ona bir ey olur mu?

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama çok büyük bi sorunumuz var sevgilim domuz gribi olmuş az önce aradı söyledi ölücem diyip duruyo ben bişiy olmaz diyorum o kesim ölücem diyo belkide beni korkutmak için yapıyo çünkü onunla konuşmuyoduk dün akşamdan beri kavga etmiştik ama ya gerçekten ölürse ben naparım ya sizce nasıl olur ne olur ya çok kötü oldum:gitme:senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
benmde sevgilimn kardeşi olmuş az önce aradı ama erken teşhis olduğu için evde ilaçla tedavi edilcekmiş
seninkide öle bişeydir ama sen kork telaşlan die öle demiştir

kavgadan dolayı ilgi çekmek için bunu uydurmuş bence. domuz gribi olsa hastanede olur ve gözetim altında tutulur. bulaşıcı çünkü....
deyinki hangi hastanedesin. bakalım ne cevap verecek..

önce gecmıs olsun.. aranız bıraz bozuk dıye abartıyordur oda mutlaka :)

ama hastanede tadevisini yapmıyorlarmıs ilerlememişse yani.. evde karantinaya aldırıyorlarmıs diye haberlerde gormustum.

domuz grıbının ulkemızde bıraz fazla abartıldıgını dusunuyorum. etrafımda tanıdıgım doktorlarda aynı seyı soyluyr. kısa zamanda iyileşir umarim

böyle bir yalan söylediyse şayet bence hiç hoş değil

eger oyleyse korkmana gerek yok atlatır baska bir rahatsızlıgı yoksa gecer... o seni birazda ilgi cekmek icin korkutmustur

bizim şirkette de 2 kişinin çocuğu domuz gribi, doktor hastaneye getirmenize bile gerek yok demiş. Evdeler. Korkma, gribi şiddetlendirecek başka ciddi bir rahatsızlığı yoksa bişey olmaz.

canım ilk önce üzüldüm ama aramız bozuktu deyince "acaba mı? " dedim.. belki aranız kötü diye,grip olmuş olabilir ama h1n1 deyip naz yapıyodur sana benimle ilgilen barışalım gibisinden.. iyi düşünmek istediğim için bu geldi aklıma..ama gerçekten böyle bişi varsa tedavisi olmayan bişi değil..üzülme. onun yanında olduğunu hissettir ve kontrol altına alınsın,ne gerekiyorsa o ilaçları kullansın,bulundğu ortam dezenfekte edilsin.. Allah şifa versin canım..üzülme sakın

gündem değiştirmek için abartiyolar bu domuz gribini..
her yıl normal gripten ölen bir sürü insan var..aynı şey..
bı şey olmaz maşallah domuz gibi bı evde bı babaannede :)))

6000 küsür kişi Türkiye de domuz grıbı olup evde tedavı ıle atlatmış. biz bu grıbı yanlış tanıyoruz, çabuk bulaşan, erken teshişte normal grıpten daha çabuk ıyıleşen bır grıp turüymüş bu. arkadaşım yakalandı, evde 3 hafta ılaç tedavısı ıle hıç yatmadan ıyıleşti. önemlı olan erken farketmek. bişi olmaz korkmayın.

bi derdim var cok mutsuzum.kayın validemle oturuyom parasızlıktan yuvamı evimi bozup geldim cok mutsuzum evimi istiyorummm cadırda olsa evimi istiyom huzur vermiyo neden böle kadersizim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…