- Konu Sahibi perikiziyimm
E herhalde yanlış bunu soruyor musunuz bir de ayrıca ünlü insanla bu kadar ne etkileşiminiz olabilir imza mı aldınız konserine gittiniz iki instagramda yazıştınız bu mu etkileşim anlamadım yani çoğu ünlü çoğu dm ye evli olsun bekar olsun dönüyor zaten bunları ciddiye almayınMerhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Benim düzenli hal hatır soruştuğum tanınan bir iki insan var içinden biri de evli ama ben bunu etkileşim bile saymam her hayranına yazıyordur belki ne olabilir kara kaşıma gözüme aşık olmamıştır
Etkileşim evine gitmektir evine gelmesidir bi yemeğe çıkmaktır buluşmaktır vs vs dir yani her iki cümle yazıştığımızla etkileşimimiz var diyip aşık olsak ohoo bende şimdi kesin ünlüydüm yani