Bütün erkekler aynı mı

Bütün erkekler tabi ki aynı değil tamamen karakter meselesi, bu arada o bahsettiğiniz adam da bomboş ve itici bir sosyal medya şarlatanı, takip edip bir de ciddiye alanları ben hiç ciddiye alamıyorum.

Evet hepsi aynı. Torna tezgahında tek kalıptan üretiyoruz hepsini. Farklı renklere boyuyoruz ki kadınlar farklı sansın. 😂😂😂
Kimsenin derdine saygı duyup empati yapmıyorsun sen.ya dalga geçiyorsun ya iğneleyip duruyorsun konu sahibini.bir hayırlı laf ettiğin yok.şimdi de kimbilir ne yazacaksın ama moralim bozulmasın diye okumayacağım.bil istedim.

Benim de bahsettiğim kadınlar arkadaşım demedim ki çevre dedim zaten. Çevrenizdeki kadın erkek herkesin çok eşli olması normal bir durum değil. Yani şu sitede bile kadınlar tarafından günde 273839646 tane konu açılıyor hayatında hiç sevgilisi olmadığına dair. Siz kadınların nerdeyse hepsinin sevgilisi + yedekleri olduğunu söylüyorsunuz. Bakış açınız sağlıklı değil.
Erkeklerin yanlış bakış açısı konu sahibinde de var.

Kimsenin derdine saygı duyup empati yapmıyorsun sen.ya dalga geçiyorsun ya iğneleyip duruyorsun konu sahibini.bir hayırlı laf ettiğin yok.şimdi de kimbilir ne yazacaksın ama moralim bozulmasın diye okumayacağım.bil istedim.
Çogüzüldümağlıyorummutlumusun? 🥺

Yaptıkları şeyi meşrulaştırmak için söyledikleri bir yalan bu. Yeterince sık ve yüksek sesle söyledikleri için, yapmayan insanların bile onayını alıyorlar.
Tarih boyunca arayıp bulup yapan, bunun için emek harcayan bir kitle hep vardı.
Günümüzde ise iletişim ve erişim hızı sayesinde, sadece karşısına çıktığında yapan—yani ekstra bir arayışta olmayan—bir kitle de aktif hale geldi.
Gözümüze batıyor olması bundan.
Ben yapmıyorum ve ortalama bir insan olduğuma göre, benim gibi binlerce insan daha vardır.

insanları bir kefeye koyup yediği kazığın acısını başkalarından çıkaranlardan hiç hoşlanmıyorum ben de. aldatılan insandan uzak durasım geliyor.

Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı 😔
İşin özünde hepsi aynı ama kiminin dilinde kimi icraata geçiyor. İcraata geçmeyenlerde ya gerçekten karakter sahibi olduklarından ya da karşısındaki kişiyi gerçekten sevip saydıklarından geçmiyor. Ama etrafımda o kadar çok örnek var ki iyi aile babası dediğin tiplerden tutun da bekar genç delikanlılara kadar gençlerin de kiminin sevgilisi nişanlısı falan var mevzu karı kız cinsellik olduğunda hepsi bir değişiveriyor ve çoğunun beyni orası ne yazık ki bunu kendilerini de söylüyor zaten itiraz eden yok ..

Hepsi ayni degil. Üniversitede arkadas cevremin nerdeyse hepsi erkekti. Yanimda cok rahat konusuyorlardi. Aldatan oldu mu? Evet, ama cogunluk öyle degildi. Simdi cogu zaten evli ve aile babasi. Karakterli olanlarin hicbirinin aldattigini duymadim simdiye kadar. Firildak olanlar kendini ama davranislarindan belli ediyordu, kizlar görmek istemiyordu. Bazilari da bildigin numaraci. Kizlarin istedigi kiliklara giriyordu. Hep davranislara bakmak lazim. Sadece konusan cok

Back
X