• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ona bişey olmasın

Ben cevabı internetten buldum hastalık hakkında çok bilgi sahibi değilim ama eğer kedi çok acı çekiyorsa yapılacak bir şey yok maalesef. Onu da düşünmelisiniz.

allahım o kediciği sana bağışlasın,inşallah düzelir eskisi gibi olur uzun yıllar yaşar :( dua edicem :(

dilerim kediniz ölmez ,sağlığına kavuşur
benim papağanım öldü bahçeye gömdüm hala ara ara açar pencereyi bakarım konuşurum azıcık
evcil hayvanlarımızın yeri bir başka ...dolmuyor
yaşarken kıymetlerini bilmek lazım...

veterinerden geldim efem melek oldu içim acıyor daha dün yanımdaydı şimdi yok nasıl alışırım gittiğimde sesi hiç durmuyodu ayağa kalkamıyodu yavrum başka yere götürdüm apar topar yapacak hiç bişey yok şoka girmiş ateşi 32 vücut kendini kapatmaya başlamış dedi veteriner dışarı çıkardılar beni canımın içi orda kaldı yeşil gözlüm acı çekti bakamadım gözlerine benim içim yandı efem melek oldu nasıl alışırım yokluğuna

Oy kuzum ya Allahım inşallah iyileşir :KK61: başka veterinerlerede götür bence hızlı ilerliyorsa 1 gün bile boş durmà öyle hemen uyutmalarina okey deme derince araştır birkaç veteriner görsün Allahım içim gitti ne olur kurtulsun yaa :mad:

Malesef benim kedim de ben çalışırken evden kaçmış 1 saat sonra geri gelmiş akşam ben gelince çok kızdım sakın bidaha kaçma dedim ama olan olmuş ne yedi bilmiyoruz veteriner zehirlenmiş dedi ve öldü şimdi yeni sahiplenmeye korkuyorum

canım çok geçmiş olsun arkadaşların yazdıklarını da okudum az evvel eğer vaktin ve imkanın varsa götürebildiğin kadar çok veterinere götürmelisin biz bile kendi hastalıklarımızda işini iyi yapamayan duyarsız doktorlar yüzünden yanlış tedavilere maruz kalabiliyoruz bir kedi için gerçekten uğraşan bir veterineride zor bulursun. veterinerlik bölümü olan lise ve üniversitelerin kapılarını çal derim en azından orda daha istekli ve hayat kazanma ihtiyacı olan insanlar çıkacak karşına antalya da yaşıyorsun gördüğüm kadarıyla orda bu imkanları sağlayabilecek dediğim gibi okullar var mı bilmiyorum ama peşini bırakma eğer biyerlere onun hastalığına çözüm olacak birileri varsa masum bi cana kıymış olursun lütfen onu uyutmalarına izin verme

sağolun hanımlar gece rüyama girdi uyuyamadım gerçekten zor oluyormuş devamlı aklımda bi tane daha sahiplenmeye korkuyorum

sağolun hanımlar gece rüyama girdi uyuyamadım gerçekten zor oluyormuş devamlı aklımda bi tane daha sahiplenmeye korkuyorum
Kediniz nasil oldu diye soracaktim ki vefat haberini paylasmissiniz. Cok uzuldum, gözlerim doldu. Basiniz sagolsun,kisa zamanda atlatirsiniz umarim. Bu dunyada besledigimiz,yetistirdigimiz hayvanciklara ahirette bizlerden razi olup olmadiklari soruluyormus. Efecik de sizden razi olacak eminimki, sadece onu büyuterek bile cennetin kapisini araladiniz boyle dusunup rahatlatmaya calisin kendinizi. Elinizden gelenin fazlasini yaptiniz. Tekrar basiniz sagolsun.

Bende hayvan sahibi olarak çok üzüldüm durumunuza.Başınız sağolsun.Tek teselliniz şu olsun, yavrunuz kendisi gitti yanınızdan.Eğer siz uyutmuş olsaydınız,en çaresiz hastalık olabileceğini bilseniz bile içten içe kendinizi yerdiniz emin olun.Uyutamasaydınız kediniz çok daha beter acılar içinde olabilirdi.Böyle bir ikilem çok zor.Ama şükür edin ki Rabbim sizi böyle bir karar vermek zorunda bırakmadan,kendisi almış miniğinizi.Tek teselliniz bu olsada,hastalık derecesinde bir hayvansever olarak ben bu yorumu ağlayarak yazıyorum tabi ki:KK42: O yüzden size ne desem boş,üzülmeyin diyemem,böyle saçma bir kelime olamaz çünkü.Yalnız bir süre eve kesinlikle kedi almayın,evi iyice dezenfekte edin,ölen miniğinizin eşyalarını çamaşır suyunda bekletin,hatta maddi durumunuz iyiyse direkt çöpe atın,eğer bir kedi alırsanız yenilerini alırsınız.Pislik bir hastalıktır,yeni yavrunuz olursa riske atmayın onu.

sağolun hanımlar gerçekten acısı hayla taze alışılmıyor kolay kolay ev bomboş geliyor rüyalarıma giriyor kedi görsem efe diye seviyorum gayriihtiyari tek tesellim hayla acı çekmiyor oluşu

Benim kedimde hasta olduğu için okudum bu konuyu. Bizim durumumuz da iyiye gitmiyor. Konu sahibi, inşallah başka kedi sahiplenmişsinizdir. Yuvaya ihtiyaç duyan o kadar can var ki. Her kedi ayrı bir dünyadır bizler için.

merhaba hanımlar moralim o kadar bozuk ki dünden beri ağlıyorum. benim bi tane 5,5 aylık erkek kedim var adı efe. 4 aydır bende normalde kedilere düşkün değildim eşim istedi sahiplendik ama o kadar sevdim ki herşeyiyle ben ilgilendim beraber uyuduk beraber yedik . aşıları özel mamaları bakımı bizzat kendim ilgilendim seve seve. çocuğum gibi olmuştu.
konu şu ki efemin karnı şişmeye başlamıştı iştahı çok iyiydi bizde kilo alıyor diye düşünüyorduk zamanla baktım normal bi şişlik değil hamile gibi sadece karın bölgesinde var vve çok hareketsizleşmeye başladı bütün gün uyuyordu bi arkadaş getirdim ona sıkılıyordur diye alışamadılar bizimki daha çok yemeye başladı o kediyi geri verdim. sonra dikkat etmeye başladım 3 gündür iştahı yok bişey yemiyor sadece uyuyor bütün gün 2 gün ilgilenememiştim ablamı hastaneye kaldırmıştık kist vardı onunla uğraşmaktan efeme zaman ayıramadım akşam hastaneden döndüm efem yine yatıyo kalktı miyaklamaya başladı normalde ses çıkaran bi kedi değil eşim geldi gece 10 da veteriner açtırıp götürdük. hiç güzel şeyler söylemedi iğne yaptı kedilerde görülen fib diye bi hastalık varmış % 90 ondan kaynaklıyor onun tedavisi yok hızlı ilerler ölür acı çeker o yüzden uyutmak gerekir dedi.bugün burda kalsın yarın testleri yaparım dedi efem kucağimda boynuma sarılıyor yavrum duydum bunları tutamadım kendimi ölen olsa ağlamayan ben hüngür hüngür ağladım aldılar elimden efemi.
hayla haber bekliyoruz akşam ağlamış yavrum ses çıkarıyor hiç susmuyor ağrı kesici yapılıyor veterinerde kalıyor acı çekiyor hızlı ilerler diyor ama net bişey söylemiyo henüz.arkadaşlar içim çok yanıyor çocuğum gibi oldu o benim. başına gelen var mı araştırıyorum bişey bulamıyorum.
Off inanin acinizi cani gonulden anliyorum kahroldum yaa aglamak uzereyim. :(

Back
X