, etkileşim içinde olmayarak uzaklaşmaya başlayabilirsiniz mesela sevgilisi olan biriyle flörtleşmekten.
neyini merak ediyosun. Artik herkes unlu. Dusundugun gibi populer bi artist degildir yani.Böyle şeyler yazmayın yaa ben çok merak ediyorum sonra kim bu diye. Konu uçtu bende odak noktam kim olduğu şuan…
Sevgilisi var ama ilişki içerisinde olan gibi biri değil hepsi hikaye. Kendiniz için bahane uydurmayın. Ayrıca sevgilisine öyle davranan, size de aynı şekilde davranır. Uzak durun bu kişiden.Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Kıvanç Tatlıtuğ diyece ama oda evliiÜnlü kişiyi merak ettim.:)
Of evetAdam ilişkisini evliliğe götürürse çok uzulursun
Ha ya tıııımmm, her denk geldiğimizle aşk yaşayamayız ama lütfen, "gönül bu söz geçmiyor" klişelerini de geçelim bence, isteyen gayet gönlüne söz geçirir.Deniyorum ancak ortak çevremiz çok fazla mecburen denk geliyoruz
Ama ünlü diyebileceğimiz demiş.Yani çok bilindik biri değil sanki.Kıvanç Tatlıtuğ diyece ama oda evlii
Ben de kendime bunu hatırlatıyorum ama gönül bu gerçekten elimde olan bir şey değil
Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?