Bütün erkekler aynı mı

Ne bütün erkekler aynı nede bütün kadınlar aynı. Bazı erkekler aldatsa da aldatmayan kesim hala açık ara çocuğunlukta. Olaya erkekler aldatır diye bakmayın. Çevrenize iyi bakın başkasının eşini çalan genelde kadınlar oluyor.

Şahsiyet meselesi kadın veya erkek farketmez.Kendisine saygısı olan da var olmayanda.Aldatma tamamıyla insanın kendisine olan özgüveni ve sayısıyla alakalıdır.Cevabim her insan aynı değildir,tabiki de aldatmayan insanlarda var .

Ne bütün erkekler aynı nede bütün kadınlar aynı. Bazı erkekler aldatsa da aldatmayan kesim hala açık ara çocuğunlukta. Olaya erkekler aldatır diye bakmayın. Çevrenize iyi bakın başkasının eşini çalan genelde kadınlar oluyor.
başkasının eşini çalan kadın aldatan kişi olmuyor, aldatan yine erkek kişisi oluyor erkeği zorla mı alıyorlar sanki. yazdığınız son cümleden dolayı aldatmayan erkekler açık ara çoğunlukta cümlenize içim ısınmadı 😔

Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı 😔
Hayır diyeceğim ikna olmayacaksınız
Aynı mantıktan gidelim adamlar adamlarla aldatmadığına göre o zaman bütün kadınlar aynı mı ilişkideki ikinci kişi olmayı kabul eder mi siz böyle misiniz mesela ?

Hayır diyeceğim ikna olmayacaksınız
Aynı mantıktan gidelim adamlar adamlarla aldatmadığına göre o zaman bütün kadınlar aynı mı ilişkideki ikinci kişi olmayı kabul eder mi siz böyle misiniz mesela ?
bence %99 erkeklerin gördüğü kadınlar hakkında kafalarından pis düşünceler geçiyor ya da sevgilisinin yanında başka kadınlara bakıyorlar ve bunları da yaşadım. Aşkım kapışmak gerçekten haklı bence o adamı hiç izledin mi 😔 sence bunları yapmayan erkek var mı kafasından sapık düşünceler de geçmeyen. (sorunuza gelirsek ben öyle değilim ama etrafımdaki gördüğüm nerdeyse bütün kadınların bikaç tane yedeği var ama benim konum kadınlar değil ben doğru insanı bulup evlenmeyeceğimi düşünüyorum bu yüzden konuyu açtım)

Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı 😔
Adam gibi adam çok var onlardan birini de ben kaptım 🥰Ayrıca abimin kafasını kaldırıp bir kadına baktığına hiç şahit olmadım.Yengemin ismi geçtiği zaman gözleri dolar.Erkek kardeşim de keza öyle.Ama gel gör ki efendi dürüst erkeklerin de şansı olmuyor.Çünkü kızlar çapkın ve zengin olanları tercih ediyor.

Adam gibi adam çok var onlardan birini de ben kaptım 🥰Ayrıca abimin kafasını kaldırıp bir kadına baktığına hiç şahit olmadım.Yengemin ismi geçtiği zaman gözleri dolar.Erkek kardeşim de keza öyle.Ama gel gör ki efendi dürüst erkeklerin de şansı olmuyor.Çünkü kızlar çapkın ve zengin olanları tercih ediyor.
ben de sevgilim için aynı şeyi düşünüyordum en iyisini kaptım diye ama 2. kişiliği varmış resmen nişana çok az kala aldatıldığımı öğrendim çapkın görünmüyordu ve zengin de değildi

ben de sevgilim için aynı şeyi düşünüyordum en iyisini kaptım diye ama 2. kişiliği varmış resmen nişana çok az kala aldatıldığımı öğrendim çapkın görünmüyordu ve zengin de değildi
Valla canım sen yanılmışsın.İki yıllık evliyim.Şüphe etmeme sebep olacak tek bir davranışı bile olmadı çok şükür.

Merhaba arkadaşlar
Sana kaynımdan örnek vereyim; Gerçekten çok yakışıklı , poylu poslu biridir , gözümün önünde eline numara sıkıştıran kızlar oluyordu ki kendisi de baya baya çapkındı aynı anda kaç kişiyle konuştuğunu sayamazdım. Birgün aşık oldu ,muma döndü. Yemin ederim benim bile yüzüme bakmadan konuşuyor , başını yerden kaldırmıyor ,nışanlısı nefes alma derse almaz , parmağından yüzüğünü çıkarmaz. Numarasıyla birlikte sosyal medya dahil bütün kız erkek arkadaşlarını sildi. Neyse uzun lafın kısası gerçekten seven seviyor.

bence %99 erkeklerin gördüğü kadınlar hakkında kafalarından pis düşünceler geçiyor ya da sevgilisinin yanında başka kadınlara bakıyorlar ve bunları da yaşadım. Aşkım kapışmak gerçekten haklı bence o adamı hiç izledin mi 😔 sence bunları yapmayan erkek var mı kafasından sapık düşünceler de geçmeyen. (sorunuza gelirsek ben öyle değilim ama etrafımdaki gördüğüm nerdeyse bütün kadınların bikaç tane yedeği var ama benim konum kadınlar değil ben doğru insanı bulup evlenmeyeceğimi düşünüyorum bu yüzden konuyu açtım)
İzlemeye gerek duymayacağım bir adam taaa yıllar önce youtube da kendisini beden dili okuduğunu iddia ettiği bir programda görmüştüm oturun 1 sezon lie to me izleyin siz de okursunuz boş beleş şişirilmiş gelmişti bu adamın ilişki tavsiyelerine kayacak kadar düşmesi de o zamanki dediğimi doğruluyor ben sizin gibi düşünmüyorum neyin %99 u dünya biz ve bizim gördüklerimizden ibaret değil

Çevrenizdeki nerdeyse tüm kadınların yedeği mi var? Acaba siz çevrenizi mi değiştirseniz? Kadın, erkek herkesin çok eşli takıldığı bir çevrede düzgün adam bulamamanız normal değil mi? Şahsen ben kendi çevremdeki kadınları düşündüğümde birkaç tane çok flörtöz olan var onlar dışında kimsenin birden fazla flörtleri, yedekleri yok. Onlar da münferit örnekler.

İzlemeye gerek duymayacağım bir adam taaa yıllar önce youtube da kendisini beden dili okuduğunu iddia ettiği bir programda görmüştüm oturun 1 sezon lie to me izleyin siz de okursunuz boş beleş şişirilmiş gelmişti bu adamın ilişki tavsiyelerine kayacak kadar düşmesi de o zamanki dediğimi doğruluyor ben sizin gibi düşünmüyorum neyin %99 u dünya biz ve bizim gördüklerimizden ibaret değil
çok tesekkür ediyorum yorumunuz beni çok aydınlattı

Çevrenizdeki nerdeyse tüm kadınların yedeği mi var? Acaba siz çevrenizi mi değiştirseniz? Kadın, erkek herkesin çok eşli takıldığı bir çevrede düzgün adam bulamamanız normal değil mi? Şahsen ben kendi çevremdeki kadınları düşündüğümde birkaç tane çok flörtöz olan var onlar dışında kimsenin birden fazla flörtleri, yedekleri yok. Onlar da münferit örnekler.
cevremdeki kadınlar arkadasım olanlar değil benim cok arkadasım yoktur zaten. siz hiç okula ya da işe gitmiyor musunuz ya da komşunuz yok mu birilerinin hayatınu öğrenmek için o kişiyle arkadas olmanız gerekmiyor.

Aşkım kapışmak gerçekten haklı bence o adamı hiç izledin mi 😔
Adamı izlemeyi bırakırsanız yalan yanlış düşüncelerin doğru olduğunu düşünmekten de kurtulursunuz.

Allah aşkına aşkım kapışmak kimdir nedir eğitimi nedir diye bir araştırdınız mı?

Adam iki yıllık bir teknik bölümden mezun. Sonrasında üniversite bile sayılmayan yök dahil çoğu ülkenin yüksek öğretim kurumlarının tanımadığı, para karşılığı sertifika dağıtan bir yerden sertifika almış. Adamı psikolog, aile danışmanı falan sanıyorsunuz da yaptığı iş tamamen yasa dışı. Şu adama prim verenlerin de aklından şüphe ediyorum doğrusu.

Merhaba arkadaşlar
Cinsellik bölümüne bak.bir sürü iktidarsız, isteksiz adam var.bu arada benim de kafam hep cinselliğe çalışıyor.kadın cinsini melek ilan edip, erkekleri sapık ilan etme fikrine katılmıyorum.cinsiyet değil karakter meselesi.erkekler de gündüz kuşağı programları izleyip bizi mi aklı bir taraflarında ilan etsinler.öylesi de var böylesi de var işte.

Öyle olsa aile mi kalır ortada? Herkes evli, barklı.evet aldatanlar vardır ama o dediğin gibi olsa kim oturup çocuğuna çocuğuna bakabilir ki.kim evlenir? burada da sürekli erkekler benimle hiç ilgilenmiyor tarzı konular açılıyor.ergen kızlar gibi kendinizi doldurup durmayın.şimdilik kısmet olmamış.evet moralin bozuk, sorun nerede onu arıyorsun ama öyle birsey yok yani.

Abiniz balik burcu mu? Bi de gözleri neden doluyor?

cevremdeki kadınlar arkadasım olanlar değil benim cok arkadasım yoktur zaten. siz hiç okula ya da işe gitmiyor musunuz ya da komşunuz yok mu birilerinin hayatınu öğrenmek için o kişiyle arkadas olmanız gerekmiyor.
Benim de bahsettiğim kadınlar arkadaşım demedim ki çevre dedim zaten. Çevrenizdeki kadın erkek herkesin çok eşli olması normal bir durum değil. Yani şu sitede bile kadınlar tarafından günde 273839646 tane konu açılıyor hayatında hiç sevgilisi olmadığına dair. Siz kadınların nerdeyse hepsinin sevgilisi + yedekleri olduğunu söylüyorsunuz. Bakış açınız sağlıklı değil.

Back
X