Ona aşkımı haram ediyorum..

Zorlamayacaksın derken, şahsı değil :) İlişkiyi anlamında dedim. Herkesin ilişkisinde inişli çıkışlı dönemler oluyor. Ama bu süreç uzarsa ilişki ve kişiler yıpranabiliyor. Sen herkesten ve herşeyden önemlisin. Sen iyi ve huzurlu olmazsan hiç birşeyin anlamı yok. Ben böyle düşünmeye başladıktan sonra çok şey değişti hayatımda bu yüzden fikrimi paylaştım yanlış anlama :ssz:

yok canım yanlış anlamıyorum. :16: teşekkürler fikirlerin için

Merhaba kızlar..
acımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkim vardı 10 martta 4 yıl olmuştu. çok sevmiştim onu acısıyla tatlısıyla 3 yılımı verdim. hayatımın her gününe onu dahil ettim. Ama o ne yaptı beni sürekli ağlattı,üzdü. Neyse olayı anlatıyım. biz yarım saatlik uzaklıkta oturuyoruz onunla fakat 1,5 aydır yanıma gelmiyordu (sevgililer günü ve yıl dönümü de dahil) annem rahatsız falan diye beni tam 1,5 ay oyaladı. bugün öğrendim ki bey efendi almış altına arabayı takmış gözlükleri geziyormuş. pazar günü gelicem demişti ben de sabah erken kalktım onun için hazırlandım saat 1 olmuş bey efendi hala mesaj atmıyor. mesaj attım ona cevap vermedi bende kızdım bağırdım bana gelmicem gibisinden bsyler dedi neden dedm bugun bana bagırdın dedi bahaneye bakar mısınız? daha öncede çok acı çektirdi ama hep affettim. kızlar insan sevdiğini ne olursa olsun görmeye gelir diye düşünüyorum. sizce haklı mıyım?:34:

gözü dışarda bunun
galiba insan sevdiğine koşar gelir her fırsatta hayatım ödevler zorluyo bu ara kkya gremzsem kızma bana sen cevap ver ben geçte olsa yazarım öpüldün hayatım allah yardımcın olsun inş barışmışsınızdır ya da barışmayın hakkında hayırlısı

gözü dışarda bunun
galiba insan sevdiğine koşar gelir her fırsatta hayatım ödevler zorluyo bu ara kkya gremzsem kızma bana sen cevap ver ben geçte olsa yazarım öpüldün hayatım allah yardımcın olsun inş barışmışsınızdır ya da barışmayın hakkında hayırlısı

sağ ol canım amin.

adama baka raba alınca ilk iş kız arkadaşını degiştirmek oldu zaar:4:
boşver ya.. bahanelere sıgınıp gelmeyen adamı nabıcan...

Bitmiş bir ilişkinin sinyalleri bazı erkekler sırf kızın ahını almamak için mesafe koyar kiii kız ayrılsın vicdanı rahat ayrılabilsin bence öyle bir durum var burda..

adama baka raba alınca ilk iş kız arkadaşını degiştirmek oldu zaar:4:
boşver ya.. bahanelere sıgınıp gelmeyen adamı nabıcan...

annesi fln rahatsızmış onu bahane etti param yoktu ddı paramı ona verdm dedi inandım bekledm. ama pazar gnu benm bagırmamı bahane edip gelmedi ona cok kırldm

Hep affedip alttan alırsan asla bir değerin olmaz.
Buna göre hareket etmelisin.
Seven insan böyle yapmaz tabii ki.
Çoktan tekmeyi basma vakti gelmiş.
Sen yine iyi dayanıyorsun. :31:

Bitmiş bir ilişkinin sinyalleri bazı erkekler sırf kızın ahını almamak için mesafe koyar kiii kız ayrılsın vicdanı rahat ayrılabilsin bence öyle bir durum var burda..

hmm anldm cnm. ama snin dedgn gbyse dün neden msj attı?:26:

o artık bu ilişkiyi gözden çıkarmış ya da senin ayrılma ihtimalini bile düşünmüyor çünkü sen ona çok fedakarlık yapıp her yaptığını affetmişsindir.
bence ayrıl 3 yıl değil 13 yıl olsa da ayrıl. seven adam arabayı alıp sevdiğinin kapısına çeker hadi gezelim der.
bence bırak gitsin sevgini de haram et kız amaaannnnnnn
seni seven her anını seninle paylaşan illaki karşına çıkar
iki ağlar unutur alışırsın

o artık bu ilişkiyi gözden çıkarmış ya da senin ayrılma ihtimalini bile düşünmüyor çünkü sen ona çok fedakarlık yapıp her yaptığını affetmişsindir.
bence ayrıl 3 yıl değil 13 yıl olsa da ayrıl. seven adam arabayı alıp sevdiğinin kapısına çeker hadi gezelim der.
bence bırak gitsin sevgini de haram et kız amaaannnnnnn
seni seven her anını seninle paylaşan illaki karşına çıkar
iki ağlar unutur alışırsın

tamam cnm çok tşkr edrm :16:

bahanelerle bir ilişki yürümüyor malesef ama erkekler her zaman haklıdır! ( onlara göre ) bu düşüncelerinden vazgeçmedikleri sürece ilişkilerinin sonu hep mutsuz son.

Back
X