Ona Aşık Olmam Yanlış Mı

Sosyal medyada takipçisi fazla olan birisi mi yoksa oyuncu mu? Eğer birinci seçenek ise öylelerine ünlü demiyoruz malum 1 2 kez garip hareketler yapsan hemen fenomen olabiliyorsun bu ülkede çok kolay
Hayır sosyal medya ünlüsü değil. Ancak daha fazla detay paylaşamam.

Bir insanın ilişkisini nasıl yaşadığı size en büyük ipucudur. Yani ilişkisi varken yok gibi davranan her ilişkide böyle davranır karakteri budur.
Adam size özel öyle değil karakteri böyle.
Bugün adam ayrılsa sizinle sevgili olsa bir iki sene sonra başkasına böyle ilişkisi yok gibi davranacak.
Bu sizin için önemsizse devam edin.

Ünlü olmasını bir kenara bırakın adamın ilişkisi var ne gibi bir beklentiniz var anlamadım? Hem sizi kandırıyor hem sevgilisini. Aşkından ölüyorum diyorsanız devam edin

Eee ne olcak peki sen ne olmasını istiyorsun.
Her sunulan fikre yok hayır olmaz diyorsun.
Osurktan bile soğumam mümkün değil dedin yaf

3 yıllık ilişkisini bırakıp sana mı gelsin istiyorsun.
Gelecek adam şimdiye gelirdi.
Senin ona olan zaafının farkında ve sadece egosunu tatmin ediyor.

Enerjinin yönünü değiştir, duygularını kontrol etmeyi öğren, başkalarıyla flört et.
Daha kendince bir sürü yol bulabilirsin, sonuçta sen de farkındasın dimi bunun yanlış ve çok çirkin bir durum olduğunun.

Tabii ki farkındayım. Sadece duygularımı nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum zaten o yüzden başlık açtım fakat malum çoğu kişi karşı tarafın da suçlu olduğunu fark etmesine rağmen bana çullanmayı seçti. Ben masumum demiyorum zaten sadece hislerime engel olamıyorum ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Sizin bir çözümünüz varsa duymayı çok isterim.

Enerjini başka yere yönlendireceksin.
Bu kadar yoğun hisleri bir anda ortadan kaldıran sihirli bir formül yok.
Kendine bunun doğru olmadığını ve sana yakışmadığını hatırlatacaksın.
Sana karşı karşı taraftan bir hamle geldiğinde ters cevireceksin.
Yapabiliyorsan görüşmeyi tamamen kesmen en doğrusu. Bir anda hem de bıçak gibi.

Umarım kurtulurum en kısa sürede. Çok teşekkür ederim düzgün yorumunuz için. Tam ihtiyacım olan şeydi

Umarım kurtulurum en kısa sürede. Çok teşekkür ederim düzgün yorumunuz için. Tam ihtiyacım olan şeydi
Umarım daha fazla yıpranmadan atlatırsın.
Kendi gerçeklerini kabullenmen en önemlisi.
Lütfen daha fazla karşındakinin egosunu kabartma.
Sana yazık olur değmez çünkü.
Bak diyorsun ki ortak çevremiz çok biri sezinlese birileri fark etse bu etiketle anılmak istemezsin sanırım.
Bu platformda seni tanımayan insanlar bak seni nasıl eleştirdi.
Genç olduğunu var sayıyorum. Geçici hevesler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…