Ona bir bebek vermenin bedeli bumu olmalıydı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman tatlim be kafana taktigin seye bak, yeterk iste kilo verirsin olmayacak imkansiz birsey digilki bu lutfen uzulme artik esinde cok ayip etmis..

valla canım seni üzmek için söylemiyorum fakat banada pek kilolay ilgilimiş gibi bişey gelmedi çünkü bende yaşadım bunları sonuçta bi başkasının olduğunu öğrendim umarım öle bişey yoktur umarım sadece kilo sorundur aranızda çünkü erkeklerin bazıları malesefki eşleri hamile kaldıktan ve kilo aldıktan sonra onlardan soğup başka maceralara yelken açıyo onun için bence eşini bi takibe al belki böle bişeyde olmaya bilir ben yaşadığım için sadece dikkatli olmanı istiyorum arkadaşım

Kilonla ilgili bir daha dalga geçerse bir çocuk da sen yap da seni görelim nasil oluyormuş. Begenmiyorsan baska kapıya gule gule. Boğazından olsa büyük kiloların neyse diyeceğim de doğum yapmışsın normal birsey vücudunun bozulması. Ona en guzel ders zayıflayip düzgün bir vücuda sahip olduğunda yüz vermemen olacaktır. Evlilik ıyi gün kotu gün desteğidir. Böyle bir durumda seni asagilayan insani sende ıyi gününde unutacaksin. Hakettiği bu.

Konu açılış tarihine bakar mısınız Rica etsem?

9 yıl olmuş yani hortlatti ki

Konu 2008 de acilmis son mesaj da 2009 da yazilmis. Eski konulari bulmayi nasil beceriyorsunuz anlamadim.

Bende yazacaktim tarihi gözüme çarptı

Sonuna kadar okumadım, yazı çok küçük, kör olacaktım.

Anne sütü konusuna gelince, bol sütlü olmanızın çok yemenizle bir ilgisi yok. Bu çevrenin vesvesesi. Sağlıklı beslenmeniz yeterli. Yeterli öğün yapmanız diyelim ya da. Hamilelikte çok kilo almak da biraz kadının özensizliği lütfen kusura bakmayın. Dikkatli bir şekilde beslenince en fazla 12 kilo alıyorsunuz. Ben de doğum yapalı 2 buçuk ay oldu. Hamurişi, tatlı yemedim. Protein ağırlıklı beslendim 11 kilo aldım. Öünkü sonrasında kilonun başıma dert olacağını biliyordum. Doğumdan sonraki ilk 20 gün fazladan 6 kilom vardı. Ekmek yemedim ama düzenli öğün yaptım. Bol et ve çorba ile beslendim o 6 kilo da gitti.

Etrafınızda bir kilo helvayı, 1 litre bol şekerli kompostoları iç, ye diye tepenizde dolananlar her zaman olacak. Ben süt işinin onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki yiyeceğin sütü arttırdığına dair bir araştırma da yok. Bazı yayınlar yiyeceklerle ilgisi olmadığını söyler. Afrika'daki kadınlar nasıl bol sütlü olup, o bebekleri besliyor?

sütüm axalır diyet yapamam lafı bence bahane. Diyetisyene giderseniz vitamin, protein yönünden zengin, karbonhidrat bakımından dengeli bir liste verecektir size.

Konu da eskiymiş hortlamış. Yeni fark ettim.

Kafanıza takmayin ltf.daha çok yenisiniz hormonal olarak ta hassas bir donemdesiniz bebeginizin tadini cikarin cocuk bir yasina girince o kilolar kendisi gidiyor zaten emzirdiginiz icin sanslisiniz.

Kafanıza takmayin ltf.daha çok yenisiniz hormonal olarak ta hassas bir donemdesiniz bebeginizin tadini cikarin cocuk bir yasina girince o kilolar kendisi gidiyor zaten emzirdiginiz icin sanslisiniz.

konu 2008 konusu

bence 78 kilo olmanla emzirmenin bi ilgisi yok.
evet kilon fazla ve emzirerek sağlıklı beslenerek kilo da verebilirsin bunlar bahane değil.
madem bu kadar üzülüyosun sızlanmaktansa bi diyetisyene gidebilirsin.
benim bi tanıdığım 80 kilo hamile kaldı ve hamileliği boyunca 10 kilo vererek gayet de sağlıklı bir bebek doğurdu...

post partum depresyon gecirdiginiz kanaatindeyim. evveliyatla ne demek 'ona bir bebek vermek', siz kimsiniz? bebegi size emanet eden Hak. lutfen bu dusunceyi oncelikle kafanizdan atin.

sonrasinda esler arasi dogum sonrasi gerilimleri cok normal, kimse sizi bu konuda ogutlemedi mi? bircok cift dogum sonrasi uzaklasma yasiyor. bebegim 6 ay uyumadi bu sure zarfinda esimle birbirimizin yuzunu gormedik bile. lutfen musterih tepkilerle karsilayin bu durumu.

ayrica ajistasyona hic gerek yok. bebeginiz pekala mama ile de devam edebilir. anne sutu vermek istiyorsaniz anne sutu arttirici vitamalt gibi icicekler icin, ama diyet beslenme uygulayin. bu beslenme sekli sutunuzun kalitesini de arttiracaktir.

arkadaşlar, 10 sene olmuş neredeysee

O değil de kimse üzerinde bir başkası varken uyuyabilir mi hakkaten? ifade edişe gel, pek değişüüüük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…