- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
Kilonla ilgili bir daha dalga geçerse bir çocuk da sen yap da seni görelim nasil oluyormuş. Begenmiyorsan baska kapıya gule gule. Boğazından olsa büyük kiloların neyse diyeceğim de doğum yapmışsın normal birsey vücudunun bozulması. Ona en guzel ders zayıflayip düzgün bir vücuda sahip olduğunda yüz vermemen olacaktır. Evlilik ıyi gün kotu gün desteğidir. Böyle bir durumda seni asagilayan insani sende ıyi gününde unutacaksin. Hakettiği bu.neyaptıysam olmadı hep benmi tutucam ellerini hep ben mi sarılıcam nereye kadar sürebilirkiokadar dolmuşum ki anlatamam nerden başlayacağımıda bilmiyorum çünkü okadar çok şey varki eşimle ailemle bir bebeğim oldu sevinci bile içimde kaldı.emzirmenin tadına tam varmısken sütüm azaldı mamaya basladık şimdi ise cekiliyor daha bebeğim 4 aylık emziren birini görunce ciğerlerim szılıyor.doğum yaptıktan sonra kilo aldım 78 kgyum ve eşim son 2 aydır iyice uzaklaştı benden ben yaklaşmasam yaklaşmıyacak.sürekli kilom hakkımda espiriler yarlayıcı sözler sadece eşim olsa etrafımdaki herkez.zaten yaşadıklarım çok ağır.neye kime üzleceğimi şaşırırken benim ne durumda olduğumu unutmuşum.eşimin bana destek olması yerine oda onlara katılıyor.uyarmıstım artık kilomla ilgili konusma diye görumcemlerdede aynı şeyi yapınca evi geldiğimizde uyardım .oda dırdır yapma dedi kilo ver diyo bana az bi sutum var onunda kesilmesini istemiyorum bebeğim memeye çok düşkün mamayı hergun ağlayarak yiyor 3 aydır ağlayarak mama yiyor rejim yapamam suanda veremem kg.bunu bile bile neden .ben keyifimden kilo almadım.bende iğreniyorum kendimden seninde iğrenmen doğaldır dedim salak değilim anlıyorum gözlerin nasıl baktığını dedim bağırdım sinirden ağladım sen kendi kendine senarya yazıyorsun diyo öyle bişey yok. ilişkiye bile girmmesinden anlıyorum eşim çok düşkündü bana her konuda gece sarılarak uyurduk hamileyken nasıl saılıcağını şaşırırdı şimdi bahane uyduruyo sarıl dyom bana ben öyle yatamıyorum diyor peki ya eskiden nasıl yatardı üstünde yatardım düşünebiliyomusnuz genede rahat uyurdu ama şimdi kolu üstümde bile rahat yatamıyor.sadece hafta bikez işini göruyo baska yok soğudu benden artık sevmiyor bence artık saygı içinde diyor kendi içinde.ama ben cok seviyorum bundan sonra yaklaşmıcam konusmuyoruz dunden itibaren artık seviyeli davranmayı dusunuyorum tıpkı onun istediği gibi arkdas gibi. uzak durucam. her seferinde gidip barısırdım öperdim sarılıırdım ama bu kez yapmicam o yaparsada istemediğimi söyleyceğim hamile kalmadan önce sen 100 kg olsandsa ben seni cok seviyyorum değişmem diyen adam şimdi neyapıyor.ben ona bir bebek verdim onun eve tıkılıp kaldım bebeğime en iyi şekild bakamaya çaba gösteriyorum.ona en buyuk sevince veren birine bu mutluluğu için kilo alan karısını idare edeceğine yaptığı şey ortada peki ben neyapacağım şimdi şimdi kafaya taktım kilo vereceğim ve bana yaşatııklarını ısıtıp önune koyacağım bir akşam yemeğinde beni yıprattığın bunun içindi diyeceğim (( çok kötüyüm ağırıma gidiyor abartıyormuyum çokmu takttım senağlamasenağlamasenağlama
Kilonla ilgili bir daha dalga geçerse bir çocuk da sen yap da seni görelim nasil oluyormuş. Begenmiyorsan baska kapıya gule gule. Boğazından olsa büyük kiloların neyse diyeceğim de doğum yapmışsın normal birsey vücudunun bozulması. Ona en guzel ders zayıflayip düzgün bir vücuda sahip olduğunda yüz vermemen olacaktır. Evlilik ıyi gün kotu gün desteğidir. Böyle bir durumda seni asagilayan insani sende ıyi gününde unutacaksin. Hakettiği bu.
Pardon ne bileyim konuların tarihî karışık listelerinde neyse hiç dikkat etmedimKonu açılış tarihine bakar mısınız Rica etsem?
9 yıl olmuş yani hortlatti ki
Kafanıza takmayin ltf.daha çok yenisiniz hormonal olarak ta hassas bir donemdesiniz bebeginizin tadini cikarin cocuk bir yasina girince o kilolar kendisi gidiyor zaten emzirdiginiz icin sanslisiniz.
Sonuna kadar okumadım, yazı çok küçük, kör olacaktım.
Anne sütü konusuna gelince, bol sütlü olmanızın çok yemenizle bir ilgisi yok. Bu çevrenin vesvesesi. Sağlıklı beslenmeniz yeterli. Yeterli öğün yapmanız diyelim ya da. Hamilelikte çok kilo almak da biraz kadının özensizliği lütfen kusura bakmayın. Dikkatli bir şekilde beslenince en fazla 12 kilo alıyorsunuz. Ben de doğum yapalı 2 buçuk ay oldu. Hamurişi, tatlı yemedim. Protein ağırlıklı beslendim 11 kilo aldım. Öünkü sonrasında kilonun başıma dert olacağını biliyordum. Doğumdan sonraki ilk 20 gün fazladan 6 kilom vardı. Ekmek yemedim ama düzenli öğün yaptım. Bol et ve çorba ile beslendim o 6 kilo da gitti.
Etrafınızda bir kilo helvayı, 1 litre bol şekerli kompostoları iç, ye diye tepenizde dolananlar her zaman olacak. Ben süt işinin onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki yiyeceğin sütü arttırdığına dair bir araştırma da yok. Bazı yayınlar yiyeceklerle ilgisi olmadığını söyler. Afrika'daki kadınlar nasıl bol sütlü olup, o bebekleri besliyor?
sütüm axalır diyet yapamam lafı bence bahane. Diyetisyene giderseniz vitamin, protein yönünden zengin, karbonhidrat bakımından dengeli bir liste verecektir size.
Konu da eskiymiş hortlamış. Yeni fark ettim.
Kafanıza takmayin ltf.daha çok yenisiniz hormonal olarak ta hassas bir donemdesiniz bebeginizin tadini cikarin cocuk bir yasina girince o kilolar kendisi gidiyor zaten emzirdiginiz icin sanslisiniz.
çocuk 9 yaşında
neyaptıysam olmadı hep benmi tutucam ellerini hep ben mi sarılıcam nereye kadar sürebilirkiokadar dolmuşum ki anlatamam nerden başlayacağımıda bilmiyorum çünkü okadar çok şey varki eşimle ailemle bir bebeğim oldu sevinci bile içimde kaldı.emzirmenin tadına tam varmısken sütüm azaldı mamaya basladık şimdi ise cekiliyor daha bebeğim 4 aylık emziren birini görunce ciğerlerim szılıyor.doğum yaptıktan sonra kilo aldım 78 kgyum ve eşim son 2 aydır iyice uzaklaştı benden ben yaklaşmasam yaklaşmıyacak.sürekli kilom hakkımda espiriler yarlayıcı sözler sadece eşim olsa etrafımdaki herkez.zaten yaşadıklarım çok ağır.neye kime üzleceğimi şaşırırken benim ne durumda olduğumu unutmuşum.eşimin bana destek olması yerine oda onlara katılıyor.uyarmıstım artık kilomla ilgili konusma diye görumcemlerdede aynı şeyi yapınca evi geldiğimizde uyardım .oda dırdır yapma dedi kilo ver diyo bana az bi sutum var onunda kesilmesini istemiyorum bebeğim memeye çok düşkün mamayı hergun ağlayarak yiyor 3 aydır ağlayarak mama yiyor rejim yapamam suanda veremem kg.bunu bile bile neden .ben keyifimden kilo almadım.bende iğreniyorum kendimden seninde iğrenmen doğaldır dedim salak değilim anlıyorum gözlerin nasıl baktığını dedim bağırdım sinirden ağladım sen kendi kendine senarya yazıyorsun diyo öyle bişey yok. ilişkiye bile girmmesinden anlıyorum eşim çok düşkündü bana her konuda gece sarılarak uyurduk hamileyken nasıl saılıcağını şaşırırdı şimdi bahane uyduruyo sarıl dyom bana ben öyle yatamıyorum diyor peki ya eskiden nasıl yatardı üstünde yatardım düşünebiliyomusnuz genede rahat uyurdu ama şimdi kolu üstümde bile rahat yatamıyor.sadece hafta bikez işini göruyo baska yok soğudu benden artık sevmiyor bence artık saygı içinde diyor kendi içinde.ama ben cok seviyorum bundan sonra yaklaşmıcam konusmuyoruz dunden itibaren artık seviyeli davranmayı dusunuyorum tıpkı onun istediği gibi arkdas gibi. uzak durucam. her seferinde gidip barısırdım öperdim sarılıırdım ama bu kez yapmicam o yaparsada istemediğimi söyleyceğim hamile kalmadan önce sen 100 kg olsandsa ben seni cok seviyyorum değişmem diyen adam şimdi neyapıyor.ben ona bir bebek verdim onun eve tıkılıp kaldım bebeğime en iyi şekild bakamaya çaba gösteriyorum.ona en buyuk sevince veren birine bu mutluluğu için kilo alan karısını idare edeceğine yaptığı şey ortada peki ben neyapacağım şimdi şimdi kafaya taktım kilo vereceğim ve bana yaşatııklarını ısıtıp önune koyacağım bir akşam yemeğinde beni yıprattığın bunun içindi diyeceğim (( çok kötüyüm ağırıma gidiyor abartıyormuyum çokmu takttım senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?