• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona Aşık Olmam Yanlış Mı

Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
E herhalde yanlış bunu soruyor musunuz bir de ayrıca ünlü insanla bu kadar ne etkileşiminiz olabilir imza mı aldınız konserine gittiniz iki instagramda yazıştınız bu mu etkileşim anlamadım yani çoğu ünlü çoğu dm ye evli olsun bekar olsun dönüyor zaten bunları ciddiye almayın
Benim düzenli hal hatır soruştuğum tanınan bir iki insan var içinden biri de evli ama ben bunu etkileşim bile saymam her hayranına yazıyordur belki ne olabilir kara kaşıma gözüme aşık olmamıştır
Etkileşim evine gitmektir evine gelmesidir bi yemeğe çıkmaktır buluşmaktır vs vs dir yani her iki cümle yazıştığımızla etkileşimimiz var diyip aşık olsak ohoo bende şimdi kesin ünlüydüm yani

Umarım daha fazla yıpranmadan atlatırsın.
Kendi gerçeklerini kabullenmen en önemlisi.
Lütfen daha fazla karşındakinin egosunu kabartma.
Sana yazık olur değmez çünkü.
Bak diyorsun ki ortak çevremiz çok biri sezinlese birileri fark etse bu etiketle anılmak istemezsin sanırım.
Bu platformda seni tanımayan insanlar bak seni nasıl eleştirdi.
Genç olduğunu var sayıyorum. Geçici hevesler bunlar.
Çok sağ olun ♥️. 24 yaşındayım. Karşınıza hep sizin gibi iyi insanlar çıksın 💕

E herhalde yanlış bunu soruyor musunuz bir de ayrıca ünlü insanla bu kadar ne etkileşiminiz olabilir imza mı aldınız konserine gittiniz iki instagramda yazıştınız bu mu etkileşim anlamadım yani çoğu ünlü çoğu dm ye evli olsun bekar olsun dönüyor zaten bunları ciddiye almayın
Benim düzenli hal hatır soruştuğum tanınan bir iki insan var içinden biri de evli ama ben bunu etkileşim bile saymam her hayranına yazıyordur belki ne olabilir kara kaşıma gözüme aşık olmamıştır
Etkileşim evine gitmektir evine gelmesidir bi yemeğe çıkmaktır buluşmaktır vs vs dir yani her iki cümle yazıştığımızla etkileşimimiz var diyip aşık olsak ohoo bende şimdi kesin ünlüydüm yani
DMden etkileşime geçtiğimi mi yazmışım sizce ?

Tabii ki farkındayım. Sadece duygularımı nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum zaten o yüzden başlık açtım fakat malum çoğu kişi karşı tarafın da suçlu olduğunu fark etmesine rağmen bana çullanmayı seçti. Ben masumum demiyorum zaten sadece hislerime engel olamıyorum ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Sizin bir çözümünüz varsa duymayı çok isterim.
karşı tarafında suçlu olduğunu fark edip sana mı çullanmayı seçtik? Şuan seninle ilgili kısmı konuştuğumuz için olabilir mi? Seni düşünerek yorumlar yapıldığı için yazılıyor o nedenle olabilir mi bu tespitinin sebebi :) bize ne adamdan ne hali varsa görsün sorun senin doğru olmadığını bile bile yaşamaya devam ettiğin şey oluğu için yorumlar ve eleştiriler sana. Yorumlara bakış açını değiştir bence. Kimse seni tanımıyor ki kötülüğüne bir şey yazsın. yaşın çok genç bir dakikan bile çok kıymetli. Ünlü olduğunu belirtmenin nedenini de anlayamadım. Yaşadığın durumu ne denli etkileyen bir şey senin için ünlü olması?

Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Bir de takdir edersiniz ki demişsiniz.Zaten sevgilisi olan ya da evli olanlarla ilişkisi olanlar kendilerine illa bahane buluyorlar

Ya kesin adı sanı duyulmayan biridir he. Tv de dizilerde bii sürü oyuncu var hiçbirini de tanımıyorum. Öyle bir şeydir 😅

Kesin.
Adını yazsa google’a koşacağımız türden😁
Yıllar önce bir üye vardı Can Aslantuğ’a aşık, o geldi aklıma, ama o sonradan ünlü olmadı doğuştan ünlü.
Bu sonradanmış.
LvbelC5 familyasından biri falan da olabilir

Kesin.
Adını yazsa google’a koşacağımız türden😁
Yıllar önce bir üye vardı Can Aslantuğ’a aşık, o geldi aklıma, ama o sonradan ünlü olmadı doğuştan ünlü.
Bu sonradanmış.
LvbelC5 familyasından biri falan da olabilir
Hayır. :D bilmeden etmeden isim uydurmalarınızın alakasızlığına da çok gülüyorum

Tabii ki farkındayım. Sadece duygularımı nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum zaten o yüzden başlık açtım fakat malum çoğu kişi karşı tarafın da suçlu olduğunu fark etmesine rağmen bana çullanmayı seçti. Ben masumum demiyorum zaten sadece hislerime engel olamıyorum ve nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Sizin bir çözümünüz varsa duymayı çok isterim.
Bu durun öyle çok kontrol edilebilir değil maalesef.

Ya bir olay olacak soğuyacaksın, ya bişeyler yaşayıp kalbini parçalayacak ağlaya zırlaya unutacaksın ya da bulunduğu ortamda olmayacaksın. Aslında şu da var, başka birisi hayatına girecek ve seni çok mutlu edecek.

Hadi seç bir yol :)

pfff yine açılmış "ünlüye aşık oldum" konusu. kırk sayfa yorum gelir kim kim diye ve asla açıklanmaz.

sevgilisi varmış zaten bi şey yapmanıza gerek yok. ayrılırlarsa şansınızı denersiniz. sevgilisi olan insan davranışları nasıl oluyor acaba

Bu durun öyle çok kontrol edilebilir değil maalesef.

Ya bir olay olacak soğuyacaksın, ya bişeyler yaşayıp kalbini parçalayacak ağlaya zırlaya unutacaksın ya da bulunduğu ortamda olmayacaksın. Aslında şu da var, başka birisi hayatına girecek ve seni çok mutlu edecek.

Hadi seç bir yol :)
Umarım hayatıma iyi biri girer ve beni çok mutlu eder

Sosyal medya fenomeni ünlülerden mi ?

Back
X